Alice

244 13 0
                                    

După acest sărut,amândoi ne uitam unul la altul,iar eu l-am îmbrățișat pe Gabe nu doar că eram fericita,ci și că acum știu pe cine iubesc cu adevărat,pe el.

-Gabe,eu....

-Skye,îmi pare rău că te-am sărutat din nou,doar că nu am vrut sa te pierd,eu...eu țin la tine.....,a spus Gabe cu o strălucire in ochi.

-Ooooo Gabe.....,am spus eu cu inima încălzită

-Da,știu Skye,Austin nu trebuie sa afle asta și daca ar afla nu ar fi nici o problema,căci tu nu ai făcut asta ci eu,dar nu că mă iubești,doar ca sa scapi de acel blestem a lui Nefertiti.Iti promit că nu o să mă mai vezi când tu ești cu Austin......poate o să ne mai vedem cândva........

-Gabe,stai! Asculta,când eram cu Austin nu știam ce simt,însă,acum când m-ai sărutat știu exact ce simt,iar eu simt că te iubesc pe tine....

In acel moment Gabe ridica față,veni spre mine mă lua în brațe și mă roti cât putu,apoi mă sărută din nou,iar de data aceasta sarutul era mult mai dulce și după ce mă sărută mă îmbrățișă tare la pieptul său. Nu știm ce o să-i spus lui Austin,dar nici nu mă puteam gândea,căci eram prea fericita.
Toată ziua mă stat impreuna,iar Gabe era diferit de Austin,el mereu era direct și plin de umor,însă cu Austin,la început timpul trecea mai repede,însă acum parca trece mai rapid.Cu Gabe mă simt bine,pot sa spus și să fac ce vreau fara să-mi fie teamă că voi spune ceva jignitor.

-Skye,oricât de mult nu as vrea sa stric acest moment o singură întrebare mă macina in continuare.

-Care anume?

-Ce o să-i spunem lui Austin când o să revina?

Nici eu nu știam ce să-i răspund lui Gabe,pentru că Austin este tipul de persoana care este sensibil,iar asta o știam amândoi.

-O să mă ocup eu de asta,însă,va trebui să găsesc momentul perfect iar până atunci va trebui să nu arătăm că ne iubim,am spus eu cu dezamăgire.
Gabe,de uită la mine și plecă capul in jos,părea că plânge,iar eu m-am dus lângă el și l-am îmbrățișat.

-Cel puțin hai sa profitam de aceste clipe cât mai suntem împreună,a spus el cu un zâmbet pe față.

Timpul petrecut cu Gabe parca nu se mai sfârșea,iar asta mă bucură enorm,căci o doua zi nu mai eram cu Gabe,ci cu Austin. Nu doream să mă mai despart de Gabe însă a trebuit,iar ca sa nu-i duc dorul mi-a dat un sărut dulce...lung și o îmbrățișare plina de iubire ca să-mi ajungă.

In următoare și îl văd pe Gabe cu vorbește cu Austin.Eu nu știam ce să-i spun lui Austin,dar lucrurile nu puteau continua așa.

-Buna Austin. Buna Gabe. Ce mi-a face-ti?,am întrebat eu destul de nesigură.

-Buna scump-o,vorbeam cu Gabe despre venirea verișoarei mele,Alice.

-Ooooo.....și când o sa vina,mi-ar placea sa o cunosc.

Când.......văd o fata cam cu un an mai mică decât mine că aleargă spre Austin și îi sare in spate. Austin,vesel,o lua și o învârti până amețiră amândoi.

-Skye,ea este verișoară mea,Alice.

-Alice,ea este iubita mea,Skye.

-Buna Alice,îmi pare bine e sa te cunosc.

-Buna Skye,și mie la fel.Abia aștept să petrecem mai mult timp împreună,spuse Alice cu o sclipire de speranță în ochi.

In acel moment mi se rupea inima la gândul că azi ar fi trebuit să mă despart de Austin,așa că am decis sa nu o fac azi. După ce Austin plecă sa o ducă pe Alice până în casă,eu m-am apropiat de Gabe.

-Gabe,ascultam nu pot să-i fac asta lui Austin,mai ales acum când a venit verișoară saimi pare rău,am spus eu cu dezamăgire plecând capul.

-Gata Skye,totul o să fie inregula,o să-i spui când o să fii pregătită,până atunci eu am aștept și dacă îți convine,putem rămâne împreună după ce pleacă Austin cu verișoară sa,a spus el ridicandu-mi față.

-Desigur.

După,a venit Austin cu verișoară sa,și mai toată ziua am stat și ne-am jucat cu Alice. Ea era o fetița atât de drăgălașă,încât nu puteai să nu o adori.

