FOUR

248 30 6
                                    

#Tae szemszög#

Mikor Kook felkelt, az én nevemet nyögdécselte (nem rosszra gondolni😂😇~a szerk.)
Kicsit meglepődtem, hogy alig pár óra ismeretség után engem szólít és nem pedig a családját.. De ennek ellenére is melegséggel töltött el.
A nővér kicserélte Kook infúzióját, majd lekapcsolta a pulzus-mérő műszerről, mondván, hogy már ébren van és ha bármi van akkor nyomjam meg a nővérhívót. Egy 'Rendben van'-nal lerendeztem.
Nem tudtam mit csinálni ezért elővettem a telefonomat és írtam 'anyának', hogy hol vagyok és mi történt. Azt mondta ma és holnap nem kell suliba mennem. Dejó!
Kíváncsi lennék, hogy Kook-ot miért nem látni a suliban? Lehet magántanuló.. Na mind egy..
Épp kávéért akartam indulni mikor Kook moccant egyet. Ennek következtében eldobtam mindent ami, kezemben volt és összes figyelmem rászegeződött. Pár percig még csak néztem mozdulatlan testét, de semmi. Végül leültem az ágy melletti székre és beszélni kezdtem hozzá. Hátha attól felébred.
-Kook.. kinyithatnád már végre a szemedet és felkelhetnél.. Zavaró, hogy nem hallhatom azt az aranyosan rekedt hangodat.. hogy nem látom azt a gyönyörű éjsöté..-itt abbahagytam...  Tulajdonképpen nem is nagyon szabadna nekem ilyeneket mondani. Vagy de..?
- Azt a gyönyörű éjsötét, mimet?- kérdezte Kook. Egy pillanatra megállt bennem az ütő. Lehet, hogy minden egyes szavamat hallotta?
- Mi-miről beszélsz? Én ne-nem mondtam ilyet..!- mondtam viszonylag magabiztosan, de hangom még így is megremegett egyszer-kétszer.
-Ohh.. Tényleg? Akkor nyílván valóan nagyothalló lettem. Nemde?- kérdezte egy kaján vigyor kíséretében. Tökéletesen telt, cseresznye színű ajkain kicsit elidőzhettem, mert Kook kicsit perverz mondandójára tértem vissza a valóságba.
-Khm.. Ha már ennyire vizsgálgatod, meg is ízlelhetnéd.- najó ez már több a soknál! Lehet, hogy szeretném.. vagyis nem.. vagyis.. Aish!! De ez akkor sem állapot! Nem vagyok meleg. Legalábbis én nem tudok róla. Viszont amit most érzek az megmagyarázhatatlan..
Nagyot nyeltem, majd válaszoltam.
Cs-csak azért néztem, hogy nem-e lett baja.. Vagyis.. semmi..- vakargattam tarkómat idegességemben.
-Ühümm... peersze. Én is ezt mondanám..-  nézett olyan tudom-hogy-mit-mondtál-de-azért-még-húzom-az-agyadat nézéssel.
-Ahh..! rendben van. Elmondom. Tudod.. ez olyan furcsa.. Mikor a szemem láttára elájultál, akkor éreztem, hogy segítenem kell. De nem csak úgy, mint egy idegennek.. hanem inkább.. mint az egyik felemnek.. Ugye értesz? Én még soha sem kötődtem így senkihez. Főleg nem pár óra ismerettség után.. Szóval.. jah.. ez a helyzet.- mondtam végre ki ami lelkemet nyomta... úgy kb 5 órája..
- Tudod.. asszem én is így vagyok veled. Senkiben nem bíztam meg még ennyire, mint benned. Még a szüleimben sem...-hajtotta le végül a fejét és a paplant kezdte el vizslatni. Már olyan sokáig nézte segény anyagot, hogy kezdtem azt hinni tényleg olyan érdekes.. De nem. Csak egy átlagos pamutból készült, fehér (vagy vaj) színű paplan; amin rajta van a kórháznak a neve.
Kook egyszeriben rám emelte pilláit, majd elkezdett vizsgálni. Tetőtöl talpig végig mért, majd megállapodott ajkaimon. Tekintete szemem, s szám között cikázott. Egy idő után pedig már én szemeim is kezdték felmérni a 'terepet'.
Nem érzékeltem semmit sem a külvilágból. Csak Ő volt és Én. Puha, s meleg párnáit óvatosan enyéimre tapasztotta. Nem csinált semmit. Csak várta mit fogok lépni. Lassan elkezdtem mozgatni ajkaimat övéin, majd megnyaltam alsó ajkát ezzel bejutást kérve. Ő természetesen megadta az engedélyt. (TaeKookie001 itt a nyali-falid😉)
Sok idő elteltével pihegve váltunk egymástól. Homlokomat övének támasztottam majd egymás szemébe nézve beállt egy fajta csönd. De nem az a kínos csönd... Hanem inkább az a jó.. furán jó.. Csak élveztük egymás társaságát.. Aztán valaki megszakította idill kis pillanatunkat...
Valami narancs-hajú gyerek lépett be a szoba ajtaján. Kook ismerhette a fazont mert rögtön kérdőre vonta.

Hallod te meg mi a francot keresel itt .....?

Na meg is hoztam volna az új részt!😘Nekem valahogyan nem tetszik...😞 Mintha kicsit gyorsak lennének benne a történések, nem? Aigoo, aigoo... Na mindegy! Ha tetszett tudod mi a dolgod!😉

By.: csoda_mano

You Belong With Me [TaeKook/V-Kook] {boy#boy}Where stories live. Discover now