29-FİNAL / AİLEM

15.9K 633 65
                                    


Öncelikle MERHABALAR ;)

Şuan klavyenin başında oturup şu satırları yazmak nasıl zor inanın anlatamam..Gözlerim dolu dolu bir dokunsam damlalar mutluluğun hüznüne sarılıp bırakacak kendini..

Hayatımda gösterdiğim en büyük cesaret örneği bu kitap sanırım..İlk kez kendimi en özgür en vurdum duymaz hissedip saklandığım yer bu satırlar..Bu hikayeyi yazmaya başladığımda kafam öyle dolu ruhum öyle boştu ki sonra bir şey oldu birisi geldi ve tuttu elimden ben yaptım sen neden yapamayasın dedi.. nslhn5828 'ın desteğiyle çıktım ben bu yola...Sonra _sstormangell_ çıka geldi önce yazarım dedi sonra abla dedi benimsedi beni derdine ortak etti derdime ortak oldu bir kardeş daha kazandırdı bana..Ama bitti mi ? Asla..HlyaDemir523 çıktı karşıma ve hiç unutmam bana dedi ki ; '20 yaşındasın ama öyle güzel anlatıyorsun ki yaşanılanları'.. O an bir umut çepeçevre sarıverdi bedenemi,ruhumu..Kızı Azra'yı anlattı bana yaşadıklarını,belki de hayata olan kırgınlıklarını..Daha sonra iki prenses girdi hayatıma GlevinToptik ve gulgrgl16...Her ikisi de hiç bıkmadı bölüm yazamadığım zamanlarda bile gerek ayrı ayrı gerekse instagramdan sürekli mesaj attılar...O kadar çoksunuz ki hanginize nasıl teşekkür etsem inanın bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa o da şudur ki ; YOKLUĞUNUZ BENDEN UZAK OLSUN..VARLIĞINIZ İSE HEP DAİM OLSUN...Ve sen kitaba yeni başlayan tatlı,gönlü güzel insan bu satırlar sana umut olsun..

Bayramınız şeker tadında olsun millet :)

AŞK YOKUŞU'na bakmayı sakın unutmayın..Artık orada buluşacağız çünkü ;)

İNSTAGRAM HESABIMIZ ; _mervenindunyasi     takip edin bizi ;) 

Özel bölümlerimiz olacak hikayeyi kütüphanenizden silmeyin olur mu ? ;)

İYİ OKUMALAR ;)


................................

Bazı anlar vardır hayatta hem şaşırtan hem mutluluktan ağlatan şuan da yaşadıklarım hayal miydi yoksa bir oyun muydu bilmiyorum.Ama bildiğim bir şey var ki gözlerimden akan her yaşın sebebi karşımda gözlerimin içine aşkla bakan adam..Hüznümün de mutluluğumun da mimarı Ateş Hancıoğlu..Bende ki sevdanın diğer adı aşkın beden bulup karşıma dikilmiş hali..Gözlerinde oynaşan o parıltılar için canımı verir miyim ? İşte bu sorunun belli bir cevabı yok..Çünkü ben sevdalı bir kadın,evlatlarına aşık bir anne ve hayata karşı dimdik durmaya çalışan bir insanım..Benim için her bir parıltının adı var.. Benim için sevdanın adı ; Ateş Hancıoğlu , benim için kırgınlığın adı ; Ateş Hancıoğlu , benim için kaybın adı ; Ateş Hancıoğlu ve benim için var oluşun adı ; Biricik Hancıoğlu...Bu sınav da test gibi tek bir farkla daha avantajlı konumda yalnız , dört yanlış bir doğruyu götürmedi tam aksine bana kocaman bir doğruluk olarak geri döndü..Şimdi elimden tutup huzuru dudaklarının kenarına süs eden benim canım,karnımda tekmeleriyle varlığını hissettirmeye çalışan benim canım ve karşımda gözleri yaşlarla dolmuş dümdüz bana bakan adam benim canım...Şuan burada gözümde yaşlarla bu adama bir cevap verebiliyorsam bu kırgınlığımın üzerinde tepinen aşkımın,aşkımızın eseridir..İşte o yüzden..

"Evet Ateş Hancıoğlu yine yeniden ve hep senin karın, çocuklarının annesi olurum..Seni seviyorum güzel adam." cevabını verdim.Aşk bekletilmeye gelmiyordu çünkü..

Önce gözlerinde ki yaşları sildi tenine değen parmak uçlarıyla daha sonra göz kırptı bana o muhteşem yeşillikleriyle ve endamlı,çapkın bir dokunuş kondurdu dudaklarına...Al bu aşk rabbimden sana armağan dermişçesine..

KALBİM SENİ BIRAKMAZ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin