1_4

343 18 7
                                    


Reggel a suliba menet még mindig az éjjeli álom járt a fejemben. Próbáltam megfelejtkezni róla de nem tudtam.

És még azt se tudom elhinni, hogy ilyenekről álmodtam. Én egy fiúval? Én eddig mindig Heteró-nak gondoltam magamat, de eddig sose érdekelt egy lány sem. A lányokat mindig is nagyon szépnek tekintettem őket  de mást nem éreztem irántuk. Még ha meleg lennék akkor se pont Masumiba lennék szerelmes.

Így hát folytattam magamban az utamat mivel Ren szokás szerint mindig lebetegszik ebben az időszakban. Lassan az iskola kapuhoz érve láttam, hogy Masumi és Ichirou beszélgetnek a suli bejárata előtt.

Remek... Most hogyan fogok bejutni a suliba, ha ők ott álnak? Ha melletük szeretnék elmenni akkor biztos belém fognak kötni. Hosszas tanakodás után mikor már az óra 7:55-t mutatott akkor már annyira ideges voltam, így vettem a bátorságot és áthaladok mellettük úgy, hogy rájuk se hederítek. Remélem így betudok jutni. Aztán elindultam, semmi sem tarthatott már vissza. Éreztem, hogy a szívem a torkomban dobog annyira féltem. Ám hiába.

Már épp a suli ajtaján mentem be, amikor elgondolkoztam azon, hogy ép mi is történt. Úgy mentem el Masumi és Ichirou mellet, hogy egy szót sem szóltak hozzám. Éreztem, hogy valami nincs rendben, de még nem tudtam, hogy mi.

Pont sikerült beérnem 8-ra az 1. órára. Belépve a terembe egyből kerestem is egy szabad padot magamnak leghátul egy sarokban. Egy kétszemélyes pad volt már csak hátra, ami üres volt.

Remélem, hogy senki se fog mellém ülni. Utánam nem sokkal Masumi és Ichirou is beért a terembe. Elkezdtem előpakolni a Töri órára. Mikor már mindent kipakoltam akkor visszanéztem és nem hittem a szememnek. Hát mindjárt itt ájulok el helyben.

Masumi ült melletem.

M:- Jó reggelt Ei! Szólta oda hozzám Masumi egy hatalmas mosollyal az arcán.

Én:- J-j-ó reggelt!

Én:- Hát te meg mit keresel itt mellettem? Látszott az arcomon a félelem. Úgy nézhettem ki mintha maga az ördöggel szemeznék.

M:- Mi az hogy „mit keresek itt" ? Gondoltam ide ülök melléd és elbeszélgethetnénk.

De én még nem sejthettem, hogy ez milyen elbeszélgetés lesz fog itt történni................

Ó hogy rohadjak szét hogy ilyen sok idő múlva hozom a következő részt! 😃 Nagyon sajnálom, hogy eddig nem tudtam hozni. És azt is sajnálom, hogy ilyen nagyon rövid lett. A következő már tartalmas lesz ígérem 😝

Ha esetleg bármi észrevételed van, vagy csak szeretnél valamit írni akkor kommentben nyugodtan megteheted! Ha tetszett akkor nyomj rá a „Vote" gombra! ❤ 

Légy az enyém!Where stories live. Discover now