E P I L O O G

2.9K 105 22
                                    

P.O.V. Sam

'Sam wil je even open doen?' Hoor ik Nick als de bel gaat. Hij is aan het koken dus ik sta van de bank op en loop naar de deur. Ik doe de gouden deurklink naar beneden en open de deur. Een meisje met bruin/blond haar staat voor de deur. Ze heeft een neuspiercing en stoere kleding aan. Ze heeft donkere make-up op wat haar ogen donkerder en enger maakt. Ik lach even.. zo was ik. Nou niet precies zo.. ik bedoel. Ik wou mijn zwaktes verbergen.

'Lea Hamilton.' Steekt ze haar hand uit. Ze is heel aardig.. dat hoor je en ze glimlacht naar me. Het bereikt haar ogen niet maar het is oprecht. Ik neem de hand aan en schud hem. 'Sam McClain.' Zeg ik. 'Mam wie is daar?' Hoor ik James uit de gang schreeuwen. Lea lacht even. James komt de hoek om rennen en wanneer Lea James ziet zet ze een stoere Badgirl houding op.

James kijkt alleen haar bang aan en verrast. 'Hamilton.' Zegt hij. 'Je leert het.' Zegt ze met een hardere en koude toon dan net.  En dan opeens.. Drie auto's razen het terrein op. We kijken alle drie ernaar.

Uit de blauwe Volkswagen busje stapt een vrouw uit met zwarte haren. Ze heeft een tuinbroek aan, sneakers eronder en een T-shirt aan. Het staat haar goed. Aan de kant van de bestuurder stapt een man met donker bruin haar uit. Hij heeft een blouse aan en een zwarte simpele broek.
Dan stappen er twee jongens van 19 jaar uit en ze zijn identiek. Ze hebben zwarte haar en stoere kleding aan. Dan stappen er drie kinderen van 15 jaar uit. 1 meisje en 2 jongens. Ze hebben donkerbruin haar zoals hun vader. En als laatste stapt er een jongen van 11 uit die tot verrassing lichtbruin haar heeft.
Dean, Brayden, Beer, Wolf, Vlinder, Troy... Jason en Anna.

Uit de rode Porsche stapt een vrouw uit met een worteltjes kussen.. die gek.. aan de bestuurders kant stapt een man uit met bruin haar. Vanuit de achterbank stappen twee kinderen uit. Het meisje lijkt erg op haar moeder en de jongen erg op hun vader. Ze zijn beide 17. Finn en Bronwynn.
Silver en Andrew.

Uit de zwarte bmw stappen twee mensen uit. De vrouw heeft lichte korte krullen en de man heeft donkerblonde haren. Ze hebben geen kinderen. Iduna en Theo.

Ze kijken allemaal verrast naar Lea.. die kennen ze namelijk nog niet. 'Ik denk dat ik maar eens moet gaan.' Ze ontwijkt de blik van James.. maar ik heb het gezien.. ze heeft tranen in haar ogen. Ze pakt een helm op vanaf de grond die ik nog niet opgemerkt had en zet hem op. Ze haalt wat sleutels uit haar broekzak en loopt naar een motor. Ze zet hem aan en rijd met een te hoge snelheid weg. 'Omg!' Eva rent naar buiten en valt in de armen van Finn. Ze geeft hem een zoen. Inderdaad die twee hebben wat.

James loopt naar het groepje jongens wat is ontstaan. Die bestaat uit Finn, die naar James is toe gelopen, Dean, Brayden, Wolf, Beer en Troy. Eva omhelst de meiden. Bronwynn en Vlinder.

'Wat doen jullie hier?' Ik omhels mijn kleine Squad. 'We komen hier eten.' Theo, Andrew en Jason toveren wat schalen met folies vanachter hun ruggen vandaan. Ik grijns. 'Oké en wat gaan jullie eten vanavond?' Vraagt Silver die kwijlend naar de schalen staart. 'Waar is je man?' Grijnst Anna dan. 'Mijn man is binnen aan het koken.' Iduna beweegt haar wenkbrauwen. 'Sexy.' Fluistert ze met een knipoog. Theo geeft haar en zachte klap op haar achterhoofd. 'Maar wie was dat net?' Vraagt Jason nieuwsgierig. 'Ze heet Lea, ze kent James en dat is wat ik weet.' We horen wat gegiechel van het meiden groepje.

'En jullie zeggen het niet even tegen mij.' Hoor ik achter me. We draaien ons allemaal om en Nick staat daar met een spatel in zijn hand en mijn meiden schort om tegen de deurpost aan geleund. Ik moet even lachen om zijn vertoning. 'Ik zal trots zijn dat dát daar je man is.' Lacht Silver. 'Mam!' Zegt Bronwynn die zich duidelijk schaamt voor haar moeder die keihard aan het lachen is. Silver steekt haar tong uit als antwoord.

He isn't that bad •Dutch•Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu