Část 8

2.9K 104 6
                                    

Je sedm hodin a mě budí otravný zpěv ptáků venku. Jdu do sprchy. Když výjdu ze sprchy, tak si vyfénuju vlasy. Obleču si dlouhé černo-bílé triko, udělám si drdol na hlavě a jdu do kuchyně.

Zapnu si písničky na spotify a začnu dělat lívance. Hraje mi písnička od Seleny Gomez - Hands to myself. Začnu kroutit boky do rytmu písničky a pobrukovat si. Po chvíli uslyším slabé uchechtnutí. Rychle se otočím a spatřím Shawna, který na sobě má jenom šedé tepláky, takže mu jde vidět jeho vypracovaná hruď. Rukama se opřu o linku a vydechnu přebytečný vzduch.

,,Seš normální?! Víš jak jsem se tě lekla!? Myslela jsem si, že jsi nějaký vrah! Nemáš být někde na chatě?!'' křičím na něj.

,,Mám být na chatě, ale řekl jsem rodičům, že se tady nevyznáš''

,,To jseš teda moc milý'' řeknu ironický. Shawn se uchechtne a přejde ke mě. ,,Shawne? Můžu se tě na něco zeptat?''

,,Na co?''

,,Kdyby včera...no kdyby...''

,,Vyklop to''

,,Kdyby včera nepřišla domů tvoje mamka, jestli by jsi mě...no...''

,,Políbil?'' zeptá se. Já přikývnu a sklopím pohled.

,,Promiň. Neměla jsem se tě na to ptát'' řeknu a otočím se k lince. Rukama se podepřu a sklopím hlavu. Kolem pasu se mi obmotají dvě silné paže.

,,Otoč se na mě'' řekne a já se na něj otočím, ale hlavu mám pořád sklopenou ,,Prosím podívej se na mě'' já se nadechnu a podívám se Shawnovi do očí. ,,Já bych tě políbil klidně i před ní, ale ty jsi odstoupila''

,,Já...já...já nevím co mám říct''

,,Nic neříkej. Jenom mě polib'' řekne a já se na něj podívám s překvapením v očích.

,,To myslíš vážně?''

,,Myslím'' potvrdí mi to. Já si stoupnu na špičky a políbím ho. Ruce mu vpletu do vlasů. On má jednu svoji ruku na mojí tváři a tou druhou zkoumá moje křivky. Zapojíme i jazyky. Zatahám mu za vlasy a on zavrčí. Svýma rukama mě nadzvedne a já mu nohy obmotám kolem pasu. Jde se mnou do druhého patra. Otevře dveře mého pokoje, které následně zavře. Položí mě na postel. Rukou mi začne vyhrnovat triko.

,,Shawne nedělej to'' řeknu. On se odtáhne a omluvně se na mě podívá.

,,Promiň já vůbec nevím co to do mě vjelo''

,,Ne já jenom, že...'' nemohla jsem to doříct, protože... 

Summer with Shawn Kde žijí příběhy. Začni objevovat