15-"Gökte Yükselen Ay"

186 19 6
                                    

"Buraya geleceğini hiç düşünmezdim." 

Sırtı Clint'e dönük olan adam, bir masanın arkasında, kırmızı deri bir koltukta oturuyordu. Elinde silahıyla gelmiş olan Clint, tabancasını kılıfına koydu. 

"Yardımın lazım Marc."

"En son bana 'S*ktir git Moon Knight,' dediğini hatırlıyorum. Yardımına  ihtiyaç duyacağın adam böyle mi gönderilir yanından Clint. İnsanlarla ilişki konusunda ders almalısın."

Clint kollarını iki yana açtı ve yüksek sesle odanın içinde bağırıverdi. 

"Natasha tehlikede. Kingpin bu sefer onu hedef seçti! İşin içinde bu sefer Tony de var!" 

Marc isimli adam koltuğunu çevirerek Clint'e doğru döndü ve oturduğu yerden kalktı. "Ne? Natasha mı?" Sinirle söylemişti. Natasha isminin onun için değerli olduğu tepkisinden belli olmuştu. 

"Onu havalimanına götürüyorduk. Ancak elimizden kaçtı. Suikastçılara kendini yem edeceğini söyledi."

"Neden böyle bir şey yapmak istesin ki?" Moon Knight adaplı ve yavaş konuşmasından sert ve hızlı konuşmaya terfi etmişti. 

"Kızı, Deadpool'dan kaçmaya çalışırken öldü. Wanda ile beraber şok yaşadı ve Wanda'nın nöbet geçirdiği sırada elimizden kaçtı. Bu yüzden, yardımın lazım Marc. Hala uçağın var mı?"

"Evet, hala var," dedi sarışın ve yapılı, uzun boylu olan Moon Knight. 

---

Wolverine, iki pençesini açmış ve karşısında ona doğru gelmekte olan Grant'e bakıyordu. Domino'yu çatıda öldürmeyi başarmış olan Ward, şimdi Natasha'yı öldürmek için Wolverine'i geçecekti. 

Wolverine'nin pençelerine karşı olarak iki tane tabancasını çekti Ward. Birini Logan'a doğrulttu ancak daha tetiği çekemeden adam pençeleri ile silahı ortadan ikiye kesti. Pençelerden yaralanmamak içinse Ward, geriye doğru takla attı ve yere inmeden Logan'a bir kaç el ateş etti.

Omzuna iki kurşun yiyen yaşlı kurt, iyileşmesi sayesinde vücudundaki kurşunları hızla dışarı attı. 

Ward ile ikisi ufak bir bakışma yaşadı. Ardından Wolverine üstüne pençelerini iki yana açarak zıpladı. Ward'da, Logan'ın altından takla atarak geçti ve biri alttan yuvarlanırken, diğer üstünden uçmuş oldu. 

Ayağa kalkan Ward hemen arkasını döndü ve Logan'ın sırtına dört el ateş edip, belindeki bıçağı sapladı. Logan sinirle arkasını pençesini savurarak döndüğünde eğildi ve adamın dizine tekme attı. Fakat vibranyum kemikleri kıracak güç Ward'ın bacağında yoktu. 

Yine de dizini kırmayı ve Logan'a diz çöktürmeyi başarmıştı. Ayağa kalkıp, Logan kendine gelemeden havaya zıplayıp Logan'ın yüzüne bir tekme atmayı başardı. Yere düşen Wolverine, zaman kaybetmedi ve sırtı yere değer değmez geri yuvarlanarak toparladı kendini. 

Ward'a pençelerini vahşi bir hayvan gibi savurdu. Ancak Ward'ın kellesini uçuramadı. Adamın elindeki komando bıçakları pençeler ile çarpıştı bir çok defa. 

Natasha, olanları bir arabaya yaslanmış ve yere oturmuş şekilde izliyordu.

Kadının halini Gören Logan, Ward'a saldırırdığı sırada, "Natasha! Kaç buradan! Çabuk git."

O anda Ward, Logan'ın düşen gardını kullandı ve kolunu yakalayıp adamın pençelerini, kendi kalbine soktu. 

Bunu gören Natasha, hiçbir şey diyemeden sadece izlemekle yetindi. 

Ölüm Ağı || MarvelWhere stories live. Discover now