Part 22

2.2K 98 17
                                    

*Zaynin näkökulma*

Tunnen jonkun kirkkaan loistavan silmiini, ilmeisesti olen hereillä. Aurinko paistaa, joka lupaa hyvää päivää. Käännyin kyljelleni ja kiinnitin katseeni vieressäni nukkuvaan naiseen. Silitin hieman hänen pehmeitä hiuksiaan ja Nathalie raotti hieman silmiään hymyillen.

"Huomenta", Nat sanoi.

"Huomenta vaan sullekin", vastasin suukottaen häntä. Kaappasin hänet halaukseen ja voin vannoa, etten ikinä päästä irti.

*Niallin näkökulma*

"Huomenta synttärisankari", kuiskasin Angelan korvaan. Angelalla on suuri elämän muutos tänään edessä, nimittäin 18-vuotissyntymäpäivä. Nousin ylös sängyltä ja hain kassin pöydältä. Tuossa pussissa on kolme pientä pakettia, joiden sisältö selviää, kun Angela pääsee avaamaan lahjansa. Kävelin takaisin istumaan valkoisen kassin kanssa sängylle, jossa Angela jo avasi silmiään. Painoin huuleni tytön omille ja irrottauduin hymyillen.

"Hyvää syntymäpäivää prinsessa", sanoin ojentaen kassin hänelle. Angelan hymy nousi korvasta korvaan.  Hän otti yhden vaaleista paketeista ulos pussista ja repi paperit sen ympäriltä. Hänen käteensä ilmestyi uusi valkoinen iPod. Hän on toivonut tuota, kun vanha hajosi herra Tomlinsonin toimesta. Angelan kauniille kasvoille nousi maailman kaunein hymy. Seuraavan paketin numero kaksi vuoro. Tästä paketista paljastui hopea rannekoru, jossa oli sinisiä ja pinkkejä jalokiviä, sekä timantteja. (Rikkailla on mahollisuudet mihin vaan :D) 

"Ootko tosissas?" hän kysyi hämmäntyneenä. Nyökkäsin nopeasti ja tarjouduin laittamaan korun tytön käteen. Oli kolmannen ja vimeisen paketin vuoro. Paketti oli pienin ja sen avattua Angelan reaktiot liikkuivat laidasta laitaan. Se mitä paketissa oli, sattui olemaan avain.

"Mikä tää on?".

"Se on avain sun uuteen kotiin", sanoin hymyillen. 

"Oikeestikko?".

"Kyllä. Kun kiertue loppuu, päästään kattoon sitä. Ostin meille kokonaan uuden talon. Siinä on neljä makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, suuri keittiö, ruokailutila, olohuone, eteinen sekä upea kellarin oleskelutila", kerroin innoissani ja Angela tuli halaamaan minua. Muutama kyynel vieri tytön poskea pitkin, mutta oli nopeasti pyyhitty pois.

"Kiitos, kaikesta", Angela sanoi. Hymyilin hänelle. Se riitti.

"Miten olis pukeminen? Meil on ohjelmaa tälle päivälle vielä edessä", sanoin tytölle herkän hetken jälkeen. Hän nousi ylös, kaivoi laukusta yksinkertaisen olkaimettoman, puoleen reiteen ulottuvan kesämekon, johonka pujotti punaisen ohuen vyön. 

"Kelpaako?" Angela kysyi naurahtaen ja pyörähti edessäni. Näytin peukkua ja nousin ylös sängyltä ja suunnistin kohti ovea, napaten naisen mukaani.

*Angelan näkökulma*

"Puhalla nyt ne kynttilät ja toivo", isäni sanoi vierestäni. Vedin syvään henkeä ja puhalsin kynttilät. Kaikki sammuivat yhdellä puhalluksella ja kuulin, kuinka Louis poksautti jonkun pullon auki. Kohta käteeni jo laitettiinkin lasi kuplivaa juomaa ja Niall tuli viereeni seisomaan laittaen kätensä vyötärölleni. 

"Hyvää 18-syntymäpäivää Angelalle. Tää on sun päiväs. Ja sitten ylihuomenna juhlitaan Niallia", Liam sanoi kokhottane lasiaan ja kaikki tekivät samoin. Jokainen hörppäsi kulauksen lasistaan sitä kuplivaa, paitsi Martina, jolla taisi olla limsaa. En ole varma oliko myös Nathaliella limsaa. Ehkä hän toimii kuskina tai vastaavaa. Nappasin pöydältä kakkulapion ja painoin sen valkokuorrutteiseen kermakakkuun. Sisältö näytti suklaakakulta, nam. Otin lusikan ja laitoin palan suuhuni. Taivaallista. Kiitos tekijälle, mahtavaa kakkua. 

I'll Be With You | N.HDonde viven las historias. Descúbrelo ahora