Část 17

2.4K 82 4
                                    

,,Fajn zítra letíme za Ariou´´

*Pohled Arii*
Už dva dny jsem doma. Taťka trochu vyšiloval, ale pak se uklidnil. Říkal, že když je to Shawn, tak to nevadí. Právě teď se s taťkou, Emily a Willem chystáme na večeři. Na sebe si oblékám šaty

Dorazíme k italské restauraci

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Dorazíme k italské restauraci. V podobné jsem měla se Shawnem druhé rande. Vejdeme dovnitř.
,,Dobrý den máme tady rezervaci na jméno Hall´´
,,Dobře. Pojďte se mnou´´ řekne číšník a vede nás ke stolu. Je tam sedm židlí a jedna židlička pro Willa. Taťka si sedne do čela. Po pravé straně sedí Emily s Willem a já sedím naproti Em.
,,Tati? Něco mi uniklo? Proč tu jsou ty židle navíc?´´
,,Ještě někdo příjde z práce´´
,,Já myslela, že je to rodinná večeře´´
,,Taky že je to rodinná večeře´´ nadzvednu jedno obočí. Venku jde slyšet křik dívek. Do restaurace vstoupí nějací obří chlapi a zpoza nich se vynoří Aaliyah. Zvednu se a běžím k ní. Ona se taky rozběhne. Vpadnu jí do náručí. Ukápne mi jedna slza.
,,Tolik si mi chyběla Ario´´ zamrmlá mi do ramena
,,Ty mě taky´´ odtáhnu se od ní a spatřím Shawna. V jeho očích se objeví radost. Usměju se a rozběhnu se k němu. Roztáhne ruce a já na něj skočím. Ruce omotá kolem mého pasu.
,,Už mi nikdy neodjížděj. Slib mi to´´
,,Slibuju, že tě do konce tvého života budu otravovat´´
,,Ty mě nikdy nebudeš otravovat´´
,,Miluji tě Shawne´´ políbím ho
,,Miluju Vás´´ odtáhnu se a nadzvednu obočí ,,Tebe a to malé´´ usměje se a já ho začnu líbat. Je mi jedno že se na nás dívá celá restaurace. Miluji ho. Odtáhnu se od něj. Podívám se mu do očí. Musím se na něj usmát.
,,Shawne?´´
,,Ano zlato?´´
,,Mám hlad´´ on se na mě zamračí ,,Jsem těhotná. Co jsi čekal?´´ zasměju se. Shawn mě položí na zem a jdeme ke stolu.

Po večeři jdeme se Shawnem k němu domů. Koupil si tu dům. První, ale zavezl jeho rodiče a sestru do jejich domu. Teď ležíme se Shawnem na pohovce a díváme se na Pána Prstenů.
,,Lásko?´´
,,Hmm´´ zamručím
,,Už víš co to bude?´´ zeptá se mě a pohladí mě po bříšku.
,,Chci to vědět až po porodu´´ usměju se a otočím se k němu čelem. Hlavu si položím na jeho hruď. Začne si hrát s mýma vlasama a já usínám.

Už zbývá poslední kapitola a bude konec... Už mám nachytaný další příběh, ale tentokrát s Harrym Stylesem ❤ Doufám, že se Vám tahle kapitola líbila ❤

Summer with Shawn Where stories live. Discover now