-Austin,daca tu o ai pe Skye,atunci Gabe este al meu,a spus ea cu un oarecare zâmbet.Gabe când auzi,veni mai aproape de ea și o lua în brațe și o învârti,la fel ca Austin,dar părea să-i placă mai mult cum o învârtea Gabe. Nu-mi placea cum de uita Alice l-a Gabe,așa că m-am dat mai aproape de Austin și i-am spus...

-Austin,mie mi se pare sau Alice flirtează cu Gabe?

-Nu știu exact,dar daca ar face orice care ar fi problema?,căci Gabe este singur.
După aceste cuvinte am crezut că explodez,doar gândul că eu sunt cu Gabe mă liniștea,însă când mă uitam cu Gabe de juca cu Alice,gândul că eu cu el suntem împreună dispărea pe loc. M-am decis ca sa nu stau sa îl văd pe Gabe cum se tot joaca cu Alice,să-mi pun picioarele în brațele lui Austin. El s-a uitat la mine cu un zâmbet dulce,iar eu la fel. In acest moment simțeam cum Gabe se uita uimit la mine și Austin,așa că eu am întors capul o data cu Austin și am observat cum Gabe încă de uită la noi.

-Gabe,haide sa plecam,să-i lăsăm singuri,a spus Alice îndemnându-l pe Gabe.
In acel moment Gabe puse un zâmbet pe față și luând-o pe Alice se apropiară de scaun. Îmi lua picioarele de lângă Austin și le dădu jos,iar el de așezase intre mine și Austin și îi spuse lui Alice sa stea lângă mine.

-Deci Austin,nu te supăra că i-am luat picioarele iubitei tale și le-am pus jos,dar aveam nevoie sa fiu lângă tine,căci nici o fata nu o să ne distrugă prietenia,fara supărare Skye.

-Nu..nu este nici o problema Gabe,am spus eu uitându-ma la el.

-Ok. Austin îmi poți spune cât timp o să stea verișoară ta aici?

-Pai....o să stea o săptămână.

-Este perfect!,a spus Gabe ridicându-se de pe scaun,iar eu in acel moment m-am pus în locul lui Gabe,iar el când s-a intors s-a uitat la mine cu n zâmbet scurt.

-Imi pare rău Skye,însă băieții stau lângă băieți,iar fetele lângă fete,a spus el făcându-mi cu mâna să mă feresc,eu nu am dorit să mă feresc,însă Austin a insistat și el,așa că m-am ferit de pe locul lui Gabe.
Credeam că ziua nu se mai termina,căci Gabe tot îl ținea pe Austin de vorbă,iar eu nu aveam ce sa fac decât să stau și să mai vorbesc cu Alice din când în când.

-Bine,Alice,trebuie să plecăm,e târziu,a spus Austin luând-o pe Alice de mână.Dupa ce plecară eu și cu Gabe am rămas tăcuți pentru o vreme scurtă apoi eu am spus...

-Gabe,ești cumva gelos de faptul că vreau sa petrec mai mult timp cu Austin?

-Nu chiar de loc,a spus el făcând pe neștiutorul.

-O haide Gabe,știu că ești gelos nu te mai preface.

-Nu o să mai preface atunci când oda recunoști că și tu ești geloasa că Alice mă place.
După aceste cuvinte am plecat capul,iar când am vrut să-i spun lui Gabe că poate m-am înșelat când i-am spus că îl iubesc ...mi-a ridicat privirea și m-a sărutat. În timp ce ne sarutam am simțit că Gabe mă iubea,indiferent de încercările mele de al face gelos.

-Skye,îmi pare rău că te-am făcut să fii geloasa,îți promit nu voi mai face asta.

-Si mie îmi pare rău Gabe,doar pentru că am văzut că te înțelegi cu Alice,am vrut sa te fac gelos că sa vad daca mă iubești. Nu vreau sa te pierd,Gabe.

-Si nici nuno vei face,mi-a spus el asta sarutandu-mi fruntea și îmbrățișându-ma. Când întoarce privirea o vedem pe Alice cum de uita la noi fără nici un cuvânt de spus.

-Alice,stai! Îți putem explica,am spus eu ridicandu-ma de pe scaun.
Alice a început să fuga...

-Alice,te rog sa nu-i spui lui Austin,căci știm cu toții că o să sufere,am spus eu destul de speriata.
După ce Alice a plecat Gabe m-a liniștit și mi-a spus că totul o să fie bine și că mâine o să vorbim cu Alice.

O vacanță neobișnuită (Finalizată)Where stories live. Discover now