12

772 40 6
                                    


- Nos, mi a helyzet Jimin? – kérdezte lihegve NamJoon.

- Srácok, nem fogjátok elhinni! Ez a lakásunk kulcsa! – és nevetve rázta meg kezében a kulcscsomót.

- Máris vettél lakást? És hol? És mikor intézted?

- Sosem találnátok ki. Tudjátok, hogy miért nem találkoztunk soha a szomszéd lakóval? Mert az a lakás üres, és a Big Hit tulajdonában van. Mától azonban mi vagyunk a bérlői!

- Mellettünk fogtok lakni? – kiáltottak fel csodálkozva.

- Akkor az majdnem olyan, mintha velünk lennél – mondta Kookie örvendezve.

- Igen. És van még egy jó hírünk. HaNa nálunk fog újra dolgozni, Bang PD munkát ajánlott neki. – a srácok körbefogtak bennünket és megöleltek. Mindig is szerettem velük dolgozni, életem legszebb időszaka az volt. Most újra együtt lehetünk. Mindenre kíváncsiak voltak, így el kellett mesélnünk mindent, ami elhangzott. Egyetértettek abban, hogy valamit mondani kell majd az embereknek, a sajtó szétszed bennünket, ha nem áll a történet biztos alapokon. De ez bombabiztos volt, és tulajdonképpen részben igaz is.

Elbúcsúztam tőlük, Jimin maradt próbálni, én pedig kicsi Jimin-nel a JYP felé vettem az irányt. Szerencsém volt, Park JinYoung épp benn tartózkodott így tudott fogadni. Mindent elmondtam neki, amit eddig eltitkoltam, és ami nem is oly rég történt. Kértem, hogy engedjen el, hiszen az én igazi helyem a Big Hit-nél van. Tényleg nagyon rendes ember, mert indokaimat megértette és beletörődött a távozásomba. SoHee-vel is megbeszéltem, megköszöntem a segítségét, hogy munkát szerzett és lakást biztosított, nem kellett szállodába mennem a fiammal. Megígértette velem, hogy kapcsolatban maradunk.

A neheze még hátra volt. A GOT7. Vajon hogy fogadják majd? Ők is próbáltak, ott találtam meg őket a próbateremben.

- Sziasztok, fiúk!

- Szia HaNa, szia Jimin! Mi járatban?

- Srácok, mondanom kell valamit. Én ... nem dolgozom többé itt, elmegyek – döbbenten néztek rám.

- Mi történt? – kérdezte JB, és mindannyian kíváncsian várták válaszomat.

- Ne legyetek már így megrémülve, nem utazom el sehová – láttam, hogy nagyot sóhajtva megkönnyebbültek – Most voltam a Big Hit-nél és .... Bang SiHyuk munkát ajánlott. Én újra a Bangtan-nal fogok dolgozni.

- Gondoltam a tegnapiak után. De majd Jimin-nel még számolok ezért, hogy elcsábította tőlünk a legjobb stylistot, akivel eddig dolgoztunk – mondta szigorúan Jackson, de tudtam, hogy csak viccel.

- Jackson, ne bántsd őt!

- És akkor veletek mi a helyzet? – érdeklődött Mark.

- Fiúk, mi .... összeköltözünk. És van azért egy jó hírem is. Bang SiHyuk volt olyan kedves, és biztosít számunkra egy lakást, amit bérelhetünk, mert a Big Hit tulajdona. És tudjátok, hogy hol van ez a lakás? Abban az épületben, ahol ti is laktok, a Bangtan szomszédságában.

- Ilyen nincs! Akkor nem fogsz szabadulni tőlünk! – vigyorgott Jackson – És te, Jimin, ha majd megunod az ősöket, csak feljössz hozzánk és majd játszunk, rendben?

- Rendben – válaszolt Jimin és lepacsiztak.

Fájó szívvel búcsúztam el tőlük, hiszen igazán közel kerültünk egymáshoz ez alatt az egy hónap alatt. De az, hogy újra a Bangtan mellett dolgozhatom, feledtette ezt. Teljesen nem válunk el, hiszen a lakásunk közös épületben lesz.

Féltve őrzött titokWhere stories live. Discover now