Keşke

255 61 29
                                    

Bugün gerçekten çok güzel bir gün. Ama içim böyle bi kıpır kıpır.  Kendimi çok farklı hissediyorum.
Ya dört sene önce  bi kitap okumuştum. Acayip güzeldi. Vampirler ve kurtlarla ilgili.  Bende kurt olmak istiyorum. Ama olamam ki ben insanım. Nasıl olsun ki? Dört senedir  karanlık kurt  veya bir melez olmak istiyorum. Melez olma  şansım çok düşük çünkü dünyada sadece iki melez var. Yarı kurt yarı vampir olan. Ama hiç . Ben insanım insan!!. İstesemde olmaz. Keşke keşke olabilsem. Çok güçlü olurum. Benim de kendi sürüm olur . Bende Alfaları olurum. Çok güzel olurdu. Ama vazgeçmeliyim. Çünkü ben insanım , kurt olamam. Hem olsa önceden de olurdu. Ben en iyisi  vazgeçiyim. Gidip biraz film izleyim salonda.  Alt kata indim.  Köşe  koltuğa uzandım . Ve bir dizi açıp izlemeye başladım. Bir türlü odaklanamıyordum. Ama sanki beni bişey ormana gitmemi söylüyordu. Kulağım çınlıyor. Biri sanki  bana fısıldıyor. "Ormana gitt...Ormannn...giiitt..giiittttt...". Evde tek başımaydım.  Annem ve babam işe gitmişlerdi. Biz zaten ormanlık alana yakın bir yerde oturuyorduk. Çok korkuyorum. Bu ses de neydi? Üst kata odama çıkıp üzerime eşofman  takımımı giydim. Ve ormanlık alana doğru ilerlemeye başladım.
Orman da biraz ilerledim . Akşam olmak üzereydi. Hava esiyordu ve kararmaya başlamıştı. Ama ben hiç üşümüyordum. Çok terledim. Kış ayındaydık. Bu hiç de normal bir şey  değildi.  Üzerimde ki çekedi çıkardım. Çok sıcaktı. Yerlerde değişik şekiller vardı . Bunlar da ne?  Başım ağrıyor... Ah... Gözüm yavaş yavaş kararıyordu. Ne oluyor bana?

"Anne...anne... " dedim. Gözlerimi zar zor biraz araladığımda."Burdayım kızım" dedi annem. "Ne oldu bana"dedim. "Biz eve geldiğimizde  sen evde yoktun. Bizde karakola gittik. Telefonunun sinyali sayesinde seni bulduk. " dedi. Hala orman daydım. Ama ışıklar vardı. Polis , ambulans , yanımda annem ve babam vardı. Beni ambulansa bindirdiler.  Ve hastaneye geldiğimizde beni bi odaya yerleştirdiler.  Çok açtım. Kapı açıldığında annemin girdiğini gördüm.Hıh anneme söyleyim  bari."Annecim ben çok acıktım."dedim. Annem de "Tamam annecim  baban kantine gitti zaten."dedi. Bende başımı olumlu anlamda sallayarak yatağa uzandım. Nedense kendimi çok fazla aç hissediyordum. Bugün yaşadıklarım gerçekten çok farklı olaylar. Neler oluyor bana? Babam  geldiğinde içimden bir oh çektim. Elinde ki tepside çorba,pilav,ekmek vardı. Tepsiyi bana uzattı.  Bende hemen kaptım. Ne yapıyorum ben? Yemeğimi yemeye başladım. Nasıl olduysa bir dakika bile geçmeden tepsiyi silip süpürdüm. Ya ben ne yapıyorum ne oluyor bana? Annem ve babam  şaşkın  şaşkın  bana bakıyorlardı. Ben hiç doymadım ki. Normalde doyarım hem bitmez de ama bugün bişeyler oldu bana. "Şey anne ben hiç doymadım."dedim. Çok şaşırdılar. Bende ama bilmiyorum . Babam tekrardan kantine gitti. Annem ve babama saldırasım geliyo. Ve bir koku kan kokusu benim genzimi  yakıyor. Ahhh...  odaya hemşire girdi. Bana serun taktı. Onu öldürmemek için kendimi tutuyorum.Şuan o kadının vücündaki kan miktarını görebiliyordum.Ama nasıl? Kan grubu A rh(+). Neden? Ne oluyor yaa? Biraz dinlenmeliyim.  Hiç uykum yok ama denicem.

Bölüm sonu... İnşallah beğenmişsinizdir. Bu ilk bölümdü . Ama diğer bölümler bomba gibi olucak.Yorum yapmayı ve votelerinizi eksik etmeyin lutfen. Sizleri çok seviyorum. CanCanlarım benim.😊

Instagram hesabım ; havinnq

Ben Karanlık Kurt OldumHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin