Sende Karanlık Kurtsun

176 48 14
                                    

Hastaneden taburcu oldum. Arabada eve gidiyorduk. Ama sanki bişey beni kışkırtıyordu.  Kan kokusu geliyordu . Uffff  iğrenç genzimi yakıyor. Neden? Yoksa yoksa ben kurt mu oldum. Ama nasıl? Dün olduğu gibi tekrardan kulağım çınlamaya başladı.

"Ormana gitt...Çabuk...koş...koooooşş..."Bu da neydi? Annemlere saldırasım geliyor. Ne yapıcam ben?Bahane bulmam lazım.

"Babacım ben burada inebilir miyim? Arka tarafta arkadaşımın evi var beni çağırmıştı  bakayım ona, sonra ben gelirim"dedim .  

"Ama kızım yeni hastaneden çıktın"dedi annem.

"Lütfen  annecim evde  boşboş oturup dinlenmem zaten en azından canım sıkılmaz Maria'nın yanında " dedim.

Yalan söylemeye mecburdum.

"Tamam kızım kendine dikkat et yeni hastaneden çıktın"dedi babam.

Babam arabayı sağa çekti. Çok insan var  ve bu beni kışkırtıyor. Off... bu şeyler belirtiler  kurt olduğumu  gösteriyor. O işaretlerin olduğu yere gitmeliyim. Eğer kurt sam hızlı koşabiliyorumdur. Ama kurda dönüşmesini bilmiyorum. Neyse normal insan gibi koşayım.   Bir kaç kilometre  uzaklıkta  ormanlık alan  var nasıl bulucam o şekilleri  tekrar. Bir şekilde  bulmalıyım. Dikkat çekmemek için  normal yürüdüm. Sonra da hızlıca ormana girdim. Beynim sanki bana yön veriyordu. İstemsizce farklı yönlere götürüyordu beni.
Yarım saat  koştuktan sonra  o şekillerin olduğu yere geldiğimi farkettim. Birden bir grup kurt etrafımı sardı. Hiç korkmuyordum.

"Siz de kimsiniz? Ben kurt muyum? Beni siz mi çağırdınız?"

Çok büyük  gözüküyorlardı.  Aralarında karanlık kurt da vardı. İki tane gri tüylü olmaları karanlık kurt olduklarını gösteriyor.

Karanlık kurtlardan  biri bana yaklaşarak kurt dilinde: "Evet seni ben çağırdım.4 yıldır seni gözlemliyoruz. Ve sen karanlık kurt olmayı çok istiyordun. Bizim hakkımızda herşeyi biliyorsun. Gece sen yatarken sana zehirimden  birazcık bulaştırdım.Ve üzerine de büyü yaptım artık sende karanlık kurt sun"dedi.

"Ama bu bunu siz durduk yere yapmazsınız ki . Neden ben ?"diye sordum şaşkınca çünkü bişey var ki beni aralarına alıyorlar . Böyle büyük birşey için bu sebeple kurt adam olamam ki.

" Senin çok iyi telekinezi yaptığını biliyoruz ve bu bizim işimize de yarar bir neden de bu " dedi diğeri de

Evet telekinezi yapabiliyorum.

O kadar çok sevindim ki.

"Ben
karanlık kurt oldum...Bende artık kurdum yaşşşasın." diye bağırdım.

Kurtlar benden rahatsız oldular. Çünkü duyma yetenekleri çok fazla.

Daha demin ki   karanlık kurt tekrar bana döndü ve:"Şimdi gözlerini kapat sen kurda  dönüşmesini bilmediğin için bugün ben sana emir vericem. Beyninin benim dediklerime uyması lazım. Sakın  bana karşı gelme yoksa canın yanar kurda dönüşürken." dedi.

