8. BÖLÜM

2.2K 174 32
                                    

Keyifli okumalar.

Uyandığımda saat 12'ye geliyordu. Yatağımdan kalktım dolabımdan giyeceğim kıyafetlerimi aldım ve bir çantaya bu gece kadının evine girerken giyeceğim kıyafetlerimi koydum. Mutfağa gidip bir şeyler atıştırdım. Daha sonra masamın üstüne attığım dosyayı ve silahı alarak evden çıktım.

Gitmeden önce kafese uğrayıp birkaç bıçak ve silah almaya karar verdim. Her zaman girdiğim arka taraftan girip odama doğru ilerledim. Odamda saklı olan cephaneliğimden işime yaracak bıçakları ve silahları aldım. Getirdiğim çantamdan kıyafetlerimi çıkartıp, üstümü değiştirdim. Bıçaklarımı ve silahlarımı kıyafetime sakladım. Geldiğim yoldan tekrar geri çıktım. Yolum uzundu. Gidene kadar gece olurdu. Arabama atlayıp sürmeye başladım.

3-4 saat sonra

Sonunda dosyadaki adrese gelmiştim. Arabadan inip yüzüme maskemi geçirdim. Silahımı elime alıp ucuna susturucu taktım. Yavaşça büyük, üç katlı, beyaz eve yaklaşmaya başladım. Etrafta fazla koruma yoktu dikkat çekmeden girmek için korumaları öldürmeden içeri girmem gerekiyordu. Dikkatlice baktığımda ikinci katta açık bir pencere gördüm. Yan tarafında bulunan ağaca tırmanarak pencereden eve atladım. Umarım çok ses çıkmamıştır.

Ses çıkarmamaya dikkat ederek girdiğim odadan yavaşça çıktım. Her yer karanlıktı. Cebimden fenerimi çıkartıp yaktım. Tek tek bütün odalara girip Reyhan'ı aramaya başladım.

İkinci katı tamamen aramıştım ve kadından bir iz yoktu. Üçüncü kata çıkıp aramaya orada devam etmeye karar verdim. Üçüncü katta kadının odasını bulmuştum ama oda boştu ve işe yarar bir şey yoktu. İlk kata inip oraya da baktıktan sonra çıkıp gidecektim. Sessizce merdivenlerden indim.

İlk kata indiğimde birden ışıklar yandı. Aradığım kadın tam karşımda oturuyordu. "Hoş geldin Maske ben de seni bekliyordum. Senin beni öldüreceğin benimse direneceğim yere geçmeden önce bilmen gereken birkaç şey var."

Silahımı suratına doğrultarak "Ne gibi anne?" diye sordum. Anne demem onu şoka uğratmıştı. Bunu beklemediği her halinden belliydi. "Demek biliyorsun. Nasıl?"

Tam karşısına geçerek silahımı indirmeden konuşmaya başladım. "Büyük mafya ailelerinin öldüğü o gece ölenlerin kimlik tespiti için DNA'ları alınmış. Türkiye'ye geldikten sonra o DNA'lar üzerinden test yaptırdım belki birinin benimle bağlantısı vardır diye ve işe bakın ki Sinan amca aslında benim babammış."

Reyhan ağzını açıp bir şey söylemek üzereyken, arka taraftan kapıya vurma sesi geldi. "Sanırım misafir bekliyordun?"

"Hayır, o misafir değil. Her şeyi anlatmama izin ver. Anlattıktan sonra istediğini yaparsın. Geçip oturur musun lütfen?" Eliyle koltuğu gösteriyordu. Silahımı indirip, gösterdiği yere oturdum.

"Seni para için kaçırmışlardı. Baban, bizden para isteyen adamı öldürünce sana ulaşabileceğimiz bütün yollar kapanmıştı. Senin intikamını almak istedim. Babanla evlenmeden önce bir doktor ve aynı zamanda gizli deneyler yapan bilim insanları ile birlikte çalışıyordum. İlk insan gibi ilk vampirlerin de olduğunu öğrendiğimiz zaman deney için ilk vampir aramaya başlamıştık ama bu çok zordu. Çünkü çok az sayıda safkan vampir kalmıştı ve çok iyi gizleniyorlardı. Sonra vampirler ve insanların birlikte olduğu yarı vampirler ve safkan insanlar olduğunu öğrendik ama bir sorun vardı vampir tarafınız aslında uyuyordu ve bunu harekete geçirmek gerekiyordu. Bunun için bir iğne geliştirdim ve deneyler için ilk başta ölmüş insanları kullanmaya başladım. Baban bilseydi bunu asla kabul etmezdi. Ben de kendimi ölü gösterip gizlice senin intikamını alacaktım.

Maske 2Where stories live. Discover now