Partea a III-a. Desfășușarea acțiunii.

297 2 4
                                    

Era aproape ora trei când Ilie sări din pat. Nu-i venea să creadă ochilor. Cu telefonul în mână acesta începu să facă dansul clickbait-erului, bătându-se cu pumnii în piept, mișcându-și șoldurile în stilul ciocănitoarei și fâlfâindu-și limba asemenea unei vipere turbate. Îi trânti un picior lui Roman în cap, cu scopul de a-l trezi, dar acesta dormea mult prea strâns, sforăitul dându-l de gol. Așa că Ilie îl apucă de picioare și-l trase din pat. 

În timp ce Roman se dezmeticea, Ilie alergă spre frigiderul în care ținea zecile de sticle de boca-bola și panta, și trase din spatele frigiderului o sticlă de Malibu, pe care-o ținea de luni bune pentru un scop anume. Își turnă un shot și-l dădu peste cap fără ezitare. Apoi alergă din nou în camera unde Roman încerca să se strecoare din nou în pat. Ilie îi povesti grandiosul eveniment și-i turnă și acestuia un shot și se uitau împreună pe ecranul telefonului la mesajul cu pricina. (Știu că v-am făcut curios ce zicea mesajul, aveți un pic de răbdare...)

Mihaela era în București în tot acest timp. Se întorsese de câteva săptămâni în vacanță și, în timp record, a muls toate sursele de vizualizări pe care le avea disponibile. Toate, în afară de cea moldovenească. Era noaptea și se plictisea grav când a dat peste strigătul de disperare al lui Ilie și, fără a sta prea mult pe gânduri, i-a trimis un mesaj (wink-wink).

"Bună, Ilie. Sunt o mare fană de a ta. Te urmăresc de la 10k subscriberi și te-am susținut cu likeuri la fiecare clip. Mi-ar face mare plăcere să te cunosc în realitate, să ne vedem la un suc sau ceva și, eventual, să facem o colaborare dacă ai chef. Am și eu canal pe YouTube și mi-ar plăcea nespus de mult să colaborăm. Kiss you :*:*:*".

După dansul învingătorului, Ilie se așeză pe pat și încercă să își tragă respirația. Deschise din nou telefonul și îi dădu un răspuns fără nicio ezitare. "Hey, Mimi. DA miar plăcea foarte mooolt. Vin la București mâine și dacă vrei ne vedem la suc la plimbare la un film s-au mergem la un hotel să facem colaborare." . Ilie nu avea niciun plan clar pentru următoarea zi; de fapt, nu a avut niciodată. 

Dimineața, Ilie împachetă câteva haine, o sticlă de boca-bola, sprayul său preferat cu arome vechi și prezervativul pe care l-a primit de la tatăl său vitreg când a făcut 20 de ani. Înainte de plecare, acesta intră subtil la baie, eliberă vrabia din colivie și frecă lemurul până acesta scuipă de osteneală. În sfârșit i-a venit ceasul! 

***

Mihaela stătea cuminte în pat și se gândea la titlul pe care-l va pune pe clipul cu Ilie. Știa sigur că va fi un alt clip ce va ajunge în trending și va face sute de mii de vizualizări. Își masă ușor sânii, asigurându-se că îs zvelți și gata de acțiune și că îl vor da pe spate pe Ilie de la prima vedere. Își luă trafaletul proaspăt cumpărat de la Dedeman și se pregăti să își pună un strat proaspăt de tencuială pe față pentru ziua cu pricina. Clipul urma să fie unul în care să pună în evidență diferențele lexicale dintre limbajul de baltă al lui Ilie și româna literară cu accent bucureștean vorbită de distinsa.

În tot acest timp, Ilie fredona melodia "Ca o apă cristalină..." și  se uita frecvent pe telefon, în speranța că Mihaela i-a mai trimis vreun mesaj. Roman se uita cu multă admirație la acest mascul feroce și, cu râsul său de macac, îl încuraja și-i oferea sugestii despre ce și cum o va menaja pe Mihaela.  Roman e un connoisseur al frumosului, iar experiența sa cu femeile este una foarte vastă sau cel puțin așa spune el; de fiecare dată când rămâne singur în camera lui Ilie, acesta se documentează pe site-uri de specialitate cu rezultate lipicioase,  iar de fiecare dată când Ilie îl întreabă de ce sunt cearșafurile lipicioase, Roman dă vina pe balele lui Jessie. 

Înainte de plecare cei doi au mai filmat un InstaStory ca să se laude cum ei mănâncă la McRonalds. apoi au mai cerșit un rând de likeuri, shareuri și subscribeuri. Clipul se termină cu fraza "București, noi venim!".

O noapte furtunoasă, cu ilie's vlogs și MimiWhere stories live. Discover now