Cap. 1

66 4 3
                                    

Drumul spre casa lui Harry nu era foarte lung. In scurt timp au ajuns in fata usii casei lui Harry. 

Louis era nerabdator si emotionat; amai vazut casa lui Harry in video-uri si acum avea sa ovada cu proprii lui ochi. 

"Inainte sa intram, nu iti e frica de caini, nu?" se intoarse Harry catre Louis. "Depinde." raspunse Louis.

"Am doi, unul mai mare, husky siberian, si unul mai micut, akita." spuse Harry. "Sunt foarte prietenosi. Uneori prea prietenosi." a chicotit. "E ok daca vrei sa i duc in camea lor, sa nu te sperie."

"Nu. Ma descurc. "

"Okay. Dar daca te supara sa-mi zici." zise Harry in timp ce descuia usa.

Au intrat, Harry inchizand usa in urma lor. "Asta este casa mea. Nu e imensa dar nu e nici prea mica." a spus Harry in timp ce isi lua haina de pe umerii lui Louis. 

Lui Louis ii placea casa lui Harry ;era dimensiunea perfecta, sufrageria si bucataria nu erau separate de pereti , nu avea etaj, erau doar cateva scari care desparteau sufrageria si bucataria de dormitoare. Erau doua dormitoare de oaspeti, unul fiind camera cainilor, si dormitorul matrimonial, care era al lui Harry.

"Cred ca Bear si Milo dorm. Vrei  sa-i cunosti?" intreba Harry. Louis a aprobat. "Simte-te ca acasa. Ma intorc imediat."

Louis s-a dus in sufragerie si a inceput sa analizeze camera, cand auzii un latrat. A tresarit si inima incepu sa-i bata mai repede. Auzea pasii lui Harry, care a aparut cu un caine mic, alb cu maro, intr-o mana si cu lesa celuilalt caine, alb cu negru in cealalta. Voia sa se asigure ca'baietii lui' nu o sa sara pe Louis.

"Deci, saluta-l pe Bear," spuse Harry uitandu-se spre husky-ul care statea cuminte in pozitie de sezi. "Si Milo." zise indreptandu-si privirea cartre micul akita, luandu-i labuta in mana si scuturand-o in semn desalutare catre Louis. 

"Vino mai aproape. Nu musca. O sa te linga super mult, nimic altceva." Harry a zambit spre Louis, care a facut un pas spre cei trei cu ochii pe cei doi caini. Desi ii era putin frica Louis a intins mana spre Bear, lasandu-l sa-l miroasa. Bear si a pus capul sub palma lui Louis, care a inceput sa-l mangaie cu blandete.

"Te place." spuse Harry. Milo a latrat scurt. Harry a chicotit "Vrea atentie. Intotdeauna i-a placut sa fie rasfatat."

Louis a intins mana spre Milo permitandu-i sa-l miroasa, dar Milo voia sa fie mangaiat diect. Un mic zambet si a facut aparitia pe buzele lui louis in timp ce mangaia animalutul din bratele lui Harry.

"Crezi ca pot sa le dau drumul? Esti de acord?" a intrebat Harry, iar Louis a aprobat. Harry l-a pus pe Milo pe jos, iar acesta a sarit direct pe canapea si a inceput sa sara fericit. Apoi Harry i-a scos zgarda lui Bear, care i s-a alaturat lui Milo.

"Sunt cei mai buni prieteni." zambi Harry, dupa care se intoarse catre Louis: "Iti e foame? Vrei sa-ti fac ceva de mancare? Sau sa comand ceva? Iti e sete?"
Louis a raspuns negativ la fiecare intrebare. "Atunci vrei niste ceai?" De data aceasta Louis a aprobat. "Poti sa te duci sa stai pe canapea, dar te avertizez: Milo adora imbratisarile si mangaieturile."
Louis a aprobat si s-a asezat pe canapea cu mainile in poala. Milo s-a dus spre Louis si s-a bagat pe sub mana lui Louis asezandu-se pe picioarele lui. A zambit la gestul cainelui si a inceput sa-l mangaie pe cap.
Un minut mai tarziu Harry a venit si a pus doua cani si niste biscuiti pe masa, Louis i-a multumit incet. Harry s-a asezat langa el : "Vrei sa vorbim? Despre ce s-a intamplat?"
Louis se uita in jos. Nu voia sa se gandeasca la acest subiect.

"Daca nu vrei sa vorbim despre asta inteleg. Doar am intrebat, vreau sa te ajut." a spus Harry luand mana lui Louis intr-a sa. Louis s-a uitat la el cu ochii in lacrimi, nu voia sa aiba de-a face cu aceasta situatie de unul singur.

A model and a fan //Larry Stylinson// TraducereWhere stories live. Discover now