Benden uzak dur !

58 2 0
                                    

DerininGözünden...

Ona karşı gelemiyordum. Onu seviyormuydum ? Bir anda dudaklarıma yapıştığında karşılık vermem tuhaf değilmiydi?  Hadi ama ondan hoşlanıyor olamam değilmi? Of kimi kandırıyorum ben bal gibide bu öküzden hoşlanıyordum işte.Napmalıyım? Resmen hayatımın ortasında sıkıştım. Gidip ergenler gibi 'seni seviyorumm' diyemezdim. Tek kelime bile ezik bir plotoniğim.

O gün beni öperken birini gördü ve beni aniden bıraktı gitti. Arkam dönüktü göremedim ama belki de sevgilisini gördü. Belki de aniden gelen bir haz ile öptü beni. Pekala fakat neden herkese davrandığı gibi davranmıyor. Bu düşünceler beynimi kemiriyordu. Deli gibi ağlamak geliyordu içimden ama ağlamıycaktım. Sanırım şuan iyi bir uykuya ihtiyacım var.

Gökayıngözünden...

Mehmet abinin arkasından koşsamda ona yetişemedim. Gerekirse o lanet olası uyuşturucuları satardım ama Derine zarar gelmesine izin vermezdim. Sanırım Cem'i bulmak gerekti.

ArabayıCem'in evine doğru hızlıca sürdüm. Derine en ufak bir zarar gelirse hepsini geberticektim yemin ederim geberticektim.

Cem kapıyı açtığında  direk yakasına yapıştım

+Nerde o ?

-Sakin ol bi dostum kim nerde ?

+Bak.. Biz öpüştük Derin'le tamam mı bizi gördü Mehmet abi bizi gördü.

-Biliyorum

Dayanamadım ve suratına bir yumruk geçirdim

+Madem biliyorsun niye bilmemezlikten geliyorsun orospu çocuğu?

-Ah bak seni bir süre daha takip edicek Derini korumak istiyorsan ondanuzakdur.

Derin'inGözünden

Alarmın çalmasıyla uyandım. Ama yatağımdan kalkmak istemiyordum. Okula gitmek istemiyorum. Bir ömür boyu bu yatağın içinde kalsaydım hiç fena olmazdı aslında.  Gökay'a nasıl davranmalıydım? Of sanırım şu anda Ölsem iyi olurdu. Birden Derya'nın sesini duymuştum sanırım babam evdeydi. Hemen aşağıya indim babamı görünce ona sıkıca sarıldım. Özlemiştim. Bu duygusal an Derya'nın sesiyle son buldu.

-Aaa hadi ama ağlatıcaksınız şimdi Derin hadi canım orana giyimde gel bekliyorum geç kalıcaz.

+Peki hemen geliyorum bu arada seni seviyorum babacım

Odama çıktım  mini bir sort üstünede bol bir t-shirt giydikten sonra hazırdım. Saçlarımı bu sefer düzleştirmeye karar verdim. Ve artık tamamdım. Beni aşağıda bekleyen Derya'nın yanına gittim. Bugün okula yürüyerek gidicektik çünkü Deryaya olanları anlatmam için zamana ihtiyacım vardı. Ve olanları ayrıntısıyla anlatmaya başladım...

Gökay'ınGözünden

Sabah Derin'in evinin önünde arabayla gizlice bekliyordum ona bişey yapmayacaklarından emin olmalıydım tabi buraya gelirken her zaman kullandığım arabayla gelmedim yoksa Mehmet abi tarafından farkedilirdim. Derya'la birlikte çıktılar evden.Derin!!! Hadi ama bu şort neydi böyle ?? Beni deli etmeyemi çalışıyordu bu kız ? Arkalarından yavaşça ilerledim. O da neydi oradaki serseri grup Derin'e laf atıyordu. Derin'ler umursamadan yollarına devam ettiler ama ben umursamamazlık yapamazdım ordakilerin hepsinin ağzını burnunu kırıcam. Sinirle indim arabadan 3 kişilerdi önce birini tutup kafa attım diğerinin de erkeklik organına vurunca yerde sürünmeye başlarken üçüncüsünün yakasından tuttuğum gibi kafasını duvara çarptım ve oda yerdeydi.

Aralarına oturdum ve onların duyabileceği bir şekilde fısıldadım

+Bana bakın bir daha sizi sevdiğim kıza laf attığınızı görürsem gözümü kırpmadan gebertirim anladınızmı ha??

Ayağa kalktım ve sigaramı yakarak arabama bindim. Bizim eski mekanda arabamı değiştirdikten sonra okula gitme vaktiydi. Tabi birde bir mağazaya uğrayıp Derin'e pantolon almam lazımdı. Ben Gökay'sam bu kız o şortu çıkarıcaktı.

DerininGözünden

Okula geldiğimizde yine direk sınıfa çıktım Gökay daha gelmemişti. Belki de gelmiycekti. Ben böyle düşüncelere dalmışken dersin başladığını farkettim. Yaklaşık 15 dakika sonra Gökay girdi sınıfa yüzüme bile bakmadan tek boş sıra benim yanım olduğu için benim yanıma oturdu. Hiç konuşmadık bir süre. Daha sonra bu sessizliği o bozdu.

Bir poşet uzattı.

-Al şunu

+Ne bu?

-Pantolon tenefüste git giy.

+Ha şaka mı bu?

-Gayet ciddiyim.

+Niye böyle birşey gerek duydun bay öküz?

-Soru sorma sadece dediğimi yap bayan çok bilmiş

+Kusura bakma canım benim zaten bir kıyafetim var.

Ve torbayı uzattım bu sırada zil çaldı.

Hemen çıktım sınıftan arkamdan geldiğini hissedebiliyordum. Kesin kolumdan tutucak yine diye düşünürken beni birden kucağına aldı. Ne yapıyordu bu ??

+Ne yapıyorsun sen ya delimisin Nesin bıraksana beni !!!

-Deliyim bebeğim hala anlayamadınmı bunu sen ha?

Beni kızlar tuvaletine getirdi. Ve sonra oradaki herkesi dışarı çıkardı. Kapıyı kilitledi ve torbayı tekrar bana uzattı.

-Hadi giy şunu

+Giymiycem

-Sen bilirsin sen bu pantolonu giyeseye kadar buradan çıkılmıycak güzelim

+Of tamam ver şunu

Pantolonu aldım ve bir tuvaletin içine girip kapıyı kilitledim. Pantolonu giydikten sonra çıktım.

+Oldumu Gökay??

-Çok güzel oldu canım. Şortunu ver bana.

+Anlamadım ?

-Şortu ver dedim

Şortu ona uzattım ve ilk bir çakmakla yakıp Daha sonra suyla ateşi söndürdü ve şortu pencereden aşağıya attı. Gerçekten psikopattı bu çocuk.

Bana yaklaştı sırtımı duvara yapıştırdı boynumu öptü ve eliyle çenemi kaldırdı. Çok fazla yakındık. Gözlerimin içine baktı. Dudağıma öptü ve daha sonra geri çekildi. Bu sefer dolmuş gözlerle baktı bana. Noluyordu ? Ve birden hiç duymak istemediğimi o üç kelimeyi söyledi.

- Bendenuzakdur !

Herşey SensinWhere stories live. Discover now