Cap. 1.5

59 9 9
                                    

Era 23 decembrie, ziua de dinaintea zilei lui Louis si a ajunului Craciunului. Harry s-a dus in oras sa ii cumpere lui Louis cadouri pentru ziua lui si pentru Craciun, stind ca nimeni altcineva nu va face asta.

Era in jur de ora 17 cand Harry s-a intors acasa. "Am ajuuuns!" a strigat cand a intrat pe usa. Bear a alergat imediat spre Harry si a incceput sa sara pe el, facandu-l sa chicoteaca,  "Hei, amice!". Milo statea pe canapea latrand pentru atentie. Harry l-a luat in brate si i-a plasat un pupic pe cap.

"Lou, esti acasa?" striga Harry inspre zona dormitoarelor. Louis a iesit cu geanta in mana. "Unde te duci?" intreba Harry. "O sa stau la un hotel." spuse Louis ca si cum nu ar fi fost nimic. "Te-am asteptat ca sa-ti multumesc ca m-ai lasat sa stau la tine, si-"

"De ce pleci?" intreba Harry in timp ce il punea pe Milo jos. "Pai se aprope Craciunul si ma gandeam ca vrei, stii tu, sa-l petreci impreun a cu familia ta." raspunse Louis, uitandu-se in alta parte. "Nu-mi pot permite sa mai stau aici, pur si simplu nu ma potrivesc. ca intotdeauna..." ultima parte a spus-o in soapta dar Harry a auzit toata fraza si se simtii aiurea.  A suspinat si i-a luat lui Louis bagajele si le-a dus inapoi in camea de oaspeti.

"Hey!Harry! Ce faci?" Louis l-a urmat. "De ce faci asata?"

"Voiam sa-mi petrec Craciunul cu famlia, dar se apropie o furtuna groazinica asa ca nu ne vom putea intalni pana dupa  Anul Nou."

"Fu-furtuna?" intrba Louis si-si musca buza de jos."

"Da, una chiar foarte mare. Stii, zapada, tunete, fulgere." continua Harry, nestiind ca il ingrijoreaza pe Louis.

"Ei bine, t-tot o sa ma...o sa ma duc la hotel. Am stat aici prea mult timp. Louis s-a dus sa-si ia geanta cu lucruri, dar Harry l-a prins de mana. "Ramai. E decizia finala."

"De ce insisti? De ce nu ma arunci in strada cum au facut si parintii mei? Si cum ar face oricine altcineva?" simtea cum lacrimi ii inunda ochii. Harry e prea bun pentru el. Nimeni nu se comportase niciodata asa de frumos cu el.

"Pentru ca imi pasa."

"De ce iti pasa?" intreba Louis incet, mentinand un ton de sopta pentru ca nu voia ca vocea lui sa cedeze.

"Pentru ca nimeni nu merita sa petreaca Ajunul Craciunului singur, si  mai ales ziua lor de nastere. Mai mult de atat, tu esti dulce si dragut si imi place sa te am prin preajma."

Louis se uita in alta parte, si-a sters o lacrima de sub ochi. Harry i-a luat fata lui Louis in palme. "Hey, de ce plangi?" inteba Harry in timp ce ii stergea o lacrima de pe obraz. 

"Esti prea dragut cu mine." Louis isi trase nasul. "Nimeni nu m-a mai tratat asa de fruos pana acum. Toata lumea avea fata de mine un comportament inuman, apoi ai aparut tu, care esti asa de ambil, si m-ai lasat sa petrec atata timp cu tine, s-si-"

Harry l-a cuprins  intr-o imbratisare. "Ma comport asa cu tine pentru ca meriti. Oricine te-a tratat urat pana acum greseste. Dar eu sunt aici, ok? Si o sa te tratez asa cum meriti."

Louis a continuat sa planga pe umarl lui Harry. Era asa de dulce cu el si ii placea a

~

Cand s-a calmat Louis si-a ridicat capul de pe umaprul lui Harry. "Scuze ca sunt asa un plangacios. Si pentru ca ti-am distrus tricoul."

"Nu-mi pasa de tricou. Si oricine are nevoie se planga, nu e nimic in neregula cu asta." spuse Harry dupa care ii saruta fruntea lui Louis. La acest gest baiatul cu ochi albastrii inrosi.

Bear s-a bagat intre Harry si Louis. Se uita la Lou, cand si-a pus capul pe piciorul sau. "Cineva vrea atentie." spuse Harry zambind la gestl cainelui. "Hai sa mergem in sufrageri si se facem niste ceai!"

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 05, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A model and a fan //Larry Stylinson// TraducereWhere stories live. Discover now