Tanıtım - yeni kitap TUTKULU MÜCEVHER

1K 66 5
                                    

Tutkulu Mücevher

Uzun zamandır tasarladığım, aynı zamanda kendi mesleğim olan eczacılıkla ilgili eğlenceli ve bir o kadar aşk kokan yeni yazdığım kitabıma destek olursanız çok mutlu olurum.. Umarım keyifli bir okuma olur, hepinizi ayrı ayrı seviyor ve yeni kitabımı beğenmenizi temeni ediyorum.

Sevgi ve aşkla kalın..

Tanıtım:

Zeynep Çalışkantürk;

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Zeynep Çalışkantürk;

Okuduğu eczacılık fakültesinin başarılı öğrencisiydi Zeyno hayalleri vardı, iyi bir eczacı olacaktı ve hastalarına elinden gelen en iyisini yapacaktı. O mesleğinde ilerleyip başarılı bir eczacı olmak hayalleri ile yanıp tutuşurken gelecek hiç de onun düşündüğü gibi ilerlemiyordu.

Her zaman ki gittiği aile yemeklerin birinde, oturduğu yemek masasında evlenmek üzere olduğu haberini almayı hiç düşünmemişti. İstemiyorum çırpınışlarını duyan bile olmuyor du. Karar verilmişti ve Zeyno İlkeroğlu'ların tek varısı olan Kemal ile evleniyordu.

Kemal İlkeroğlu;

Usun zamandır yurtdışında eğitimin almış alanın da masterini yapmış ve İlkeroğlu Holding başına geçmek için geri dönmüştü. Onun gözünde sadece iş hırsı vardı, yıllar önce aşka olan inancını kaybetmişti, masum duygularla sevdiği Carolin onu aldatmıştı. Kadına olan güvenini yerle bir etmişti.

Aşka küskün bir adam yirmisinin  başında, üniversiteli bir kızla evlenmek üzereydi. Üstelik hiç bir şekilde karşı koyamadığı, koyduğu taktır de her şeyden men edeceğini söylemişti babası.

İki delinin birbirine aşkını, okuyacaksınız kah gülecek, kızacak belki biraz da duygulanacaksınız ama Zeyno ile Kemal'i çok seveceksiniz..!

İyi okumalar dilerim.. 😍🎈❤️😊

Okyanus'un Güz'ü - (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin