Epiloog.

946 34 6
                                    

°3 jaar later°

Ik loop samen met Chaleb ons appartement uit. Hij pakt mijn hand vast en ik glimlach naar hem. 'Zin om vandaag in het bos te gaan trainen?' vraag ik. Hij knikt. Chaleb is sinds vorig jaar ook spion geworden. 'Ben jij klaar voor de missie die eraan zit te komen?' vraagt hij. 'Tuurlijk' zeg ik met een knipoog. Ik stap in de auto en we rijden weg.

We stappen uit en lopen de zaal binnen. Ik geef Alec, Aria en Finn een knuffel. Charles komt binnenlopen.

'Goed, het is bijna zo ver, over een week beginnen jullie aan een nieuwe missie. Ik hoop dat jullie zijn voorbereid. Want dit gaat zich afspelen op een universiteit, jullie krijgen fake ID's en uniformen. Verdere informatie krijgen jullie nog te horen, nu eerst trainen' zegt hij.

We lopen naar het bos toe. Ondertussen ben ik met Aria aan het praten over de missie. 'Een universiteit hah' zegt ze. 'Ik ben benieuwd' zeg ik. Aria knikt instemmend.

We komen aan bij de plek en ik zie het parcour staan. 'Dit wordt leuk' zeg ik.

Ik ga als eerste. Ik pak mijn mes vast en begin met rennen. Ik kom bij het laatste onderdeel aan. Ik klim op het afgebroken huis. Ik ren balancerend over het dak. Ik maak een salto, tijdens mijn salto gooi ik mijn mes tegen een boom waar een bord hangt dat eruit ziet als een persoon. Ik kom neer op de grond en maak een koprol. Ik bekijk het bord en zie dat ik precies in het hart heb gegooid. Ik hoor Charles klappen.

'Walter, goodjob' zegt hij trots. Ik loop terug naar de rest. 'Ik snap nog steeds niet hoe je dat doet' zegt Charles. Ik begin te lachen.

'Walters he' hoor ik een stem achter mij zeggen. Ik draai mij om en zie mijn ouders staan. Ik geef ze een knuffel. 'Wat doen jullie hier?' 'Kijken hoe het ervoor staat met mijn dochter en haar vechtkunsten' zegt mij vader. Ik glimlach.

-

Ik zeg Finn, Aria en Charles gedag en loop samen met Alec en Chaleb naar de auto. 'Hoe laat is het?' vraagt Alec. 'Half 7' 'Dan moeten we nu vertrekken als we op tijd willen zijn' zegt hij. Ik knik. We rijden weg.

Iets voor 7 komen we aan bij het restaurant waar we hebben afgesproken met Juli, Bryan en Cara. We lopen naar binnen. Ik zie ze zitten en loop naar onze tafel. Cara loopt naar Alec toe en drukt een kus op zijn lippen. Ze hebben sinds kort een relatie, echt schattig.

Ik begroet iedereen en ga daarna zitten. We bestellen ons eten en drinken.

We lopen het restaurant uit. 'Het was echt heerlijk' zeg ik. Ik geef iedereen een knuffel. 'Morgen 21:00 uur bij mij he!' roep ik ze nog achterna. Ik hoor ze ja roepen en begin te glimlachen.

Chaleb pakt mijn hand vast en we lopen richting onze auto.

Ik gooi de sleutel van het appartement op de tafel. Ik Skype nog even snel met Claire. En na een tijdje ga ik naar bed.

Ik ga in het bed liggen en ga tegen Chaleb aan liggen. Hij legt een arm om mij heen.

'Goodnight babe' zegt hij in mijn oor. 'Goodnight' zeg ik met een grote glimlach. Hij geeft mij een kus.

Ik krijg een glimlach op mijn lippen als ik terug denk aan alles, aan de goede maar ook slechte dingen. Aan het internaat, de spionnenschool, de missies, de reis, mijn vrienden, alles.

Terwijl al deze gedachten nog door mijn hoofd rondvliegen, sluit ik mijn ogen.

-

Dit was het dan, het einde van The Institution, het einde van mijn eerste boek. Nogmaals, heel erg bedankt voor het lezen van mijn boek en  natuurlijk voor de stemmen en de lieve reacties!💗 Als ik weer een nieuw boek upload laat ik het zeker weten.

Ik zit er misschien nog over na te denken om een deel 2 te maken. Maar dat moet ik nog even kijken. Laat ook even weten of jullie dit eventueel willen.

love you ♥

- Aiden

Het InternaatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu