Szilveszterezés

14 3 0
                                    

December 31.e van.  Esik a hó es hideg van. Mindenki nagykabátban es a gyerekek játszanak a hóban. Ezt láttam az ablakon kinézve.
Bejovok az ágyra lefekszel es annyit hallok hogy anyukám vitázik velem . Pár napja megkérdeztem tőle hogy hogy lemehetek e Szilveszterezni. Nem akartam megint itthon ülni es csak a hülye műsorokat nezni. Este szilveszter aztan egyből kezdodik az új év 2017.
Azt monddta...  Azt csinálok amit akarok. Este felkaptam a kabátot cipőt es mar mentem is. Mentem a barátomhoz. Átmentem hozza felmentunk a meleg szobaba es ossze bujtunk. Együtt ettünk, mindent együtt együtt csináltunk. Néztünk vagy 3 horrort . Es mar el is ment az ido.
Szülei es a testverei lementek tuzijatekozni mivel mindjárt ott az ido hogy ujjev.. Es nem is csináltunk semmit.
Egy haverja lehívott minket bulizni a kedvenc szórakozóhelyükre. Nem volt pénzünk, nagyon hideg volt, es nagyon fáradtak voltunk, de még buszok se jártak.
De mivel ketten voltunk es unatkoztunk csak fogtuk magunkat fel öltöztunk es mentünk gyalog.
Oda értünk es be mentünk pár szót beszélgettünk vele osszefutottunk egy csomo közös ismerosunkkel bulizzunk pár órát es mentünk is vissza hozza. Nagyon hideg volt igy mar szinte futottunk. Alig éreztük a labujjunkat az orrunk is lefagyott.
Mire felertunk mar ott volt hogy hajnali 2,3óra. Felszedtük magunkat cigivel es mentünk vissza. Közben irt egy haverom hogy talalkozhatnank mert régen látott. Monddtam neki hogy akkor alak köztünk akkor a városban ha mar ugy is ott voltam barátommal legalább bemutatom neki. De monddjuk nem kiabaltuk el a kapcsolatunkat ahogy mások.
Együtt szilvesztereztunk

Mindezek elott en es ő, vettünk egy két sort hogy meg igya 800forintunk volt összesen igazán nem is az számított nekünk ott voltunk egymásnak es nagyon jo volt .
Akkor jöttem ra hogy tenyleg szeretem.
Az egyik kis bodenál lehetett kapni peterdakat ördög  patront es sok mást es vetünk egy kis doboz ördög patront. Bedobáltuk a tömegbe mint két hülye gyerek aztan elfutottunk.
Olyan bolondok voltunk.

De nagyon jol éreztük magunkat.

🐼💙Where stories live. Discover now