1_3

414 20 3
                                    


Álom:

Hol vagyok? Mit keresek itt? Mi ez a nagy sötétség? Esetleg álmodom? A semmi közepén vagyok. Minden felől csak a sötétség vesz körbe. Hirtelen a nagy messzeségből egy alak látszódik és közelít felém.

M:- Ei! Valaki kiabálja.

Várjunk csak! Azaz alak csak nem Masumi? Ugye nem! Még az álmomban is tud piszkálni? Azt hittem itt nem legalább nem piszkálhat senki, de úgy tűnik tévedtem

Odaért hozzám.

Én:- S-szia Masumi! Te meg mit keresel itt?

M:- Miattad vagyok itt!

Én:- M-m-miattam? De mégis miért?

Egy perc is eltelhetett de Masumi még mindig nem válaszolt. Aztán hirtelen a kezét az arcomra helyezte majd végig simította azt, Közben egy kósza hajtincset is helyére igazított, ami belógott az arcomba, észre se vettem.

Majd újra ráhelyezte a kezét az arcomra, de most már le sem akarta venni. Éreztem, hogy egyre közelebb akar húzni magához, ami sikerült is neki. Próbáltam ellökni magamat tőle de nem sikerült. A testem nem engedelmeskedett nekem. Végül jó szorosan magához húzott. Valamiért nem mertem ránézni így csak a földet tudtam nézni vagyis ezt a földnek mondható feketeséget. Egy kézmozdulatával benyúlt az állam alá és felemelte. Így most már egymás szemébe tudtunk nézni. Minél tovább néztem a szép barna szemeit, annál jobban merültem el bennük. Végül Masumi törte meg ezt a pillanatot. Masumi közeledni kezdett az ajkaim felé. Mire észbe kaptam volna, hogy mi történik már Masumi és az én ajkam már összeértek. Bebocsájtást szeretett volna nyerni a számba. Egy kis idő után meg is kapta. Nyelveink táncot jártak. De elkellet válnunk levegőhiány miatt. Miután mind a ketten szereztünk elég levegőt visszacsókoltam. Igen én. Miközben nyelveink újra táncot jártak, átkaroltam Masumit. Éreztem, hogy Masumi belemosolyog a csókunkba. Miután újra elváltak ajkaink egymástól Masumi mondani szeretett volna valamit.

M:- SZERETLEK! Örökké veled szeretnék maradni Ei!

Miután ezt meghallottam, hirtelen elvörösödtem és nagyon szívmelengető érzés fogott el. Most tényleg Masumi azt mondta, hogy szeret? Ő Aki szinte állandóan piszkált?

Én:- Én is SZERETLEK! Miért mondtam ezt? Mintha nem is én irányítanám magamat. De nem is vagyok meleg. És ha meleg lennék akkor is biztos, hogy nem Masumiba lennék szerelmes.

Hirtelen Masumi kezét éreztem a mellkasomon. Elkezdte levenni a pólómat. Én pedig hagytam neki. Mi van velem? Ébredjek már fel! Masumi eközben levette a saját nadrágját is. Így már csak egy alsónadrág és egy póló volt rajta. Az alsónadrágján látszódott kidudorodó férfiassága. Bevallom elég nagy dudor az. Biztos elég nagy neki.

Miért gondolok ilyesmikre? Egyáltalán miért nézem még őt?

Masumi megfogta a kezemet és az alsónadrágjára rakta oda, ahova a kidudorodó férfiassága van. Miután ráhelyezte a kezemet elkezdtem kitapintani. Mikor elkezdtem volna lehúzni a nadrágját hírtelen eltűnt onnan, és csak úgy ottmaradtam a sötétségben egyedül. Egy halk hangot hallottam. Ez a hang olyan ismerősnek tűnik. Hát persze! Ez Facebook értesítő hang volt.

Hirtelen a szobámban ébredtem. Nos vége az álomnak. Rápillantottam a telefonomra a tőlem jobbra lévő kis éjjeliszekrényre, ahol a telefonomat tartom és egyéb dolgokat. Az egyéb dolgok alatt azt értem, hogy egy kis aranyos plüssmackó és egy csomag zsebkendő van rajta. Megakartam nézni, hogy hány óra lehet. De közben a szemem az idő helyett egy másik szövegen ragadt. Egy Facebook értesítés volt amin az állt hogy:

💬: Masumi Muraoki ismerősnek jelölt. 2:56 am.

Kis gondolkozási idő után visszaigazoltam. Nem is tudom, hogy miért tettem. Gondolom a suliban szóvá is fogja tenni.

Ezután visszafeküdtem aludni. Szerencsémre vagy szerencsétlenségemre? Nem folytatódott az álom............

Nos el is érkeztünk a következő részhez. Sajnálom, hogy kicsit késve jött és ilyen rövid a tartalma.

Ha esetleg bármi észrevételed van, vagy csak szeretnél valamit írni akkor kommentben nyugodtan megteheted! Ha tetszett akkor nyomj rá a „Vote" gombra!

U.I.: Sajnálom hogy ez a rész csak ilyen rövid lett!

Légy az enyém!Donde viven las historias. Descúbrelo ahora