Beynim onun karşısında  eğilmemi  söylüyor.  Yapmam lazım. Onun karşısında eğildim . Başımı eğip gözlerimi kapattım. Önce kollarım çatlamaya başladı. Sonra bacaklarım ahhh bacağım . Yavaş yavaş kurda dönüştüm. Çok acıdı canım. Dönüşüm bittikten sonra.  Ayağa kalktım kurt halindeydim. Gri renkte karanlık kurdum bende. İyi hoş güzel de ben aileme nasıl söylicem. Arada onları görmeye giderim. Ama yanlarında kalamam onlara zarar vermek istemem.

Bende kurt halinde olduğum için kurt dilinde yanımdaki karanlık kurda sordum:" Ben de mi alfa oldum ? Benim kendi sürüm olucak mı?" dedim.

Kurt bana dönüp:"Evet seninde bir sürün var sen bizi tanıyorsun şimdi önce evimize gitmeliyiz  sen bizim ile kalıcaksın. Evde sana yüzümü göstericem" dedi.

Bende başımı olumlu anlamda salladım. Normal kurtlar kendi evlerine gitti. Ben evi bilmediğim için önümdeki karanlık kurdu takip ediyorum . Ormandan çıktıktan sonra yakın biyer de büyük bir villa göründü.  Burası çok güzel. Ama hiç insan kokusu almıyorum. Yanımda olan iki karanlık kurt bana döndüler.  Başım ağrımaya başladı. Emir veriyorlar. Hiç sevmedim bu işi neyse eğilmeliyim.  Tekrar aynı hareketleri yaptım. İnsan halime döndüm. Sonra onlarda insan haline döndüler. Onları gördüğümde çok şaşırdım.

"Aaa siz o kitapta ki karaktersiniz. Jomas ve Alexander ikizler barıştınız mı?"

O kitapta James Alexander' a  ihanet etmişti. Alexander'ın sevgilisini elinden almıştı.  Ve jomas ailesinden ayrılıp başka bir şehire yerleşmişti. Ve ailesine karanlık büyüler yapıyordu. Birbirlerine çok benziyorlar.

İkisi de bana döndü ve:" Evet barıştık. Ve ikimizde evlendik.Neyse içeri girelim herkes seni bekliyor" dedi James.

Çok heyecanlandım bir an. Sonra ben tam zile basacakken  . Büyü yoluyla kapı açıldı.

Ve hepsi bir ağızdan: "Hoşgeldin..."dediler. 

Çok mutluyum şuan. Ben o kitabın içindeyim. Ovvvv...nasıl olur? 
"Hoşbuldummm...." dedim bende.

Camélia gelip bana sarıldı. Bende ona sonra Ellie , Adrian , Taylor Ve dünyada sadece iki tane bulunan Melez Teresa  daha sayamadığım çok kişi.Hepsini çok seviyorum.  Sonra Camélia koluma girip beni koltuğa oturttu. Ve diğer kızlar da yanıma geldiler.

Camélia :"Eee kurt olmak nasılmış?

Sarah:"Sevdin mi burayı?

Taylor  yani en büyüğümüz :"Çocuklar Marinette  bugün çok yoruldu. Dinlenmesi lazım. Camélia  Marinetteyi  odasına çıkarır mısın? " dedi. Camélia onu takip  etmem için el işareti yaptı. Bende peşinden üst kata çıktık. Merdivenlerin  sağındaki odayı gösterdi bana.

"Teşekkürler  Camélia... İyi geceler "dedim.

"Rica ederim Marinette sana da iyi geceler "dedi.

Ve aşağıya tekrar indi. Bende kendi odama gittim. Kapıyı açtığımda. Bordo ve siyah renkler  kendini gösteriyordu. Çok güzel...  oda da bir bölme vardı. Oda gibi oraya girdiğimde gardıropu gördüm.  Açtığımda bana uygun bir sürü çeşit çeşit  kıyafetler vardı.  Banyoya girdim.  Duş aldım . Üzerimi giyip yattım. Yarın neler olacak acaba?

Bu bölümden bu kadar...
Diyer bölümlerde görüşmek üzere. Vote ve yorumları eksik etmeyinnn sizi seviyorum.😚

Instagram : havinnq

Ben Karanlık Kurt OldumWhere stories live. Discover now