İkizim | Emine_Yagmur

251 30 10
                                    

Umarım beğenirsin. Güle güle kullan.

Kitabın açıklama kısmına ''Kapak Tasarım: @yarencakir1 yazmayı unutma lütfen.

"Sizin şu anda bana bağırmanız, beni şuçlamanız, oğlum senin yüzünden orada yatıyor diye kızmanız gerek. Neden bağırmıyorsunuz bana, her şey benim yüzümden neden bir kelime bile etmiyorsunuz. Lütfen susmayın onun orada yattığı düşüncesi aklıma geldikçe kendimi öldürmek istiyorum. Biri bana bunun hesabını sormalı, yoksa kafayı yiyicem," dedim. Artık hem ağlıyordum hemde titriyordum, sanki kriz geçiriyor gibiydim. Belkide kriz geçiriyorumdur. Tam karşıma gözleri dolmuş bir şekilde oturdu, içimden sen ağlama anne diye bağırmak geçiyor ,ama ona şu anda anne diyemiyorum, beni tek engelleyen bu düşünceler oluyor. 

"Kızım bir anne evlatları arasında ayrım yapmaz, eğer böyle bir durumda sen Kerem'in yerinde, Kerem'de senin yerinde olsaydı ona da kızamazdım. Ben sizin ağlamanıza kıyamam, benim o kıyamadığım göz yaşlarının benim yüzümden akmasını istemem. Siz benim canımın bir parçası iken ben sizin ağlamanıza kıyamıyorum. Ağlama lütfen, ağlama sen ağladıkça kendime ne kadar kötü bir anne olduğumu hatırlatıyorum, çünkü şu anda kızımın ağladığını görüyorum ve hiçbir şey yapamıyorum"

HQ: http://fav

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

HQ: http://fav.me/dbit9ey

YARENCAKIR: DesignHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin