Část 3

30 0 0
                                    

Jak jinak se ty kluci začali usmívat,když si nás všimli.Prošli jsme kolem nich až k naší lavici,která je úplně v zádu.Jakože neříkám že bych si mezi tima klukama nevybrala,ale furt jsou to kluci z High school sports-based a tam jde vážně jen o hezký holky a sport.

To by nebyli oni kdyby k nám nepřišli a nezačali flirtovat.,,Čůůs holky,jak se dnes máte?"Začali se usmívat,ale mě spíš zaujmul jeden kluk kousek od nich.Určitě je taky s High School sports-based,protože to bych si ho určtě už dávno všimla.Měl úžasnou postavu a do toho ty jeho oči jak dva modré drahokamy.Vlasy měl vyčesané na horu a dokonce to vypadalo že v nich má i jemný melír.

,,Leo,halo Leo!"Začala na mě mluvit Bety.Asi jsem se na něj dívala moc zasněně.,,Ano?",,Kluci se ptají jestli by jsme s nima nechtěli po škole někam zajít?"Koukala na mě naštvaná Bety.Jo občas se mi stane že nevnímám,ale když ten kluk je tak hezkej.,,Jo klidně a kdo všechno půjde?"Tak a tet je chvilka překvapení jestli půjde i "ON".,,No....půjde Viliem,Jason,Kevin,Justin no a já.A já jsem miochodem Markus."Markus mi podal ruku a já jí s radostí přijmula.Ne neměla jsem radost s toho že se mi představil on,ale že mi představil Justina-toho nejhezčího kluka na celim světě.,,Jo a já jsem Leo,ale klidně i Leny."Promluvila jsem a hned na to jsem mu už ruku pustila.

,,Tak ve 4 před školou.",,Jasný."Souhlasila hned Bety,no taky aby ne když na ní bylo vidět jak Markuse hltá.Ežtě neš si šli sednout na svá místa tak se na mě Justin kouknul a usmál se.Ten nejhezčí úsměv a myslím si že by bylo nezdvořilí se na něj taky neusmát.

Ve škole jsme končili ve dvě a tak jsme měli dvě hodiny na to jít na náš "byteček"a pak jít zpět před školu kde se sejdem.Bety začala vyšilovat že nemá co na sebe a tak jsem jí jako velká poradkyně šla pomoct něco vybrat.Nakonec jsme si obě oblékli šortky,protože jak jinak jsme už museli počítat že půjdem do skateparku.

Nakonec jsme si obě oblékli šortky,protože jak jinak jsme už museli počítat že půjdem do skateparku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aby jsme vše stihli tak jsme si jen na rychlo navlnili vlasy a mohly jsme jít.Před školou zatím nikdo nebyl a tak jsme si sedli na lavičky a začali jsme si povídat.Najednou se před míma očima oběvili velké ruce a přikrili mi oči.Začala jsem se smát a bylo mi jasný že je to jeden s kluků.,,Ahoj"Pozdravili jsme se na vzájem.,,Tak kam půjdem?"Zeptala se Bety.,,No mohly by jsme na koktejl a pak do skeitparku."Jo skatepark jsme čekali,ale ten koktejl mě mile překvapil.,,Ok,tak jdem"

.......................................pokračování příště.....

Pokud máte nějaké otázky tak se ptajte:

Ellis

Maminkou v 17Where stories live. Discover now