Partea a V-a. Deznodământul.

223 4 1
                                    

Mimi începu să se miște din ce în ce mai agresiv pe Ilie, trecându-și mâinile prin păr și ținându-se de pieptul lui. Nu voia să se dezbrace, pentru că ea își spunea de fiecare dată că nu e curvă și nu se va lăsa sedusă sau controlată de simțurile ei. Pe lângă asta, ea nu voia să-i arate adevărata ei față, însă mișcările astea o făceau să se excite din ce în ce mai tare.

Lui Ilie îi tremurau buzele și se juca cu sânii ei de parcă erau mingi antistres. Deodată, Mimi se schimbă la față,  se opri din mișcări și se ridică pe genunchi. Era determinată și urma să ducă treaba până la capăt. Îi ordonă lui Ilie să se ridice și să își dea pantalonii jos. Acesta nu ezită și, cu mișcări stângace, își dădu pantalonii în jos, dezvăluindu-și lenjeria proaspăt cumpărată (https://goo.gl/5t4FY1 ). Mimi strâmbă din nas, dar nu zise nimic. Îi ordonă lui Ilie să se așeze cu fața-n jos. 

Acesta nu înțelesese, dar se conformă și de această dată, pentru că avea încredere în ea.

- Mimi, ci faci? zise el, cu o voce tremurândă.

- Ai încredere în mine, zise ea urcându-se pe spatele lui.

Îi legă mâinile și picioarele de pat, cu nod marinăresc, așa cum învățase ea de la cineva cândva, pe când lucra în turele de noapte. Ilie nu s-a opus, pentru că așa i s-a ordonat și pentru că era atât de excitat încât nu mai gândea limpede.

Mimi scoase foarfeca și trecu o tăietură scurtă prin lenjeria lui Ilie, dezvăluindu-i fundul ușor păros; îi trase o pălmuță, iar Ilie tresări.

- Cine a fost băiat rău? Cine? Cine?

- E-e-e-eu...? zise Ilie, cu aceeași voce tremurândă. Eu am fost. Pedepsește-mă.

Mimi se ridică în picioare și își dădu jos pantalonii, dezvăluind o umflătură. Apoi cu mișcări voluptuoase își dădu jos dresul și i-l băgă lui Ilie în gură. Acesta acceptă, după câteva mormăituri. Într-un final, își dădu jos chiloții, dezvăluind...un penis! 

Era un penis măricel, de vreo 16 centimetri și era semiexcitat. Ilie nu vedea nimic, doar simțea, iar mângâierile Mihaelei pe spatele lui îl excitau și mai tare. Când acestea s-a oprit, Mimi turnă niște lubrifiant, strategic amplasat pe noptieră, și începu să-i mângâie spatele. Coborî încet spre fese și turnă un pic mai mult lubrifiant. Se juca lent, apropiindu-se de zona ei de interes. Ilie nu înțelegea ce se întâmplă, dar îi plăcea.

Deodată, Mimi își luă penisul în mână și îl propti în fundul lui Ilie. Acesta, nedumerit, încercă să se uite în spate, dar era strâns legat și nu se putea întoarce. Își mișca falusul lent, de sus în jos, mângâindu-l apăsat,  parcă anunțându-l de ce urma să se întâmple. Era inevitabil și inevitabilul s-a întâmplat. Îl băgă încet, întâi doar capul. Ilie avea puțină experiență, unicele sale experiențe fiind cu Roman și Fabi, dar niciodată din postura aceasta. Mimi îl mângâie încet, apoi îl sărută pe ceafă. Luă o pernă și i-o aranjă sub burtă. Ilie mormăia ceva, parcă rugând-o să se oprească din ce face...sau să nu se oprească - cine știe?

Mimi mai turnă un pic de lubrifiant și își introduse penisul, de data aceasta mai agresiv și până la jumătate. Se mișca lent, pentru că nu voia să se lase cu lacrimi. Primele câteva minute au fost cu multe mormăituri, cu țipete înfundate și câteva lacrimi, dar după vreo 5 minute, mormăiturile s-au transformat în gemete și Ilie nu se mai zbătea. Mimi îi plesni fundulețul și zise cu un glas ferm: 

- Cine e băiețel obraznic? Cine?

Câteva mormăituri se disipau în liniștea acelei camere de hotel. După vreo jumătate de oră toată forfota s-a stins și pleoscăiturile s-au oprit. Mimi s-a întins pe spate lângă Ilie și se uita la el. Erau extenuați. Mihaela știa că nu va mai obține promovarea de care avea nevoie. Știa că a riscat dezvlăuindu-și secretul, dar de asemenea era sigură că nimeni nu-l va crede, ba din contra, îl vor face nebun și vor râde de el. 

După ce Ilie a adormit, Mihaela luă foarfeca și-l eliberă, apoi, în grabă, luă geaca pe ea și ieși din hotel. Nu s-au mai văzut niciodată.

                                                                                           ***

Ilie nu a mai vorbit niciodată despre această întâmplare. Colaborarea nu a mai apărut niciodată pe internet, iar lui Roman i-a spus că au stat de vorbă și că nu s-au înțeles, că erau incompatibili; apoi că ea i-a luat ștromeleagul în gură și că asta a fost totul. Clipurile lui pe YouTube au fost tot mai rare, acesta concentrându-se pe casă și pe alte treburi, încercând să uite de  acea noapte blestemată și de Mimi. Ilie nu i-a mai scris niciodată lui Bongo, pentru că Bongo a fost cea care l-a împins spre această experiență. Uneori, serile, se mai închide în baie și plânge în prosop. 

Nu o va uita niciodată.

***

The End.

O noapte furtunoasă, cu ilie's vlogs și MimiWhere stories live. Discover now