6. BÖLÜM

2.3K 168 101
                                    

Siz bu satırları okurken ben final bölümünü yazmaya başlayacağım. Sakın üzülmeyin çünkü özel bölümlerimiz gelecek. Bir aksilik olmazsa 10.bölüm final. Bu arada #teamserkan bunu da belirttiğime göre sizi bölümle yalnız bırakıyorum seviliyorsunuz.

Keyifli okumalar.

Kafese arka kapıdan girip kimseye görünmeden odama çıktım ve üstümü değiştirip yüzüme siyah maskemi taktım. Bir kaç kişiyi öldürmek bana iyi gelecekti.

Ringin bulunduğu alana giriş yaptığım an herkes "Maske," diye bağırmaya başlamıştı. Alkışlar, bağırışlar eşliğinde rakibimi pardon kurbanımı beklemeye başladım.

"Ve yenilmez maskenin bu gece rakibi Evren." İşte başlıyoruz. Rakibim bana nefretle baktı bense ona sadece tebessüm ettim. İlk hamleyi yapmasına izin verdim. Sağ elini kaldırarak bana yumruk atmaya çalışmıştı. Hamlesinden kaçındıktan sonra onu tek yumrukla yere serdim. Herkes "Öldür" diye bağırıyordu. Ben de insanları kırmak istemedim. Elimi ringin dışında bekleyen adama uzatıp silahımı aldım.

Hakem saymaya başlamıştı. "10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1..." Adam kalkamayınca silahımla kafasını hedef alıp, ateş ettim. Alkışlarla ringden inmek üzereyken, biri ringe atladı. "Durun, maske ile ben de dövüşmek istiyorum."

Serkan?

Hızlıca ona yaklaşıp "Ne yapıyorsun sen?" diye sinirle sordum. "İpek, seni çok merak ediyor. Sana ulaşamamış. Ben de onu etkilemek için seni buldum."

"İpek'i etkilemek için ölmeye mi geldin, ben mi yanlış anladım?"

"Bak Rüzgar--" lafını bitirmesine izin vermeden tek elimle boğazını sıkmaya başladım. İzleyenler çılgınlar gibi bağırıyordu. Sinirle dişlerimin arasından tıslayarak konuştum. "Birlikte bir iş yapmış olabiliriz, seni yine kullanacağım için sağ bırakmış olabilirim ama bu seni öldürmeyeceğim anlamına gelmez. Bir daha adımı kullanırsan sana ölmek ile bayılmak arasındaki farkı öğretirim." Elimi gevşettim ve Serkan nefes nefese dizlerinin üzerine çöktü. Birileri ona yardım etmek için alana girdi ve onu ayağa kaldırıp çıkarmak üzerelerken arkamı dönüp ringden çıkmaya hazırlandım. Nefes nefese "Sertsin hoşuma giden senden etkilenmemi sağlayan bu," dedi.

Serkan'a yüzümü dönüp yanındaki adamlara onu bırakması için başımla işaret ettim, adamlar onu bıraktılar. Sol elimin tersi ile ona tokat attım. Attığım tokat onu ringe yapıştırmıştı. Alkışlar ile ringden inip soyunma odama doğru ilerledim.

Rahatsız bir diyor ki İpek için bi diyor senden etkileniyorum. Dengesiz, nerede bu normal insanlar?

Üstümü değiştirdikten sonra arabama binip evlerimden birine doğru yol aldım. Bulmam gereken biri vardı. Reyhan Karaca.

*

Eve gelip hemen duş aldım. Üstümü giyindikten sonra bilgisayarımı açtım ve araştırmaya başladım. Halletmem gereken işlerin birinde sitelerin veri tabanlarına girmeyi öğrenmiştim ve görünüşe göre bizim Reyhan hanım ölüymüş.

Biraz daha araştırdıktan sonra babamın arkadaşı olan Sinan amcanın ölen eşi olduğunu buldum. Bu durumda Leyla'nın annesi Kaan'ın ise üvey annesi oluyordu. Deneylere ben doğduktan kısa bir süre sonra başlandığını biliyordum ve Reyhan'ın üzüntüden öldüğünü duymuştum. Eğer Reyhan öldüyse deneyleri başka biri devam ettiriyor demektir. Leyla ve Kaan küçüklerdi onlar olamaz. Sinan amca ise iyi biriydi ve artık ölü, deneyler tekrar başladığına göre o da olamaz.

Pek fazla açıklama yoktu bu durumla ilgili. Ya Reyhan kendini öldü göstermişti ya da onun yerine biri devam ettiriyordu bunu. En iyisi Reyhan'ı bulup bunu öğrenmekti. Ya da Kaan'ı bulmam gerekiyordu. Kaan'a eskiden bir şeyler hissetmiş olabilirim belki ama şimdi adı bana hiçbir şey hissettirmiyordu. Hem Serkan vardı. Ne Serkan'ı be...

Her neyse İpek'i aramalıyım. Telefonumu elime alıp İpek'in numarasını çevirdim. Açmıyordu. Açmazsan açma bende kocanı ararım.

"Rüzgar?" Cem'in uykulu sesini duyduğumda gözlerim saate kaydı. 03.34

"Cem, ben İpek için aradım. Nasıl?"

"İyi. Yorgun olduğu için uyuyor. Seni özledi. Gelecek misin?"

Kabul etmesem de bir ailem vardi. İpek. Duygusal açıdan hiçbir yakınlık hissetmesem de mantıksal olarak sonsuz vampir yaşamında o sürekli benim yanımda olacaktı.

"Şuan bir iş üzerindeyim. Bitirince belki gelirim. Küçük vampircik nasıl?" İpek'in bir kızı vardı ve şimdi de erkek çocuğuna hamileydi.

"Hazal iyi ama Erkan fazla yaramaz daha karnındayken böyle çıkınca neler yapar kim bilir?"

"Cem, ona iyi bak. Serkan'ı da uzak tut ondan." Cem bir kahkaha attı.

"Yanına geldi değil mi? İpek için dedi. Rüzgar, Serkan sana karşı bir şeyler hissediyor."

"Saçmalaman bittiyse işim var. İpek'e aradığımı söylersin," diyerek yüzüne kapattım.

Saçma sapan şeyler. Önce Reyhan Karaca'yı bulmam gerekiyor. Neden ben uğraşıyorum ki Serkan'ı kullanabilirim. Hemen Serkan'ı aradım ve tahmin ettiğim gibi telefonu açmadı. Adamı hastanelik ettim açmaması çok normal. Kafeste bulunan adamlardan birini aradım.

"Ben Maske, bugün en son dövdüğüm adamın hangi hastanede kaldığını öğrenmek istiyorum. Adresini mesaj atarsın. İyiliğin için çabuk ol." Adamın cevap vermesine izin vermeden telefonu suratına kapattım.

Çok geçmeden telefonuma mesaj geldi. Deri ceketimi ve motorumun anahtarlarını alarak evden çıktım. 

Yorumlarınızı bekliyorum.

Maske 2Where stories live. Discover now