Bölüm 5 -Oğlak

244 29 5
                                    

Bölüm 5 -Oğlak

Beşinci kızın burcu Oğlak'tı.

Kız sınıf başkanlarıydı. Akıllı, çalışkan ve hırslı biriydi. Şimdiden gelecek sene öğrenci kurulu başkanlığına adaylığını koyacağı konuşuluyordu. diğer üç kız arkadaştan farklı olarak bu sefer ilk adımı atan Takao'ydu. Kızın yalnız olduğu bir öğlen arasında teklif etti ve kız birkaç dakika düşünür gibi yaptıktan sonra Takao'nun teklifini kabul etti.

Takao önceden Midorima'ya okula başladığından beri sınıf başkanı ile ilgilendiğini söylemişti. Bir şekilde çok çalışkan insanları çekici bulduğunu kabul etmişti. Ama o zamanlar kızın onun gibi basketbol otokusuyla uğraşmak için fazlasıyla meşgul olduğunu düşünmüştü.

Ama maalesef Takao kız arkadaşını eve bırakmak konusunda gönüllü olduğundan Midorima çek çeği sürerek tek başına eve dönmek zorunda kalmıştı. Takao her kız arkadaş bulduğunda aynısı olduğundan Midorima artık bu duruma alışmıştı. İlk aşama olan sevgi dolu zamanlar birkaç günden fazla sürmedi ama bu süre zarfınca Takao'nun centilmenliği Midorima'yı diğer sevgilileri ile olduğu zamandan çok çok daha fazla rahatsız etti. Bu kadar saçma bir şey için üzüldüğünü anladığında bu onu fazlasıyla rahatsız etti.

Bir gün Takao ve Midorima Inter High elemeleri öncesi son antrenmanlarına giderken sınıf başkanı Takao'yu spor salonunun kapısının önüne çağırdı. Takao kıza daha ne olduğunu sormadan kız kısa olanın tişörtünü yakalayarak kendine çekti ve sanki Midorima hemen yanlarında değilmiş sanki şu anda dünya da sadece onlar varmış gibi dudaklarından öpmeye başladı.

Takao'nun kızı belinden kavrayıp geri öpmeye başlamasıyla Midorima'nın göğsü acıyla sıkıştı. Ve aklını saran duyguların gürültüsünden kaçamayarak öfkeyle spor salonuna girdi.

Seirin ile olan maçlarında da kız oradaydı. Ve Midorima artık buna katlanamıyordu. Tüm insanlar içinden Kuroko'ya yenilmiş Inter Highdan elenmişlerdi. Midorima kendini eve gitmek için zorladı çünkü Takao şuanda büyük ihtimalle kız arkadaşının kollarında ağlıyordu. Yanaklarında bir ıslaklık hissetti ama kendini bunun yağmur olduğu konusunda ikna etti.

"Bu surat ne Shin-chan? Sanki böyle bir şeye ağlarmışsın gibi."

"Ağlamıyorum aptal! Sadece yağmur."

"Tamam o zaman. Benim için de sadece yağmur." Neşesiz bir şekilde kıkırdadı Takao. "Bir dahakine biz kazanacağız."

Takao çekçeğe doğru yürürken Midorima aklından atamadığı o soruyu konuşmadan sordu.

Kıza ne oldu?

"Ah sana söylemedim mi? Biz dün ayrıldık. Yeterince derslerine odaklanamadığını söyledi ve eğer notları düşerse öğrenci kurulu başkanı olamazmış. Ne utanç ama. O ve ben gerçekten iyi zaman geçiriyorduk. Ama hayalleri konusunda böylesine ciddi olmasına da hayranım."

Midorima Takao'nun sesindeki acının farkındaydı. Ama hiçbir şey söylemedi. Takao'nun onu seçtiği için burada olmadığını fark etmek istemese bile canını yakıyordu. Ona gelmişti çünkü başka bir seçeneği yoktu.

Burçların AşkıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin