MESAJ

24 1 0
                                    

Su yeni bir telefon hatti cikardi ve numarasini gizleyerek buluta bir mesaj yazdi.
Suyun ölümüyle ilgili herseyi biliyorum.
Bulut mesaji gorur gormez bir telesa kapildi ama ne yapacagi hakkinda hicbir fikri yoktu. Hem korkuyordu hemde vicdan azabi cekiyordu.

Vicdan bu dünyada elimizde kalan en büyük hazinemizdir. Çünkü vicdanımız olmadan insan olamayız. Vicdanımız yoksa acıma duygumuz yoksa Su gibi oluruz ama bakalım su bu ekilde devam edicekmi devam ederse neler olur kötülük haklıysan iyidir haklı değilsen eğer her zaman kaybedersin haklı olsan bile bunu devam ettiriyorsan sende kaybedersin

Su ise sinsice gulmeye basladi.
Su arasdan yardim alacakti ve alevle bulutu evlendirecek dugun gununde de ortaya cikacakti.

böylece bulut vicdanını dinleyip suya yardım edecek ve su da intikam planına devam edecekti.

Bakalim bulut ne tepki verecek diye dusunmeye basladi. Bulut suan vicdan azabi mi cekiyordu yoksa ona asik miydi bulutun tek dusundugu buydu.

Bulut Ayaz kafasınsının içindeki bu sorularla ne kadar daha mücadele edecekti. Su ise bu acıyı ona daha ne kadar çektirecekti. Arasi turkiyeye dondurup bulut ve alevin arasini yaptiracakti ama once arasi buna ikna etmesi gerekiyordu. Kapi caldi ve iceri aras girdi konusmaya basladilar.

-aras bana yardim etmen gerekiyo dedi Su

aras bunu karşılıksız yapmazdı ama bunu o da çok iyi biliyordu ve beklediği soru da geldi

-benim bu isten cikarim ne olcak peki

dedi aras bakalım ne isteyecek diye düşünmeye başladı su

-ne istiyorsun aras dedi Su

-seni

böyle bir yüzsüzlüğü beklemiyordu su ama mecburdu bunu yapmak zorundaydı

Su dusunmeye basladi bu ihanetten geriye kalan tek sey aci olmustu onun icin ama simdi onunla birlikte olmasi gerekiyordu en azindan bu is hallolana kadar. Tamam dedi su pişman olacağını bile bile kabul etti ve aras ona sarildi su aras ona sarildiginda bile midesi bulaniyordu ama bunu yapmak zorundaydi

Su intikam uğruna nefret ettiği şeyleri bile yapıyordu.Bu ateş başka türlü önmezdi ki onun için bu ateşi ancak suyun berraklığı çözebilirdi ama su bunu aklından bile geçirmiyordu çünkü o iyiliği değil kötülüğü şeçmişti. Bu kötülüğün onun vicdanını da kendisiyle beraber yiyip bitirdiğini bilmiyordu. Bunu öğrenecekti.

Ama ne zaman?

İNTİKAM ATEŞİWhere stories live. Discover now