14

9.9K 326 150
                                    

Nejprve nevěděl, jestli to byl sen, nebo doopravdy strávil noc s tím milým stvořením, na jehož modré oči myslel už od první chvíle, co poprvé opustily jeho společnost a on zůstal sám v ordinaci. Ty modré oči, které ho provázely v každém snu, v každé myšlence, které byly ukryty v každém jeho úsměvu. Ale jen, co mírně pootočil hlavou a pohledem zakotvil na nahém těle, uvědomil si, že to nebyla pouhá iluze, kterou dnes v noci objímal.
Prsty lehce přejel po nahém rameni před sebou. Usmál se, když se menší lehce ošil a více se zavrtal do přikrývky. Vyzvedl se na loket, aby mohl levou rukou sjet až na Louisův obdařený hrudník. S pobaveným úsměvem pozoroval, jak se menší pod jeho dotyky kroutí a přemáhá sám sebe otevřít oči. Prsty pomaly přejížděl přes hladkou pokožku i jemné chloupky na chlapcově hrudníku. Sledoval, jak se jeho hnědé řasy chvějí, jak se jeho rty kroutí do nepěkného úšklebku.

,,Dobré ráno Loulou." tiše zašeptal z noci chraplavým hlasem.

,,Uhhm." zamručel Louis nespokojeně, když se ho Harry pokusil políbit na tvář. Ne však, že by se bránil polibku, jen se mu nechtělo propadnout ze svého mlhavého snu o indických placičkách s mangovou omáčkou do reality dalšího dne. Ne, jestě se svého gurmánského snu vzdávat nechtěl.

,,Meníčko číslo čyři bez čili." zamumlal rozespale.

Harry se díval na kotě, schoulené v dece tak rozměrné, že by se z ní postavily přibližně čtyři indiánská teepee, jak si malými dlaněmi zakrývá oči.

,,Teď nevím, jestli chceš ošukat, nebo jenom vyplácat na zadek."

Jakmile tuto větu Louisovo ránem opožděné myšlení zpracovalo, a že to nebyla malá chvilka, prudce se posadil s modrýma očkama dokořán.

,,C-coo?" vzdechl tiše. Nevěděl, netušil ba ho ani nenapadlo, jaký účinek by mohly jeho ranní nevinné očka mít na kudrnáče.

V ten moment vedli němý, vemi zajímavý rozhovor. Němý, protože si povídaly Harryho napěchované koule s Louisovým chtivým zadečkem. A shodly se...

,,H-harry." vypískl Louis, když mu kudrnáč tiskl dlaněmi zadeček a líbal na krku.

,,Ty jsi úplně rozpálený Lou."

,,Drž hubu a líbej mě."

,,Ale ale ale... snad se nám chlapeček nemůže dočkat? Už ses dostatečně probudil?"

,,Doprdele..."

,,Nebuď sprostý Tomlinsone!"

,,Když ty jsi tak... ahh-"

,,Tak co?"

Zabijácký důlek na stráži a řada bílých zubů za tenkymi rty jako podlední třešnička na dortu.

,,Tak dobrý..." připustil a trhaně zavzdychal, když mu kudrnáč hrubě stiskl mezi zuby bradavku a pak se hned přisál na jeho hubený a velmi citlivý krček.

,,Jooo?" provokoval ho laskáním jeho stehen, škádlil ho na hrudníku a zadečku, ale jednomu místu se vyhýbal.
Menší se bezbranně válel na Harryho velké king-size posteli. Dostávalo ho to téměř na hranici psychického zhroucení. Zároveň zbožňoval a nesnášel Harryho velké dlaně, které mu sprostě nedopřávaly tak velkou rozkoš, po které toužil, ale víc než dostačující, aby jeho penis stál v pozoru jako stráž na Hradě. Všemožně se kroutil a přisunoval, aby se rozkrokem o Harryho alespoň na moment otřel, ale dvě pevné dlaně ho pokaždé vrátili na ono místo uprostřed postele.

,,Ty potvůrko jedna malá."

,,Prosím."

,,Ne ne ne, hezky pomalu."

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 28, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Plugboy {Larry Stylinson♡}Where stories live. Discover now