Část 2

35 0 0
                                    

Mé jméno je Lea,ale očas mi říkají Leo/Leník nebo Leny.Je mi 17 let a po náročném a ne moc podařeném rodiném životě s rodinou jsem se rozhodla přestěhovat na kolej a celkově začít nový život.

V životě jsem měla asi 3 kluky a všichni byli stejní.Alkohol,zábava,dlouhý ponocování a sex.Jo už jsem svoje poprvé prožila,ale žádný velký zázrak to nebyl.Celkově jsem dřív byla takovej člověk co mu je všechno u prdele,ale občas by se měl člověk chovat vážně a stím hned od zítra začnu.

Ráno:

Na koleji je spousta lidí a hlavně jsou všichni dlišní,ale já jsem v pokoji se strašně supr holkou.Je to taková ta chytrá,ale nejvíc sexy holka na škole.Je jí 17 a jmenuje se Betany/Bety myslím.

Vylezla jsem s postele v 7 ráno a hodila na sebe župan.Přešla jsem s pokoje do koupelny a tam hned vlezla do sprchy.Jo jsem ten typ holky co je občas hodně stydlivá,ale dokáže se prosadit.Hezká jsem,teda myslím.Vylezla jsem ze sprchy a začala si fénovat vlasy.Moje vlasy jsou delší a tak mi přírodně neuschnou.Po vyfénování jsem na sebe hodila make-up a udělala si jemné linky.Vše jsem zakončila řasenkou.Na sebe jsem si hodila černé tanga a černou krajkovanou podprsenku.Přes to jsem dala crop-top a k tomu džíny s bombr bundou.

Přes to jsem dala crop-top a k tomu džíny s bombr bundou

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dnes se cítím skvěle a proto si dám i snídani.Jako nezbytná součást mě nesmí chybět žádné mysli tyčinky nebo mysli do mléka.Mysli jsem dala do mléka a posadila se ke stolu v kuchyni.Při jedení jsem si četla zprávy na facebooku a twitru.Za nedlouho přišla do kuchyně Bety.

,,Ahoj Bety"skoro jsem zapískla.,,Ahoj Leo,jak se dnes máš?"zapískala stejně jako já a na to jsme se obě začali smát.,,Ale jo jde to a ty?",,Já dnes fantastycky protože je školní basketball a tak tam budou kluci z jiných měst.A já jako rostleskávačka u nich budu nejblíž".Koukla jsem na ní s údivem.Ehm...jo zapoměla jsem se zmínit že Bety je roztleskávačka.Pořád mě přemlouvá abych to taky skusila,ale moc se na to necítím.

Nakonec jsme vylezli z našeho kolejního bytu a šli jsme na první hodinu biologie.Biologii přímo nesnášim a navíc dnes máme pitvat žáby.Achjo!!

Vlezli jsme do třídy a koho nevydíme,kluky ze školy  High school sports-based.Jsou fakt sexy,ale spíš by mě zajímalo co dělají na naší škole.,,Hej Bety co tu dělaj?"Bety se na mě otočila a usmála se,,Jsou tu na výměnu s pár basketbalistama od nás".,,A jak douho tu budou?",,Asi tak 2 týdny."

PS:Škola na kterou chodí Leo a Bety:

PS:Škola na kterou chodí Leo a Bety:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

.........Pokračování příště................................................................................................

Ellis :)

Maminkou v 17Where stories live. Discover now