Bölüm 1 - Jiang Chen

8.2K 323 63
                                    

Baş döndürücü kafasını salladıktan sonra, Jiang Chen aklının bir araya geldiğini hissediyordu.

"Saint Origin takvim yılı 3486'dır. Yüz yıldır ölüyüm. Jiang Chen, adım Jiang Chen. Neden yüz yıl sonra tekrar doğdum? "

Jiang Chen, Aziz Menşe Bölgesi'ndeki en büyük Aziz. 100 yıl önce, kılıcını gökyüzüne salladı ve Ölümsüzler bölgesine götüren kapıyı açarak, Aziz Menşe halkının insanlar için yeni bir yol açtı. Ancak, bunu yaparken son damla damlasını tüketti ve Aziz uçurumda öldü. Yüz yıl sonra tekrar doğacağını sanmadı.

Jiang Chen başını kaldırdı ve karanlık, harap bir odada olduğunu fark etti. Duvarların her yerinde çatlaklar vardı ve kapı sıkıca kapatılmıştı. Hapsedildi.

Jiang Chen, birisinin kapının diğer tarafında konuştuğunu duyabiliyordu.

"Yaşlı Kardeş Yong, o Lord'un tek oğlu. Şehir Efendisi, faydasız olmasına rağmen onu çok seviyor. Şayet Şehir Efendisi bunu öğrenirse, biz de mahkum olacağız! "

Odanın dışında iki kaslı adam duruyordu, yüzü endişe dolu bir yüzdü. Bu, Kokulu Gökyüzü şehrinde terk edilmiş bir yerdi. Kimse normal bir günde buraya gelmeyecekti.

"Korkmama gerek yok, kimse bunu bilmeyecek, hatta Şehir Lordu bile . Ayrıca, oğlanın kanı içtikten sonra, kokulu Gökyüzü şehrini derhal terk edeceğiz! Yang Shuang, hayatının tamamını kaybeden biri gibi görmek istemediğini biliyorum! "

Yang Yong, Yang Shuang'a yüzünde vahşice bakarak seslendi.

Yang Yong'u dinledikten sonra, Yang Shuang'ın yüzündeki endişe gitmişti ve Yang Yong'un yüzünde olduğu gibi aynı acımasız bakışa dönüştü. "Bize    geri dönmek yok! Şehir Lordu, tek oğlu için bir servet harcadı. Doğduğu günden beri pek çok hap kullanıyor ancak halen Qi alanının birinci düzeyindedir. İlaç bize verildiyse, zaten Qi Denizi bölgesine ulaşmış olurduk! Mortal Çekirdek bölge bile, ulaşılması imkansız olmayacak! "

"Bu haplar onun üzerinde boşa çıktı, onlardan zevk almamıza izin verebilir! 3 gün daha bekleyelim. Temizleme hapı bedenindeki tüm yabancı maddeleri yok ettikten sonra kan içeceğiz ve kendi gücümüzü artıracağız! Bundan sonra derhal terk edeceğiz! "

Yang Yong yüzünde acımasız bir gülümseme ile dedi.

İkisi arasındaki konuşma, bu dünyaya yeni doğan Jiang Chen tarafından tamamen duyuluyordu. Jiang Chen'in önceki hayatındaki anıları asimile ettikten sonra yüzünde acımasız bir gülümseme çıktı.

Kanımı içmek mi? Hmph

Anılarına bakarken, Jiang Chen dışarıdaki iki insanın kim olduğunu keşfetti. Onlar Kanımı içmek mi? Sen işemek içeceğim! "

Anılarına bakarken, Jiang Chen dışarıdaki iki insanın kim olduğunu keşfetti. Onlar şehir efendinin malikanesinden muhafızlardı. Aslında ona zarar vermeye cüret ettiler. Jiang Chen'i öldürüp kanını içmeyi hayal ediyorlardı.

Jiang Chen hiç sinirli hissetmedi. Geçmişteki en büyük Aziz olarak, sayısız tehlikeli sıkıntıdan geçti. Dahası, vücudundaki kirlilikleri gidermek amacıyla verilen temizlik hapı hala etkili olması için 3 gün gerekecektir. 3 gün, bu onlarla savaşmak için onun fırsatı olurdu.

Dışardaki iki muhafızı göz ardı ederek Jiang Chen bedenini muayene etmeye başladı. Çocukluğundan beri babasının ona verdiği haplardan aldığı büyük miktarda enerjiyi hissettiğinde hemen heyecanlı hissetti.

"Şehir Efendisi ,babası, iyi hapları oğluna nasıl besleyeceğini bilir; ancak oğlunun bedeninin onları ememez olduğunu bilmiyor. Tüm haplar bu vücuda depolandı ve er ya da geç kötü bir şey olmuştu. Ama benim için bu beden harika! "

Dragon Marked War God (Ejder İşaretli Şavaş Tanrısı )Where stories live. Discover now