15

1K 50 14
                                    


Epilógus

Tíz év múlva

A Bangtan Sonyeondan tizenöt éve alakult. Az eltelt időszakban népszerűségük az egekbe repítette őket. Amit csak lehetett, mindent elértek, minden díjat besöpörtek, volt olyan év, amikor a legjobb előadó és legjobb album díjat is megnyerték több díjátadón is. Igen, sok daesang és még több bonsang díszíti az ügynökség előterét.

Az eltelt tizenöt év alatt mindannyian letudták a sorkatonai szolgálatot, még NamJoon is, bár a gyerekkori szívműtét kétségessé tette. Mindannyian családot alapítottak, bizony YoonGi is, akiről úgy hitték, mogorva természete miatt sosem tud majd tartós kapcsolatot kiépíteni. Dehogyis nem.

Amíg hiányos volt a banda, szólókarrierbe kezdtek. Nem akartak hiányzó társuk nélkül fellépni, az ARMY-k mindegyiküket látni akarták. NamJoon és YoonGi közös stúdiót alapított, rengeteg dalt írtak és producerként is tevékenykednek. Jin Gangnam legelőkelőbb éttermét vezeti, leszerelése után valósította meg ezt az álmát. HoSeok az ügynökség vezető koreográfusaként dolgozik, és táncversenyek zsürijében fedezi fel az új tehetségeket. Taehyung a Hwarang után néhány filmben szerepelt még, de igazából ez csak kis kitérő volt számára. Évek óta modellkedik, az egyik legkeresettebb a szakmában. JungKook végre megkapta első, aztán sokadik musical szerepét, és több évnyi mellőzés után filmek betétdalait is elénekelhette. Két szólóalbumot jelentetett meg, egy lemez erejéig Jimin-nel is összeállt, ahol duetteket és szóló dalokat énekeltek.

Jimin. Életem egyetlen és örök szerelme. Mikor tíz évvel ezelőtt visszajöttem Seoul-ba és újra találkoztam vele, tudtam, hogy örökre vele fogok maradni. Akkor megkérte a kezemet és én örömmel mondtam igent neki. Mivel volt egy gyermekünk, sokat nem vártunk az esküvővel, csak a következő évig. Anyu ekkor utazott Koreába, és itt is maradt. Sokszor volt szükség a segítségére, a turnékra nem vihettük Jimin Juniort magunkkal. Ilyenkor a nagyszülők felváltva vigyáztak a gyerekekre. Igen, az esküvő után két évvel megszületett a lányunk, MinJee, majd Jimin leszerelésének évében jöttek az ikrek, egy fiú MinSeo és egy kislány HaNa személyében. Jimin-nel madarat lehetett volna fogatni amikor csak megtudta, hogy gyermekünk lesz. Imádja őket és engem is. Soha nem tudok sorsomnak elég hálás lenni, hogy Jimin útját keresztezte az enyémmel.

S hogy én mivel foglalkozom? Még MinJee születése után is én voltam a stylist-juk, és Jin katonai szolgálatának megkezdésekor döntöttem úgy, hogy ruhatervezésbe fogok. Elsősorban a tinédzser korosztályt céloztam meg, majd a gyerekeim születése után megpróbálkoztam a gyerekruhákkal is. Ma már önálló márkám van, aminek a neve mi is lehetne más: Wings.

Vége



Nos, véget ért HaNa és Jimin története. Szerettem írni, egyik legkedvesebb irományom. Köszönöm, hogy olvastátok, köszönöm a szavazatokat és a kommenteket. Az alacsony olvasottság nem hátráltatott abban, hogy közzétegyem a fejezeteket, hiszen magam szórakoztatására is íródott. A történeteim – van néhány – mind készen vannak, tehát nem áll fenn a veszély, hogy hónapos kimaradás lesz, vagy netalán befejezetlen marad. Némi javítást, átírást eszközlök csak, és kész történetet publikálok.

Még egyszer, mindenkinek nagyon köszönöm, hogy elolvasta.

Ezúton szeretném figyelmetekbe ajánlani következő történetemet MERT ÖRÖK A SZERELEM címmel, melynek főszereplője szintén Jimin és a BTS tagjai. Az ismertető és az első fejezet már fenn van. Jóval hosszabb lélegzetvételű lesz és nem ennyire idealizált. Bizony sok tragédia kíséri útján a fiatalokat, és a rajongók sem lesznek ilyen megbocsátóak velük.

Köszönöm, ha továbbra is olvasóim között tudhatlak benneteket!

Féltve őrzött titokWhere stories live. Discover now