Bölüm 39 - Ön Girişdeki Sorunun Sebebi

1.3K 137 14
                                    

 Yan Zhan Yun son derece heyecanlıydı. Son sekiz yılda tek bir mutluluk anı yaşamamıştı. Yan Chen Yu'nun doğumundan kısa bir süre sonra annesi öldü. Ancak öldmeden önce, özellikle Yan Zhan Yun'tan kızlarının bakımını üstlenmesini istedi. Bunca yıllar boyunca, ona özel bir prenses gibi davranıyordu ve hastalığı daima onu rahatsız etmişti. Ama şimdi, hastalık tamamen tükendi. 

Jiang Chen'e karşı duyduğu minnettarlık kelimeyle tarif edilemezdi. Jiang Chen'in istediği ne olursa olsun, ona verecekti.

Jiang Chen dinlenmek için hiç ayrılmadı. Bunun yerine enerjik hissediyordu , hiç yoğrulmamıştı. Yan Chen Yu'nun vücudundaki Yang enerjisiyle birleşen Ruh Arıtma Hapı ve Saf-Yang meyvesi ona akıl almaz faydalar sağlamıştı. 

Oda donmuş, Yan Chen Yu'nun cesedinden çıkan dondurucu soğukluk Yan ailesindeki her bir kişi tarafından hissedilebilirdi. Her biri şok oldu. 

"Böyle şiddetli bir soğuk ... Genç bayan hastalığı tekrar mı çarptı ?" 

"İddia ederim öyle. Zavallı genç hanım, bu sefer hastalık daha önceki zamanlardan daha ciddi  çarptı ... Acaba onun hayatta kalabileceğini umut ediyorum . " 

" Genç hanımefendiye bir şey olursa şef çok üzülecek " 

......

Yan ailesindeki herkesin yüzünde üzgün ifadeler vardı. Yan Chen Yu'nun aslında onu daha da güçlendirici bir dönüşüm geçirdiğini bilmiyorlardı. 

Bundan kısa bir süre sonra, beyaz giyinmiş genç bir adam paniklemiş bir ifadeyle geldi. Yeşim beyazı yüz tonuyla yakışıklıydı. Odanın donduğunu görünce endişeli görünüyordu. Yüzü hemen korkunç bir görüntüye dönüştü. 

"Küçük Yu'ya ne oldu? Neden bu sefer bu kadar çok güçle hastalık

çarptı ? " Genç adam endişeyle sordu. 

"Yan Yang, endişelenme, Yu'er artık çok iyi !"

Yan Zhan Yun ona söyledi. Yan Yang adlı genç adam Yan Chen Yu'nun kuzeni ve Yan ailesindeki bir numaralı dahiydi. O sadece 21 yaşındaydı ve geç Qi Hai bölgesine vardı. 25 yaşını doldurmadan önce Mortal Çekirdek alanına girme şansı en yüksek olanıydı.

Jiang Chen'in genç hanımefendisini iyileştirdiği haberi sağlandığından pek fazla insan bilmiyordu. Hatta Yan Yang bile bunun farkında değildi. Yan Yang, ayrıca, Dumanlı Yağmur Kulesi yetiştirme ve yönetme ile meşguldü, bu yüzden nadiren bu konularda dikkat gösterdi. 

"Şef, ne oldu?" 

Yan Yang şaşkın bir ifadeyle sordu. Böyle şiddetli bir soğuk vardı, ancak şef mükemmel olacağını söyledi mi? 

"İşte, seni tanıştırayım."

Yan Zhan Yun Yan Yang'a Jiang Chen'i tanıttı, "Bu Jiang Chen'dir ve Yu'er'ı iyileştiren kişi o! Aslında Yu'er hasta değildi, fakat Dokuz Yin Meridyenleri adlı nadir bir vücut rahatsızlığı vardı. Şimdi dokuz Yin Meridyenleri uyanışı için hayati bir zaman ve bir kez uyandığında, Yan ailede ancak yüzyılda görülebilen, hakiki bir dahi göreceğiz. " 

Dokuz Yin Meridyenleri? Yan Yang'ın ilk defa duyduğu bir şeydi, ancak Yan Chen Yu'yu kurtaran önündeki genç adamla karşılaştırıldığında bu önemli değildi . Kendisinden daha gençmiş gibi görünen bu genç adamın kuzenini kurtarma kabiliyetine sahip olduğu için şaşkınlık içindeydi. 

"Benim adım Yan Yang, ben Küçük Yu'nun kuzeniyim. Xiao Yu'yu kurtardığı için Jiang kardeşime teşekkür etmek istiyorum. "

Yan Yang yumruğunu tuttu ve dürüstçe Jiang Chen'e olan şükranını dile getirdi. 

Dragon Marked War God (Ejder İşaretli Şavaş Tanrısı )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin