21.kapitola

127 6 2
                                    

V minulé části jste četli:
Potom si mě otočil čelem k sobě a pomalu si klekl na jedno koleno a druhou nohu natáhl tak, aby mu to bylo pohodlné.
*************
Charlie

,,Moje nadevše drahá Lilian Faist z Queens. Chtěla by jsi mít tu čest stát se mou ženou?"

Řekl jsem to.
Konečně jsem jí řekl to, co jsem si připravoval od našeho druhého čajového dýchanku.
Bojím se její reakce. Ale po chvíli jsem zjistil, že-....

,,Já vím, že jsem kulhavý, ne moc mladý a že je to nejspíš rychle po tom co jsme se poznali, ale jedno Ti chci říct... Miluju Tě! Od té doby co jsi sem vkročila, jsi se mi zalíbila. Proto ty čajové dýchánky. Proto jsem Tě "otravoval" mou přítomností. I když jsem věděl že u Tebe nejspíš nemám šanci", řekl jsem.

,,Lorde Charlesi z Kairg...
Když jsme sem přijížděli, měla jsem touhu utéct. Matka říkala, že se do Tebe zamiluju ale já ji nechtěla věřit. Zamilovala jsem se do Tommyho, ale nedávno se ukázalo jeho pravé já. A teď... teď Charlie nechci být s nikým jiným, nechci prožívat svůj život s nikým jiný než s Tebou. A to že jsi kulhavý? Lásko... vždyť nakonec za to můžu já. Bez Tebe bych tu už nebyla... a proto říkám... Ano. Ráda se stanu tvou ženou", řekla.

Navlékl jsem jí snubní prstýnek na pravý prsteníček.

Lily

,,Ten je nádherný", vydechla jsem když mi ho navlékl na prst. Uvědomila jsem si ještě víc, jak hloupá jsem byla. Nechtěla jsem však kazit tento krásný okamžik a proto jsem se jen 'vžila' do polibku který mi Charlie věnoval.

V tu chvíli se otevřely dveře... Pomohla jsem Charliemu na nohy a objala ho kolem pasu, protože to koho, nebo spíš co jsme viděli ve dveřích nás oba vyděsilo.

,,K-k-Katie?", začal koktak Charlie. Věděla jsem, že to je pro něj najednou moc velké sousto. Vždyť on byl ten kdo ji poslal na smrt. Upřímně? Bylo mi ho teď neskutečně líto a strach co s námi udělají... -zapoměla jsem zmínit, že s ní byl Tommy- zesiloval.

****
Já vím... nádherně to komplikuju. Ale nebojte! Lily a Charlieho zachráním a ty dva pošlu někam;). Takže se nemusíte bát!
Svatba bude🖤
~Adell~

Without WordsKde žijí příběhy. Začni objevovat