HAYAL KİRİKLİGİ

40 0 0
                                    

Bu hırs Birgün biticekti ama inşallah suyu yiyip bitirmeden bu ateş sönerdi . Bulut düşünmeye basladi suyu neden öptü bunu bilmiyordu ama tek bildiği şey bu ona daha önce hiç yaşamadığı bir duyguyu yasatmisti.
Su düşündü düşündü ama bir çıkış bulamıyordu bu bir oyundu onun için ama o içindeki hissi durduramiyordu.
Hayat bu işte yaşamak bu hiçbir şey planlagimiz gibi gitmez bu hayatta hayat o kadar değişik ve o kadar güçlü bir şeydir ki kendi planını her zaman kendi çizer ve bozulmasına da asla izin vermez. Suyun da yapmaya çalıştığı buydu hayatın planını bozmak ama başaramadı.
Su yeni bir plan dusunmek istiyordu ama bulut onun aklından çıkmıyordu.
Bulut da aynı sekilde suya bu oyunun bedelini ödemek istiyordu ama ikisi de bunu basaramiyordu. Bulut suyu aradi ve bu oyunun sebebini öğrenmek için buluşmaya çağırdı su ne kadar gitmek istemesede merak ettiği icin bunu kabul etti.
Buluşma yerine giderken yine en sevdiği şarkı çalıyordu suyun ama bu baskaydi uzun süre içinde zevkleri de değişmişti suyun (eda baba sonbahar)
Bu şarkı ona hep o günü ve bulutu hatırlatıyordu. Su kötü bir insan olmak istemiyordu aslında sadece içindeki bu duyguya nefret duygusuna,hırs duygusuna ve intikamına engel olamıyordu bu duygular ise insanı hayattan koparan kendini yiyip bitiren sayılı duygulardi insan farkedemiyo ama en büyük kötülüğü başkalarına daha dogrusu ailesine degil kendine yapıyordu.
Su böyle düşünürken buluşma yerine varmıştı bile.
Bulutla selamlaştılar ve kafeye oturdular bu sefer su dersini aldığı için ucurum kenarında falan buluşmamisti.
-senin derdin nedir bu kadar oyunun bu kadar acının sebebi ne su kendine ve bize bunu neden yapıyorsun dedi bulut
-sanane ya orasi seni hiç ilgilendirmez ama seni ilgilendiren tek şeyi sana anlatiyim senden intikam almamin tek sebebi beni o gün öldürmeye çalışmış olmandi bulut ve bunun acısını da cekiceksin anladinmi diye bağırdı su ve kafeden ayrıldı.
Bulut düşünmeye başladı bu kıza aşıktı ama korkuyordu da cunku insana en büyük acıyı en değer verdikleri cektirirdi.
Bulut da bunu çok iyi bildiği için korkmuştu ama bi çaresi yoktu bulut bir hata yaptı kendinde olmayarak bile olsa bu çok büyük bir hataydı ve bunun bedelini ödemesi gerekiyordu.
Şimdi bulutu neler bekliyor acaba??

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 28, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

İNTİKAM ATEŞİWhere stories live. Discover now