Legenda Miresei Maria

2.8K 45 9
                                    


Dacă nu credeţi în activităţi paranormale, atunci nu are rost să citiţi asta .

Era odată o fată pe nume Maria . Aceasta avea vreo 23 de ani şi era săracă. Pentru a face bani, aceasta s-a angajat la un bărbat bogat , departe de casa ei . Aceasta s-a angajat la el, unde a fost batjocorită de şeful ei, iar după ceva timp a rămas însărcinată . 
Ea a spus " Nu vreau să aduc pe lume un copil nedorit . Dar nici nu vreau să îl omor după ce îl nasc . Nu sunt aşa !" 
Aceasta a fugit în pădurea Radovan din judeţul Dolj şi s-a spânzurat de o creangă . 
Înainte să se sinucidă, a făcut un test de maternitate şi s-a aflat că nu era gravidă deloc . Dar a fost prea tâtziu . Cadavrul ei a fost găsit în pădure, spânzurat de ramura unui copac .
Oamenii care trec pe acolo, aprobă că văd o mireasă care dispare şi apare . Mulţi oameni fac accidente de maşină după ce au ieşit din pădure şi au văzut mireasa .
Cei care intră în acea pădure, sunt sfătuiţi să nu se uite laterlal (dacă se scrie aşa, îmi cer scuze dacă am greşit) ci doar în faţă .
Nimeni nu ştie cum îi arată faţa . În imaginea postată, aveţi fantoma mireasă care a fost fotografiată prin surprindere. 
Are un val alb pe faţă şi nu i se vede faţa. Foarte rar când îşi dă valul jos de pe faţă . Chiar când şi-l dă, şi-l dă pentru a plânge deoarece s-a sinucis fără rost .
I s-a luat un interviu unui localnic, unde a aprobat că a văzut fantoma, el personal a făcut poza şi a luat-o la fugă, spunând că nu a mai intrat niciodată în acea pădure deoarece un prieten de a lui, pe nume Marin, a făcut accident de maşină după ce a fotografiat fantoma şi a fugit .

POVESTI DE GROAZAWhere stories live. Discover now