Prin aburii alcoolului

1.5K 21 14
                                    

4:00 dimineata.

Mahmur, incep sa ma trezesc usor, usor din betie. Camera clubului era aglomerata de toate categoriile de oameni intalnite in cartierul meu, incerc sa imi stapanesc privirea si raman cu ea intr-un punct fix pentru a nu a mai vomita din nou si din nou. Sunt singur, cea mai buna prietena a mea trecea printr-o drama, tocmai se despartise de "iubitul" ei, dupa o relatie de 2 ani si jumatate. Mie tot timpul mi s-a parut un poponar nesimtit care isi batea joc de ea, dar nu m a crezut niciodata. El o insela cu una din cele mai bune prietene ale ei, Michelle, dar toata lumea ii spune Sofie, deoarece era actrita ei preferata si devenise obsedata de ea . Era devastata, pierduse doua persoane extrem de importante din viata ei dintr-o singura lovitura. O vad, era langa John, un dealer de droguri de proasta calitate, mereu cand te uitai la el iti dadea senzatia de dispret, aerul rece din sufletul lui se putea simti de la o distanta mare, poate chiar prea mare, era ciudat cu persoanele noi asa ca nu m-am apropiat de el mai mult decat trebuia. Am asteptat. Emma plangea in continuare, deabea ma tineam pe picioare, eram fericit ca am reusit sa ies de acolo, aerul nu mai era aer, ci 90 la suta fum. 

"Emma , esti bine ? Nu mai este nevoie sa iei si acele droguri , ai baut destul , m-ai imbatat si pe mine , eu care sunt o persoana care nu consuma alcool ."

"Da sunt .... ok . Imi doresc sa zbor . "

Dupa circa 20 de minute de ras fara motiv si privit la cainii maidanezi care dansau salsa in fata noastra , mi-a venit geniala idee de a ne urca pe un bloc . Un bloc mare , galbenul pal predominant , cu nuante de verde puternic, mai exact semana cu o lamaie imensa . Era minunatul meu bloc . 

"Vezi lamaia aceea imensa ? Stu cum ne putem urca pe ea . "

"Serios ? Yeey , a parut ea complet entuziasmata de ideea mea "

Sus pe bloc totul era total diferit . Nu mai erau persoane care sa ne intrebe ce cautam la ora asta afara beti , mai nou si drogati . Aerul rece imi mangaia firele aproape crescute de pe obrajii mei , poate putin cam albi . Vantul adia , aranjandu-mi parul intr-un mod , posibil rebel . Emma avea un aer total diferit , fata de cum ma obisnuisem cu ea , era beata , dar totusi intr-un mod extrem de dragut . Parul ei de un negru ars ,arata mult mai bine in lumina rece a lunii , zambetul ei era cam stramb , un gat lung , urmat de o talie subtire ,  dar totul te facea sa te uiti in ochii ei de un verde slab , dar care erau dea dreptul patrunzatori , aici expesia cu " te-a fulgerat dintr-o privire" era intradevar adevarata . Mergea pe rama blocului ,cantand melodia noastra preferata , amintindu-mi de frica ei oribila pentru lilieci m-am apropiat usor , usor de ea si am speriat-o , pe moment nu mi-am dat seama ce facusem .

M-am apropiat de margine ,simeam cum vantul adia aducand parfumul ei, in cadere lasand un tipat asurzitor ,apoi terminandu-se cu o bubuitura slaba dar intensa. Am vazut-o, trupul ei firav era intins pe pavajul de un rosu aprins ,acest amanunt imi dandea o senzatie mai buna deoarece nu puteam sa vad cum se scurge . Speriat , am fugit pe scari si m-am dus acasa , zeci de oameni se adunasare , urmarind toata aceasta operatiune infricosatoare de pe geamul baii mele , am vazut ca Emma nu murise sau poate era doar o simpla iluzie

In continuare o sa vedeti cu Matt (povestitorul o regaseste pe Emma) , el se afunda in patima alcoolului .. 

VA URMA .

Prin aburii alcooluluiWhere stories live. Discover now