9.Rész - PIZSIPARTI! Pt. 2/2

489 24 17
                                    



El sem hiszem hogy már 1000 megtekintésnél járunk ezen a könyvön! Teljesen úgy érzem hogy nem érdemlem meg ezt a sok pozitív kommentet amit a részek alatt hagytok, se az 1000 megtekintést! Na ezt most hagyjuk, hiszen itt a PIZSIPARTI 2. RÉSZE!!! Sok idő után végre... Nem is lopom tovább a szót itt is a rész!

----------------------------------------------------


-----Marinette Szemszöge----

Még mindig nem hiszem el, hogy sikerült Adrien-nel beszélnem! Ez biztos, hogy a valóság?! Nem vagyok benne teljesen biztos. Nagyon nehezen koncentráltam a filmre, nem is csak azért mert, hogy ADRIEN AGRESTE mellett ülök, hanem mert még mindig az a jelenet jár a fejemben ahogy Ardrien-nel sikeresen beszéltem.

...

A film elég hamar véget ért sajnos.

"Na, szóval akkor először Felelsz vagy mersz, vagy pedig Ultimate Mega Strike 3? " Briggitte kérdezte miközben Félix átkarolta a vállát a kanapén.

"Mi lenne, ha először UMS 3-at játszanánk? " Félix kérdezte. Én és Briggitte csak bólintottunk, majd Félix Adrien-re nézett.

"Adrien neked jó? " Félix Kérdezte Adrient, de ő nem mondott semmit, hanem csak nézte a stáblistát tovább bambán. Félix fel ált majd odament Adrien elé és a kezét a szeme előtt kezdte rázni.

"Adrien? " Adrien felugrott a helyén majd Félixre nézett.

"Bocsi... Mit is mondtál?" Adrien kérdezte miközben a nyakát vakarta. Félix csóválta a fejét majd fel ált.

"Adrien, azt kérdeztem, hogy neked az jó, ha először UMS 3-at játszunk, és utána felelsz vagy mersz-t? " Félix feltette a kérdést újra Adrien-nek, amire ő bólintott. Briggitte összecsapta a kezét és mosolygott.

"Rendben! Akkor Marinette ha megkérhetlek, akkor idehozod a CD-t? Mi pedig összeállítjuk a játékot. " Én bólintottam majd megindultam a szobám felé.

"Várj!- " Egy hang állított meg... Egy igen ismerős hang... Lassan visszafordultam és Adrien-re-?! néztem.

"I-I-Igen? " Persze hogy most kell dadognom! Éreztem, ahogy a vér az arcomba robban.

"Segítsek? " Adrien kérdezte miközben a nyakát vakarta. 'Ez most tényleg megtörténik?! Ajaj! Ajajaj!! Mit tegyek most?! Alya! Briggitte! Segítsetek!!' Elkezdtem pánikolni a fejemben...

A tudatom nélkül bólintottam és vörös fejjel indultam fel a szobámba a CD-ért. Számomra tudatlanul, amikor bólintottam Adrien elvörösödött és rám mosolygott. Hallotta ahogy Félix és Briggitte elkezd nevetni rajtunk. Oh jaj...

-----Félix szemszöge----

(Ez is elérkezett :D Itt egy kis Félix x Briggitte pillanat :D

Csak nevetni tudtam a testvérem helyzetén, de eszembe juttatta azokat az időket amikor én voltam ilyen Briggitte-el szemben. Briggitte-re néztem aki elkezdte előkészíteni a játékot, majd elmosolyodtam. 'Hogy lehetek ilyen szerencsés?' A mosolya, személyisége, nevetése egyszerűen káprázatos.

"Félix? " A hangja olyan puha és szép, hogy el tudsz benne veszni.

"Félix! " Kipattantam a gondolataimból, ahogy mondta a nevemet kicsit nagyobb hangerővel.

"Igen? "

"Van valami az arcomon? " Kérdezte és elkezdte az arcát tapogatni. Elvettem a kezét az arcáról és mélyen a szemébe néztem.

Miraculous Ladybug - Különös találkozásDonde viven las historias. Descúbrelo ahora