-Carr.

2.6K 79 8
                                    

Un pusti de 5 ani pe nume Thomas Wesley a ramas acasa singur cu bona sa pe nume Carrie.Parintii lui Tom pleaca la o petrecere nocturna si il lasa in grija lui Carrie.Parintii ies din casa trantind usa.Fata s-a uitat pe geam si i-a vazut pe parintii lui Thomas cum alergau prin sploaie spre taxiul aflat in asteptare pe sosea si porneste din loc.
Afara incepe sa tune si sa fulgere.Bona doarme linistita in camera de oaspeti si se trezeste cu Tom batand la usa.

-Carr.
Am avut un cosmar.
Pot sa dorm langa tine?

Incepe sa fulgere si sa tune mai intens.

-Carr.
Crezi ca ne va papa Bau Bau?
-Stai linistit puiule, sunt eu aici.
Nu are ce sa ne faca.
-Bine Carr mersi.

Deodata se aude un scartait de usa provenit de pe coridor.

-Carr?
E Bau Bau?
-Nu nu, trebuie sa fie curentul care misca o usa.Ma duc sa o inchid.

POC

-Carr imi este frica.
Carr unde te duci?
Carr

Carrie se apropie de usa de la camera sa o deschida dar nu poate.
Dupa cateva incercari renunta si se baga in pat langa Thomas.
La scurt timp usa se deschide singur .
Carrie se sperie dar invinge frica si iese pe usa.

-Carr unde pleci?
Nu ma lasa singur aici.
Ma va lua Bau Bau.
-Baga-te cu capul sub plapuma, eu voi fi dupa usa.

Carrie pleaca sa vada ce se intampla.
Din bucatarie provin sunete de pahare si farfurii spargandu-se.
Carrie se duce in bucatarie si se face o liniste totala si un frig cumplit.
Ajunge Carrie in bucatarie, afara inca ploua torential, Bucataria era luminata de tunete si fulgere ce cadeau din cer.Frigul provenea de la fereastra.Carrie inchide fereastra si un sunet de farfurie sparta a facut-o sa se intoarca cu fata la sunet sa vada ce este si deodata MIIAAAUUU si se sperie.Era doar o amarata de pisicuta ce a intrat pe geam pentru a-si cauta de mancare.I-a pus la pisicuta sa manance ceva si il aude pe Tom cum striga.

-Carr Carr.
Ajuta-ma
Ajuta-ma Carr
Bau Bau e aici.
-Thomassss Rezista
Rezista Tom
Vin acum.

Aceasta i o bara de metal in mana.Cand fata ajunge pe coridor vede o umbra ce il tinea pe tom in spate.Urmareste acea umbra si se duce chiar in pivnita camerei.
Intra Carr in pivnita si vede un intuneric total.
Picioarele incepe sa ii tremure de frica, mintea sa i-o ia razna.Scoate din buzunar un calmant il baga in gura si il inghte fara apa.Incepe sa se sufoce de la calmant si cade pe scari pana in josul pivnitii.Se ridica plina de sange si a auzit un racait de metal.
Se uita prin jurul ei si vede cum soba care produce caldura prinde viata si misca din usita de alimentare cu lemne ca si cum ar rade.
O lumina de foc provenita de la soba umple camera.
Dintr-un colt al pivnitei se aude batai in lemn si o voce de copil ce striga dupa ajutor cu o voce infundata si dezgustata.
Este vocea lui Tom. Carrie se ghideaza dupa voce si da de un sicriu negru cu margini albe.Cand il deschide il gaseste pe Thomas plin de viermi si gandaci.Carrie da sa il scoata pe Thomas din sicriu dar o forta invizibila o izbeste de perete.Thomas incepe sa planga iar dintr-o data de nicaieri apare un fum negru ce se transforma in chipul unei femei.
-Copilul meu,e copilul meu.Spuse aceasta cu o voce care i-ar da fiori oricui
-Da-i drumul.Spuse Carrie inspaimantata,nemaistiind ce sa faca

Fumul capata o silueta a unei femei in varsta,usor usor se materializa.Fetei nu ii placea ce vedea,corpul femei lua amploare insa nu era nici de cum ca unul in viata.Pielea atarna,firele de par nu mai acopereau tot scalpul,ochii parca erau sedati,unghiile ii lipseau,camasa de noapte in care era imbracata era plina de urme de sange.
Fata era depasita de situatie,corpul nu ii mai asculta comenziile si pur si simplu o lua la fuga,iesi din beci,apoi din casa si fugind pe strazi ochii i se incetosara si printr-o bufnitura trupul ii atinse pamantul.

A doua zi casa familiei Wesley era inconjurata de masini de politie.Copilul fu gasit in beci mutilat.Carrie era singura suspecta.La putin timp aceasta este gasita zacand pe strazi.Este inchisa.Zi si noapte aceasta repeta "Rezista Thomas.Vin acum!".Este transferata la un spital de boli mentale unde si-a smuls parul,si-a dat cu spirt in ochi si si-a scos unghiile.

-Rezista Thomas.Vin acum!Spuse aceasta chiar inainte de a-si infige o bara de metal in piept.

POVESTI DE GROAZAWhere stories live. Discover now