Sesti deo

34 3 0
                                    

- Ti nisi bila halucinacija? - Gledala sam u neverici. Prilazila mi je blize i blize, nema smisla ni vristati, sakrice se opet i sve ce biti u krugu. Verovatno ce mi i dati neke antidepresante ili ce mi dati ludacku kosulju i zavezati me ovde za krevet dok ne dodje Yu i ubije me jebeno. Ko bi mi verovao da Yu sada bleji ispred mene i hoce da me ubije jebeno, znam da ce se djubre sakriti, tacno znam. Ali ne znam kako ni da pobegnem. Sve blize i blize, je... sta da radim?
Kako je stavila ruku pored mog jastuka, refleksno sam bacila ciniju supe na nju, koja se prosula po njenom telu, onako topla, s' parom. Napravila je neki veoma cudan zvuk, ja se nadam da je to jaukovanje. Uspela sam nekako da ustanem i istrcala sam iz prostorije.
Prve osobe na koje sam naisla dok sam bezala kroz hodnik, bili su Nex i Yuno.
- Ena, Ena, Ena! - Yuno me je zaustavila i uhvatila za ramena. - Gde ides?
- Bezite iz te sobe, gde je telo Livaja?
- Eno ga kod Hanji na rasmatranju, sto?

- Fucking hell.. - Promumlala sam, opet u neverici.
- Izvini, sta?
- Ma nista, nista. - Znaci ispada da je Yu jebeni duh sad? Nece ona daleko, cudi me da se krila ako je duh... mozda je duh kojeg svako moze da vidi, sta- ja- znam..
- Je l' neko video Yang-a? - Izasla je Hanji iz neke prostorije, namestavajuci naocare.
- Ne, sta je bilo? - Pitao je Nex.
- Ma pitam se gde je Livajevo telo, da l' je on odneo to negde drugde na pregled, a da je zaboravio da mi kaze... hahaha! - Smejala se na svoj nacin. 
- Zasto mi ne ispricas malo o tvom svetu? - Pitala je Yuno.

- Drugi put, trebamo da bezimo odavde, - Nisam cekala da odgovore, samo sam krenula da trcim na izlazuDA BI ME BAE ZAUSTAVIO.
- STA OCES SAD TI? - Bez reci, uhvatio me je za ruku, stiskajuci je jako. - Alo, tebra, polomices mi ruku! - Ukrivila sam facu u bolu. - Mozes mi samo reci sta trebam, ne ovako nasilno!
- Ispricaces mi o tvom svetu.
- Ma bezi bre tamo, necu ja tebi nista da pricam, ocu da idem odavde, nista nisam skrivila al' bicu mrtva u roku od sat vremena ako me ne pustis sad.
- Kako to mislis?
- TELO YU! JE L' TO DUH? - Viknula je Yuno, drzaci jednu od njenih sekira na rasklapanje, vec spremna za napad. Nex takodje. Hanji je samo zapisivala nesto u svoju svesku za istrazivanje. Okrenula sam se, Yu-in ''duh'' se teturao po podu, ovo vise izgleda komedicno, ali ne bi trebalo da bude. 

- Mogu li da idem? Molim t- Vas! - Uhvatila sam Bae-ta za rukav i vukla ga. Izvadio je svoj shoker, i krenuo da se pridruzi Yuno i Nexu, bez reci.
A ja, pametnica, pocela sam da bezim. Sta se ovde desava? Ne svidja mi se ovaj svet uopste.. Hocu kuci... ali kako da se vratim? Ovo nije los san, iako se nadam da jeste. Sve je previse realno, svaki dodir, dogadjaj, emocija.
Trcala sam niz ulicu, prolazila pored skole, tamo je bio Edward sa Alom.
- Ej, Ena! - Mahnuo je. - Sto nisi na casovima?
" Jebi se" promumlala sam da ne cuje, i nastavila da trcim, nemam vremena da objasnjavam.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Time Skip*
Proslo je par dana od tog incidenta, vracamo se svi u skolu od danas. Hanji je utvrdila da Livajevo telo je zapravo lutka, i da se Livaj sigurno negde krije i ziv je. U tome joj je pomogao Bae da pretraze telo lepo. 
Trenutno se nalazim u nasoj zajednickoj kuci, Yuno je spremala dorucak, rekavsi da joj ne treba pomoc. Nex drema, moze mu se. Usla sam u Livajevu sobu. Polako, da me niko ne cuje, pocela sam da mu pretrazujem sobu. Ko zna sta krije kod sebe? Mozda je zapravo znao nesto o mom svetu, mozda cak i put, al se namerno sakrio da ja ne bih nasla odgovor. Ne mozes nikome verovati u ovom svetu. Pogledala sam mu postelju, ispod jastuka takodje nema nicega. Tiho sam otvorila njegov star, ali i skripav ormar. Prasina mi je ostajala na prstima, sto me je navelo da kinem. Zabila sam glavu u ruku, da se sto tise cuje, nadam se da nece niko provaliti.
Odjednom je uletela Yuno u sobu, skocila sam unazad.
- Ups..!
- Oh, Ena, sta trazis ovde? - Ukrivila je glavu, gledajuci me.
- Uh.. ja ovaj.. (NIYE KAO SHTO IZGLEDHAA11!1!1!) samo mi je malo nedostajao Livaj.. pa sam resila da mu posetim malo sobu.. nadam se da nemas nista protiv.. - Rekla sam tuznim glasom, gledajuci u pod.
- Nemam nista protiv, ali samo si trebala da mi kazes da zelis ovde da provedes malo vremena, ali zasto je sve u haosu? Mislila sam da sam pospremila sve... - Drzala je noz u rukama, sa kojim je sekla meso koje ce nam isprziti. Ovo me vec pomalo plasi.. Al Yuno nije takva, zar ne? Njoj mogu da verujem? Right?
- Uh, ma secam se kako bih ga smarala kada legne da spava, a ja skocim na njegov krevet, pa ta mekoca.. ha ha..hahaha... - Oke, mislim da sam vec providna.
- Ako mislis da je krio nesto od tebe, o tvom svetu ili tako nesto, varas se. Izadji iz sobe sad.
- Kako si zna-- - Izasla je iz sobe.
- Odmah. - Doviknula je iza vrata.
Samo sam izasla, ne zelim probleme, ako cemo realno.
Usla sam u terpezariju, Nex, Hanji su vec sedeli za stolom, Yuno je postavljala hranu.
- Dobro jutro. - Rekla sam njima dvoje. Klimnuli su glavom, i nasmejali se.

