16

834 25 0
                                    

Vrijeme brzo prolazi. Danas mi je vec 4 mjeseca kako sam trudna. Mario i ja smo i dalje na distanci. Ali, Mario je divan prema meni. Hval Bogu javnost ne zna za ova desavanja u zadnjih par mjeseci. S Mariom sam u Torinu. Morala sam. A, sto se tice Luke. On i ja se i dalje cujemo, cak i volimo. Pao je poljubac. Zaljubila sam se u njega. Ali, krijem mu najvecu tajnu koju mogu. Nismo se vidjeli vec dva tjedna. On ne zna da sam trudna. Uvijek dok sam sa njim nosim siroke majice, da se trbuh ne primjeti.  Dobro, cetri mjeseca sam trudna i nije jako veliki, ali ne znam kako cu kasnije. Volim ga i ne zelim ga izgubiti. Nisam mu rekla ni za Maria. Poludio bi. A i bolje da ne zna.

9:00 sati je, a ja sam i dalje u krevetu. Mario je otisao na trening. Dosadno mi je po cijele dane ovako. Srecom poslijepodne Juventus igra i idem na utakmicu. Naravno, imam VIP kartu. Sto se tice suigraca u Juventusu, znaju za mene i situaciju, i stvarno su super. Bitno da novinari ne znaju. Luka misli da sam zbog fakulteta u Torinu. Zna da idem na utakmicu danas.
Idem bodriti Marka i Maria. U Marku sam pronasla predivnog prijatelja, ma i vise od toga. Mario mi je postao kao brat. On i dalje navija za Maria i mene. Posto Mario opce ne ce dolaziti doma, idem malo pospremati stan. Doci ce poslije utakmice.
Uf koliko ima za cistiti. Prasina, staviti na pranje odjecu, pospremiti odjecu, sobe... Nakon cetiri sata pospremanja bila sam gotova. Gotova sam. Idem jesti. Mogu slobodno reci da se nisam puno udebljala. Za tri dana imam kontrolu. Super se osjecam.
Oke, sada se idem obuci. Moram se lijepo srediti jer ipak je to vazna utakmica. A i zelim biti lijepa. Ne zelim doci u trenirci.

Evo u tome se osjecam udobno

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Evo u tome se osjecam udobno. Uzela sam kljuceve od svoga audia q8 i krenula prema stadionu. Stigla sam za pola sata. Sve je puno navijaca, novinara, policije, zastitara... Usla sam u VIP zonu i sjela na svoje mjesto. Stigla mi je poruka.

Mario: Si dosla?

Ja: Jesam. Na stadionu sam.

Mario: Dođes do svlacionice?

Ja: Sada??? Pa za 15 minuta ti pocinje utakmica !

Mario: Da sada, molim te.

Ja: Oke. Izađi iz svlacionice da ne moram bas unutra.

Mario: Jesam. Odi

Stigla sam do Maria, bio je jako nervozan.

Ja: Sto je?

Mario: Jako sam nervozan. Jos mi nije tako bilo.

Ja: Smiri se sve ce biti u redu. Imas podrsku od mene i svoga sina.

Mario: Nemas pojima koliko mi to znaci.

Poljubila sam ga u obraz i vratila se na svoje mjesto. Pocela je utakmica. Mario je jako dobro usao u igru. Bilo je sanse za obje momcadi. I za Juventus i za Barcelonu.
Messi i Mario se nesto svađaju. Dosta su napeti.
Dosao je kraj poluvremena i dalje je 0:0.

Sad mi je dosadno. Idem na instagram da vidim sta ima. Oo Dybala mi salje zahtjev za pracenje. Normalno da sam prihvatila. Mojim prijateljima iz srednje je cudno kako me na instagramu prate Mario, Corluka, Pjaca, Kramaric, Perisic, Modric, Subasic, Kalinic N, Benkovic, Sigali, Rog,  Fernandes, Gojak, Hodzic, Rahmani, Khedira, Cuadrado, Busckets.... Izmislila sam da je to valjda zato sto cesto stavljam neke fashion slike. Bitno da su povjerovali.
Evo pocinje drugo poluvrijeme. Bas je napeto. Nikako da zabije Juventus taj gol. Imaju vise sansi i mogucnosti, ali nikako ne zabijaju. Igraci su nervozni. Treba im ta pobjeda. Sad sam i ja nervozna....

Mario je dobio udarac u glavu. Dolaze bolnicari, o Boze je li dobro??? Strah me. Valjda nije nista strasno. Ustaje. Pa on krvari. Izlazi izvan travnjaka i razgovara sa trenerom. Pa zar ce nastaviti igrati?? Pa on nije normalan. On trazi ulazak u igru, jos mu glava krvari. Nadam se da ce nam sin biti snazan i hrabar kao on. To bi stvarno htjela.
I usao je u igru. Sjedim kraj neke zenske koja stalno spominje Mandzukic. Ne razumijem ju jer je na talijanskom, ali i bolje joj je. Nek ona njega ne diraa.

O Melani!!! Zar ti je stalo do Maria. Nee ne ne ne. Ja iman Luku i probat cu s njim. Ustvari pa i mi jesmo u vezi, mislim poljubio me.
Melani prestani i usredotoci se na utakmicu.
Vec je 90+3, sudac se svirati za koju sekundu kraj.
Mario dobiva loptu, ide prema golu, cijeli stadion je na nogama iiii goooooool. Sudac svira kraj. Juventus je pobjedio.
Svi slave, placu od srece. Maria bacaju u zrak. Ide prema meni!!! Pa vidjet ce ga. Namigavam mu da se zaustavi, ali on ide.
Nista ne govori. Sretan je i dosao je do mene.

Mario: Ovo je za tebe.

Uhvatio me rukama za lice i poljubio me. Nisam se opce pokusavala izmaknuti. O Boze kako je taj poljubac dobar. Svi nam pljescu cujem u pozadini, ali nije me briga. On me i dalje ljubi. Uhvatio me i podigao u zrak. Gleda me u oci, a ja sam ga samo zagrlila. Stadionom se cuo pljesak. Sada ce svi znati.

Ja: Sto je ovo bilo?

Mario: Volim te.

Ja: I ja tebe.

Nasmijao se i otisao u svlacionicu. Dosla sam do svlacionice da ga pricekam da idemo zajedno kuci.

Konacno u miru i sreci

Mario Mandzukic: SUDBINA Where stories live. Discover now