HEY

161 11 13
                                    

Herkese merhaba! Öncelikle yeni bölüm olmadığı için çok özür dilerim.

Sırayla birkaç şeyden bahsetmek istiyorum ki, içimde kalmasın.

Yeni öğrenecek olabilirsiniz, kendimden çok fazla bahsetmem ama bu sene TEOG'a giriyorum. Bu nedenle, eğer siz de atlatmışsanız veya aynı döneme geldiyse, okulların biraz daha erken açıldığını biliyorsunuzdur ve aile baskısıyla beraber sürekli çalışmanız gerektiğini hissetmişsinizdir.

Bende aile baskısından ziyade, okul baskısı var ve özel okuldaki öğrenci sayısının çok fazla olmamasından kaynaklı daha fazla üstüme düşülüyor. Yani en küçük kaytarmam bile dikkatleri üstüme çekiyor.

Bu yaz kendi çapımda daha hızlı yazdım ve yazma konusunda biraz yol kat ettim. Sizler olmasaydınız yapamazdım. Fakat şimdi ne yazacak vaktim oluyor, ne de isteğim.

Üstümüze sadece çalışmaya yönelik o kadar baskı kurulmuş ki, her şeyi TEOG sonrasına ertelemek zorundaymışız gibi hissediyoruz. Veya sadece ben hissediyorum. Bilmiyorum ama artık kitap bile okuyamıyorum.

Yazan bir kişinin kitap okumaması benim için çok kötü bir durum, kimseyi kırmak istemem ama.

Uzatıp sizleri boğmak istemiyorum, eğer buraya kadar okuduysanız lütfen çok az daha sabredin, az kaldı.

Bu yıl çok aktif olacağım bir yıl olmayacak maalesef, çok üzgünüm cidden. Bir bölümü bitirdiğim an, hemen paylaşacağım ama o bölümü kısa bir süre içerisinde bitirebileceğimden emin değilim.

Biraz içimi dökmek istedim, başınızı şişirdiysem affola, sadece size layık olmak istiyorum. İnanın ki, karakterlerimin düşüncelerinden yazmayı çok seviyorum.

Bu arada geçmiş 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun! Atatürk'ümüze, nenelerimize ve dedelerimize ne kadar büyük bir borcumuz olduğunu hatırlatan her gün mutlu olsun!

Ayrıca Kurban Bayramı'nızı da kutlarım, umarım cüzdanlarınızı güzelce doldurmuşsunuzdur!

Sizleri çok seviyorum.

Shawn'la kalın, Shawn'lı kalın.

🌈

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 01, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Queen of Atlantis || Shawn MendesWhere stories live. Discover now