...
Dorucak je bio poprilicno ukusan, obukla sam se u uniformu za skolu, i izasla zajedno sa Nexom i Yuno. Ubrzo smo i stigli do skole, usla sam u ucionicu. Edward i Al su nam mahnuli sa osmehom. Sela sam do Edwarda.
- EYYYYYYYY BOOOIIIIIIIIII~
- EYYYYYYY GUUUUUUURLLLLLL!~
- Ups.. cekaj.. sta? - U isto smo rekli, i gledali se sa shook facama. Okrenuli smo se ka Alu, koji je takodje gledao u cudu.

- Uhm.. - Skratila sam tisinu - Pravicu se da nista ne znam o ovome, samo mi nemojte nauditi.. - Ustala sam i krenula ubrzano da hodam, sto pre da stignem do Nex-a i Yuno, Edward je pokusao da me zgrabi za ruku ali nije uspeo, uspela sam umaci. Uh.. znaci i on je..
Popravila sam uniformu i krenula svojim putem. Ne obracajuci paznju, udarila sam u nekoga, okrenula sam se da se izvinim, medjutim, nikog nije bilo okolo. Wow...
Kada sam se okrenula nazad, da nastavim svojim putem... 

- Z-Zdravo Ena

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Z-Zdravo Ena.. drugarice... - Nastavila je tako da me gleda, i pocela je da se smeska. - Ne prepoznajes me? - Rasirila je oko. Pocela sam polako da se odaljavam, bez reci. Sta se desava? Saplela sam se od svoju nogu i pala, ali nastavila sam da idem unazad, gledajuci u nju. Ko je to? 
- Ne secas me se? - Ima jeziv glas, ali i sladak u isto vreme. Mnogo poznato zvuci. - Mislila sam da sam ti drugarica.. - Odjednom je pocela da place glasno, i histericno, potrcala je ka meni, masuci svojim jebenim nozem. Ustala sam i pocela da trcim. 
- LJUDI, PROFESORI! - Vikala sam, al' niko nije izlazio. STA SE DESAVA? Krenula je da zabija noz u mene, tacnije u ruku, ali sam je odmakla i opet se saplela. Ovo je kraj... uplaseno sam se skupila u lopticu, dok nisam cula zvuk metal od metala. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A/N: EYYYY, NAPOKON I JA DA UPDEJTUJEEEM, pa dobro, nije mnogo proslo, druga nedelja, obicno mesecima rastezem. :)) Uhvatila me nesto inspiracija danas. Imam dosta ideja za ovu pricu ali ne znam kako sve da slozim da lici na nesto. Nadam se da ovaj deo nije bio smor za vas. 
Ne znam da li cu moci opet uskoro objavljivati, jer, kontate, decembar je. U skoli mi je vazna svaka ocena sto se tice decembra jer bukvalno tu zavrsavam sa ocenama, januar nece biti ni za sta. Ali, potrudicu se da napisem neki deo, nemojte se nadati toliko. 
Ali, obavezno moram napisati neki deo iz bilo koje moje price za novogodisnju atmosferu. :) <3 

Sto znaci da moze i biti YAMTAO - You Are Mine, That's An Order. Ha, ha? Didn't see that coming? 
Yea, to obavestavam vas koji ste procitali YAMTAO ali ste usli i ovde da pogledate, u nadi da je ovo neka normalna romance - shit prica kao i YAMTAO i na kraju se zajebe, i svi budu u goMnima. 

Ali, razmisljala sam mozda i ovde da napisem takav deo, ali da su svi zivi, i Livaj, i da bude jedini normalan part sa mojim propalim humorom. 
Ali, moguce je da ce takav deo biti u bilo kojoj mojoj prici, ne mora da znaci ove dve. Imam ja dosta prica, znate vi to he he he. Uhm.. oke, dosta pricam, sve cu spojlovati. 
Bubi Vas autorka.
Stay cheeki breekiiii!~ <3 

Welcome To Our WorldWhere stories live. Discover now