2017

461 28 3
                                    

Nu imi era in planuri sa mai scriu ceva, doar ca am cateva cuvinte de spus.

Cartea aceasta cred ca este cea mai neobisnuita carte cu crush de pana acum. Si asta pentru ca nu sunt toate evenimentele legate intre ele, la incheierea fiecarei insemnari scriam ori "-cea care te iubeste", ori "-cea obosita", etc. Dupa cum ati observat, emotiile sunt diferite, de parca protagonista are temperament bipolar. Doar ca scriam capitole nu atunci cand ma rugau persoane (pentru ca nu ma ruga nimeni :3) sau cand stiam ca trebuia de postat, ci atunci cand se intampla ceva, cand trebuia sa imi scurg emotiile intr-un vas si apoi sa il arunc.

Tot ce este scris aici nu a avut nici un scop. Nici nu am crezut ca voi ajunge la atatea vizualizari! 17 mii! De fapt, peste 17k, dar, pe bune?! Am ramas socata sa vad cat de repede creste numarul de vizualizari, intr-un mod placut, desigur. Si sa nu zic ca la capitolul 30 aveam in jur de 300 de lecturi. Deci cred ca intelegeti ce vreau sa zic.

Si informatia despre personaje este fictiva, precum si numele lor. Cartea aceasta e un fel de jurnal online. Si emotiile pe care le descriu sunt sincere, cele pe care le-am trait cat timp aveam pe cineva la crush. Nici nu aveti idee cat il uram! :) Dar il si iubeam. Acum nu imi mai pasa de el, asta e clar deja.

Recitind cartea, mi s-a parut destul de naiva si ciudata, dar a fost scrisa din suflet. Deci sper ca nu m-ati judecat prea mult. Nu o singura data m-am gandit sa o sterg si chiar eram pe punctul de a o face. Pentru ca imi e putin rusine cu ea. Doar ca ea imi aminteste de cum a fost viata mea cu 2 sau 3 ani in urma. Imi aduce aminte de cat de fericita eram la fiecare vot si cititor nou. Si cat de neexperimentata eram in a scrie ceva. 😅

Multumesc mult pentru timpul acordat ❤❤

My dear crush ✔Where stories live. Discover now