34.----> Chyběl jsem ti?

2.4K 168 11
                                    

,,Aaaaaah!" zaječela jsem, když na mě přistál kýbl s vodou. A ne, nemyslím tím jenom vodu, ale opravdu i ten kýbl.

,,Děláte si ze mě-"

,,Nešlo tě vzbudit.." řekla Maya na jejich obhajobu. Holky začali horlivě přikyvovat, což ve mě vyvolalo záchvat smíchu.

,,Jdu se převlíct a vy.." ukázala jsem na ně prstem ".. tu ukliďte tu spoušť!" rozkázala jsem jim a odešla jsem do koupelny. Cestou jsem slyšela jak si šeptají něco o miminkách, ale ignorovala jsem to. Přece to ještě není stoprocentně jisté, ne? Vždyť ani nevím, jestli si ho vůbec nechám.. Co když Justin ani dítě nechce? Kdybych si ho nechala vzít, tak by ani nevěděl že jsem někdy byla těhotná, ne? .. z mého přemýšlení mě vyrušilo vyzvánění mého mobilu. Podívala jsem se na jméno volajícího - neznámé číslo.

,,Halo?" zeptala jsem se zaskočeně.

,,Chyběl jsem ti?" po celém těle mi naběhla husí kůže, když jsem slyšela ten slizkej hlas. Ne, ne ne!!

Juss pohled:

Nádech, výdech, nádech, výdech a jde se. Asi byste chtěli vědět, kde vlastně jsem, že? Tak právě teď stojím před nějakým skladem, kde se mám sejít s dívkou, která se přezdívá Kitty. Opravdu nemám ponětí kdo to je a o co jí jde, ale hodlám to zjistit. Vstoupil jsem dovnitř a rozhlédl jsem se kolem sebe.

,,Takže.. přece si přišel.." ozval se za mnou jemný dívčí hlas. Otočil jsem se na ni, byla krásná. Ale né tak krásná, jako Lia.

,,Proč bych neměl?" zeptal jsem se jí klidně. Jenom pokrčila rameny a usmála se na mě.

,,Tak co jsi potřebovala?" zeptal jsem se znuděně.

,,Asi.. asi by jsi se měl posadit.." řekla nervózně. Posadil jsem se na zem, která byla 'překvapivě' špinavá. Ona si sedla vedle mě a já jí rukou naznačil, ať začne.

,,No.. já nevím jak to říct.. ty.. ty si mě nepamatuješ?" zeptala se smutně. Pokroutil jsem hlavou na náznak nesouhlasu. Sice mi byla trochu povědomá, ale netuším odkud.

,,J-já.. noo.. bože Justine já jsem tvoje sestra!" zařvala na mě. Hned se mi nahrnuly slzy do očí, to není možný..! Hned se mi vybavilo, jak mi mamka řekla že budu mít sourozence..

~~~

,,Maminko, a proč máš tak veliký bříško?"

,,Protože tam nosím tvojí sestřičku a bratříčka.." řekla a pořád se na usmívala.

,,Ty jsi je spapala?" zeptal jsem se se slzičkama na krajíčku, což v vyvolalo smích.

,,Kdepak, oni tam spinkají víš? A budou dost veliký, tak vylezou ven a budou tu s náma.."

,,A to bude kdy maminko?"

,, brzo broučku, brzo.. Těšíš se na ?"

Best boyWhere stories live. Discover now