Esaret - 3

44 8 2
                                    

Medya: Yiğit  Acar ve  Güney  haznedar

____________________

Eve vardığımızda güney aracına  geri binerek,
"İyi akşamlar kızlar! Behlül kaçar." diye mırıldanarak kıkırdadı. Az içmiş olduğu halde sarhoş görünüyordu.

"Sağol kuzen! Yalnız bırakmadığın için." diyerek bende tebessüm ettim.

"Ne demek kuzen, görevimiz. Biliyorsun, baban, o dönene kadar seni bana emanet etti. Seni ona sağlam biçimde teslim etmeliyim. Buda demek oluyor ki sen nereye ben oraya."

Gülerek karşılık verip "Aracı dikkatli kullanmayı sakın unutma!" diyerek içeri girdim. Ardımdan Evrim, güney'i uğurlayarak peşimden geldi.

"Hala inanamıyorum ya! Emir Atahan, gerçekten seni Yiğide karşı korudu mu? Doğru kişiden bahsettiğine emin misin? Hani şu bardaki Asi olan çocuktan, yükselen yıldız'ın_"

"Ya evet, Evrim! Uzatmasana! Biliyorum kim olduğunu!! Hem arabada da anlattım kaç defa! Yiğit geldi, neden barda bulunduğumu falan sordu. Kolumu çekiştirmeye çalışırken Emir gelip onu tehdit etti ve o da çekip gitti işte.
Abartılacak bir durum yok ki ortada."

"Nasıl yok kızım? Emir Atahan, kimse için kılını bile kıpırdatmayan biri. Sadece üvey  kardeşine karşı öyle değil. Uygar keskin onun herşeyi. Hatta ailesi..."

Yerimden kalkarak masada duran meyve tabağını aldım ve mutfağa giden yolda ilerleken, " Bence bu konuyu fazla abartıyorsun." demeyi de ihmal etmedim.

"O hiç de öyle birine benzemiyor bence. Herkesten çok farklı bir kere. Ne bileyim, ona haksızlık etmiyor musun? "

Arkamdan geldiğini bile göremeyecek kadar konuya kendimi çok kaptırmıştım.

"Hiç de bile. Onun hakkındaki dedikolardan haberin bile yok senin."

İşimi bitirerek ona dönüp sırtımı tezgaha yasladım.

"Neymiş onun hakkındaki dedikolar?"

" Bir kaç yıl önce bir tartışma esnasında kavgaya girişmiş ve birini öldürmüş. Ailesi, ceza almaması için tazminat vermiş acılı aileye. Ve bu konu bir daha açılmamak üzere kapanmış."

"Ne var bunda anlayamadım? Birkaç yıl önce olan birşey sonuçta. Her insan hata yapabilir. Bu, kimsenin onu kötüleme hakkını vermez. Cezasını çekerek değişmiştir belki."

Omuz silkmemle tebessüm etti.

" Sorunda orda zaten! Bu ilk değilmiş. Ondan öncede tartıştığı bir sevgilisi varmış. Onu da  uçurumdan iterek ölmesine sebep olmuş. Ailesi, bu sefer de kızın ailesine tazminat vererek bu olayı kapatmış. Anlayacağın bu herif psikopatın teki!"

Bu benim biraz duraksamama sebep oldu. Beni düşündüren Emir atahan'ın bir katil oluşumuydu yoksa geçmişte bir sevgilisinin olduğumuydu çözmüş değildim. Ama şu bir gerçekti ki ben, Melek Soyder! Emir Atahan'a geri dönülmez şekilde aşık olmuştum! Bu, her ne olursa olsun...

***********

Uyuyamıyordum. Aklımda hep aynı soru dönüp dolaşıyordu;

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 26, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ESARETWhere stories live. Discover now