😭😭banii si pedofilii😭😭

337 19 2
                                    

Era primavara. Natura revenea la viata . Un copil numit Andy se juca in fata portii cu o fetita Lorena. Acesti copii aveau 10 ani. Ei se iubeau foarte mult. Erau ca fratii . Cand baiatul a implinit 15 ani , acesta a avut nevoie de o persoana cu care sa se sfatuiasca. Parintii sai murisera si ramasese doar cu Lorena. Trebuia sa plateasca unui camatar peste 1000 euro.
Baiatul stiind ca acel camatar oropsit era pedofil s-a gandit ca daca fata se culca cu el pt o noapte ii mai scade din plata.
Fetita l-a ascultat pe "fratele" ei si si-a pierdut virginitatea. Andy fiind fericit ca a scapat de plata se gandeste sa o faca pe fata sa fie impreuna . O saruta si o iubeste.
Au mai trecut 3 luni si fata simtea dureri ingrozitoare in zona abdomenului. Baiatul fiind ingrijorat a dus-o la spital. Acolo a intrat direct in sala de operatie. Dupa ce au terminat doctorii operatia , Andy a fost lasat sa o vada. Acesta cu lacrimi in ochi i-a sarutat mainile. O iubea.
Andy: Nu murii! Te iubesc pana la cer si inapoi! Nu trebuia sa te pun sa te culci cu nemernicul ala. Imi pare rau! baiatul plangea in hohote.
Fata deschizand ochii incetisor ii spuse:
-Imi pare rau! T...te iub..esc.
Fata a murit. Baiatul pangea si suspina . Acesta lesinand a fost internat in spital.
Dupa ce s-a trezit..... A observat ca avea un aparat de respirat la gura. L-a dat jos si acesta si-a dat sufletul . A ajuns in bratele Lorenei ,acestia fiind fericiti impreuna.

Povestiri triste ( incearca sa nu plangi)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum