Questions /35

30 4 13
                                    

Ik werd wakker door Luna die zich draaide. Ze deed dit met een soort van grom- geeuw. Toen ik helder kon denken dacht ik terug aan gisteren. Ik stapte meteen uit bed, dit keer niet zo discreet als vanacht, en liep naar beneden in de hoop dat Zen al wakker was om mijn vragen te beantwoorden. Toen ik beneden aankwam zag ik dat er iemand al druk in het weer was met het ontbijt te maken. Ik deed de deur van de keuken wat meer open om te zien wie het was.
'O hallo Lucy!', zei een opgewekte kinderstem. Het was Sakura die bezig was met allerlei soorten eten klaar te leggen.
'Ik heb nog nooit alleen het ontbijt gemaakt, alleen met mama. Toen ik opstond had ik terug al de energie van gisteren en wilde proberen alles al klaar te zetten om iedereen te verrassen!'
'Oké, dit is zeker een grote verrassing! Iedereen zal zo blij zijn!', lachte ik terug, 'Je wil dan ik zeker niet dat ik je help zeker?'
'Nee neen Lucy, doe maar wat je wilt!'
Ik gaf haar een paar tips wat ze kon op tafel zetten en hoe ze deze kon dekken. Zelf was ik er geen prof in maar ze zei dat ze het heel leerrijk vond. Toen we bijna klaar waren hoorden we het hout kraken van de trappen als teken dat er iemand wakker was geworden. Toen ik een bekende jongenstem hoorde schoten de vragen terug in mijn hoofd dat ik een paar minuten geleden was vergeten. Ik keek met een bezorgde en verwarrende blik naar hem. In de hoop dat hij het door zal hebben dat ik veel vragen voor hem heb. Hij snapte wat ik bedoelde. Hij wilde net antwoorden maar werd doorbroken door Yuki, die luid geeuwde. In tegenstelling tot haar zus was zij wel moe van het feestje van gisteren.
'Zusje, zo geeuwen! Ik ben totaal niet moe! Ik ben zelfs hyper dat ik alleen het ontbijt aan het klaarmaken ben!' Haar jongere zus liep naar haar toe om haar een dikke knuffel te geven.
'We zullen wel zien na het ontbijt hoeveel energie je nog zal overhebben om de afwas dan te doen.', grapte Yuki.
Sakura geeuwde.
'Sorry Yuki ik wil na het eten direct terug slapen, wil jij de afwas doen?', zei ze al smeekend terwijl ze nog een keertje geeuwde.

Het huis werd snel levendiger. Iedereen was in geen half uurtje wakker geworden. We aten allemaal te samen en complimenteerde Sakura voor haar prestatie.

Ik had nog altijd geen antwoord van Zen gekregen.

Special thanks for:
Puck-de-tweede voor altijd te voten XD

LuniarLunaThePotato Ik schrijffffff, your turn XD

MKstarStryker if I haven't you this book never existed lol

And for all the people who read my book and reply on it, I treasure all the comments, everything!

Lucy's purple-colored life (Dutch - Nederlands)Where stories live. Discover now