Prin aburii alcoolului PART II

310 11 8
                                    

MAI TARZIU

Stau in pat, gandesc, poate de fapt incerc, chiar nu pot sa imi dau seama. In sufletul meu, pierdut intr-un corp parasit de suflet, raiul negru din spatele geamurilor ma cheama, vrea sa fug departe, sa ma pierd in negura care invaluie toata fiinta. O lacrima se scurge si ea este trista, imi dau seama ca aceasta lacrima reprezenta durerea din inima parintilor Emmei. Un moment mai tarziu lacrimile imi inundau sufletul si corpul.

Cineva bate cu putere in usa, cine putea sa fie?

"Politia va rugam sa deschideti, dorim sa va adresam cateva intrebari legate de un accident petrecut in urma cu aproximativ 2 ore."

Ma schimb, sterg lacrimile, eliberez sufletul si fug. Picioarele imi tremurau, inima imi batea nebuneste, nu stiam ce se intampla in corpul meu.

"Buna seara...spun eu pe un ton cat se poate de somnoros. Ce s-a intamplat?"

"O fata s-a aruncat de pe bloc, ma gandeam ca poate ati auzit ceva!? imi spune politistul pe un ton extrem de plictisit. Nu cred ca este foarte placut sa pleci dimineata sa deranjezi oamenii intrebandu i daca au auzit pe cineva daca s-a aruncat de pe bloc."

"..... O doamne, vocea imi tremura mai mult decat credeam ca o poate face, cred.... cred.... este vorba de prietena mea Emma. A fost la mine, iar dupa a plecat cu o sticla de whisky in mana. Era extrem de suparata si dorea sa mearga pe bloc sa priveasca stelele, tocmai se despartise de iubitul ei care o insela... dorea sa fie singura, sa isi elibereze sufletul, care oricum ne este pierdut tuturor in aceasta jungla urbana..."

"SI TU AI LASAT-O SINGURA PE BLOC IN ACEASTA SITUATIE? Era beata, ce iti imaginai ca o sa faca, o sa sara coarda? A urlat politistul la mine.

"Pai.... spun eu cu ochii in lacrimi, a vrut sa fie singura.... imi pare rau, sunt foarte obosit, o seara frumoasa, la revedere! Ii rastesc eu politistului si ii trantesc usa in nas.

"Stati! Aveti idee cum o cheama? Trebuie sa o identificam, a avut un noroc extraordinar, are leziuni grave, dar isi v a reveni in maxim 6 luni, momentan nu poate sa vorbeasca..."

"Emma Young, sunt foarte obosit, ma scuzati, sper sa se faca bine, la revedere!"

Ma incalt si plec, imi doresc sa fiu una cu cerul, sa fie doar un vis, un vis urat, sper ca este un vis si ca momentan nu ma pot trezi din el, AJUTOR. Dar nu era, era realitatea, una extrem de cruda.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 09, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Prin aburii alcooluluiWhere stories live. Discover now