Capitolul 18

4.6K 324 13
                                    

-Și unde ar trebui să mergem acum ?......întreabă Wells 

-Mergem în tărâmul vampirilor , noi nu vom lasă ca trădarea vrăjitoarelor să fie nepedepsita , în plus uciderea unei prințese este o crimă foarte grava și aproape a ucis-o și pe Norena . Tata și ceilalți vampiri pur sânge sigur se vor răzbuna pe vrăjitoare .

-Deci Rae vrei sa spui ca suntem bine primiți în tărâmul vampirilor ?

-Da , mai ales ca sunteți cu mine !

-James tu ce crezi ?

-Ei bine cred că Rae are dreptate , mai întâi găsim aliați cei mai apropiați iar apoi atacăm cu toții!

-Eu unul cred că ar trebui sa o găsim pe Amaris !

-Calvert , Amaris va fi bine !

-Da poate este bine pentru moment dar cine știe cum va fi în zilele următoare , când a plecat cu Aaron pe dragonul tău , Aaron era rănit ! Cred că ar trebui sa ma întorc pe tărmul oamenilor !

- De ce ți-e cumva frică spintecătorule ? ....spune Wells .

-Nu câtuși de puțin , vreau să  vad cum a fost afectat tărâmul oamenilor  de toate lucrurile astea  și în plus spintecători va vor fii niște aliații puternici !

-Înțeleg Calvert atunci poți sa pleci ! 

-Mulțumesc James !

-Stați putin eu nu sunt de acord cred că cel mai bine e sa nu implicam și spintecători în toată treaba asta , voi faceți parte din celalalt tărâm al lumini ceea ce nu înțeleg de ce ? Voi sunteți cei care colectează sufletele oamenilor !

-Sunt de acord cu Rae spintecători nu ar trebui sa se amestece în treburile tărâmului întunecat ! ...spune Wells .

-Dacă nu ați uitat și eu sunt spintecător ! James pot vorbi singur cu tine ?

-Da ! Wells , Rae 10 metri distanta intre noi ! Acum și nu vreau proteste . După ce Wells și Rae pleca Calvert se uita bine prin preajma răsuflă de trei ori apoi începe .

-Ei bine tu ști situația mea nu sunt doar un spintecător sunt și Sf Gabriel , cred că se întâmplă și ceva de cealaltă parte în tărâmul lumini și nu e normal ca vrăjitoarele să aibă o așa putere , una din presupunerile mele e ca cineva a furat un artefact divin și ia absorbit puterea apoi a folosit forța aceea pentru a elibera răul . 

-Înțeleg Calvert , sau vrei sa îți spun Sf Gabriel ?

-Calvert este  celalalt nume al meu , iar rolul de arhanghel este doar atunci când Tatăl creator ne chemă pe mine și pe frații mei , iar în acest moment sunt Calvert spintecătorul.

-Bine sper sa afli mai multe despre tot ce se întâmplă .

-Asa voi face ! Și James poate tu crezi ca Amaris e bine dar  niciodată nu poți fi sigur de ceva eu știu cel mai bine am văzut cum destinul fiecărui om se schimba în mod constat ,poate lui Amaris îi este scris sa fie Regina ta dar nu știi niciodată ce plan are destinul pentru noi !

-Calvert știi tu ceva ce eu nu știu ?

-Nu îți spun ce știu ca spintecător și ca arhanghel ! Tatăl Creator nu poate avea grija de orice persoana din lumea asta ! Doar gândește-te câți copii are , el nu poate sa își concentreze atenta doar pe unul singur . Tatăl Creator are grija atât cât poate de fiecare ! Ceea ce vreau sa spun este sa nu te culci pe o ureche , după ce termini  în tărâmul vampirilor mai bine ai pleca sa o cauți pe Amaris și să îi lași pe Wells si Rae sa se ocupe de restul aliaților !

-Calvert ce știi ? 

-James am trăit mult , atât de mult încât nimic nu ar trebui sa ma mire dar puterea care a fost eliberate de vrăjitoarea aceea e una foarte malefic și dacă e asa cum cred eu , nimic nu va mai fi cum a fost ! Tu fa bine și ascută ce îți spun , țin la Amaris mai mult decât țin la frații și la tatăl meu și nu vreau ca nimic sa i se întâmple !Amaris nu e doar un om ea are o parte din sufletul părinților ei e în ea , sa atașat și a devenit ceva ce se numește iubire . Amaris e iubire !Asta știu ! Acum trebuie sa plec  și până data viitoare sper ca identitatea mea sa rămână doar intre noi !

-Bine !

Rae , Wells 

-Despre ce crezi ca vorbesc atâta ?

-Nu știu dar e despre ceva serios , dacă James nu ma lăsat nici pe mine sa ascult ! Sunt rănit am crezut ca are încredere în mine ! 

-Poate el are , dar Calvert nu ! Nu ai observat ce puternic e Calvert ?

-Ba da, niciodată nu am văzut un spintecător luptând dar Calvert lupta prea bine pentru un colector de suflete ! 

-Ști ce Wells ai dreptate ! De unde știe un spintecător sa lupte ?

-Habar nu am,  dar știu ca e foarte bătrân mai bătrân decât James și cred ca și mai puternic ! Rae tu ai auzit vre-o data ca un spintecător sa fie asa puternic ?

-Nu prea m-am interesat de spintecători , dar din ce îți pot spune Calvert e un spintecător dat naibii!

-Eu nu cred ca a luptat cu toată puterea lui cum am făcut eu , tu și James !

-Calvert a venit o data cu Amaris nu ?

-Da  din câte știu el a avut grija de ea în tot acest timp !

-De ce ar avea grija un spintecător  de un pui de om ?

-Dacă spui asa și eu cred ca e ciudat, prea ciudat , spintecători nu se amesteca cu nimeni asta e știut de toți !Uite ca vine James poate ne lămurește și pe noi !

-Vine singur , nu vezi !

-James de ce l-ai lăsat pe Calvert sa plece ?

-A plecat pentru a se interesa care este situația și în celalalt tărâm !

-Adică tărâmul lumini?....spune Wells înghițind greu .

-Da tărâmul lumini , de ce ?

-Pai ce legătura are el cu toată treaba asta ? 

-Nu știm asta încearcă Calvert sa afle ! Poate el va afla ceva ce ne va fi de folos , iar spintecători sunt niște aliați puternici !

-James nu încerc sa te contrazic dar asta nu are nici o legătură cu ei ! Te-ai gândit cât de ciudat e faptul ca un spintecător a avut grija de un om ?

-Da și n e nimic îneregula cu asta !

-Dar Calvert nu și-a atât întreaga putere !

-Ști tu asta Wells ?

-Da și Rae știe !

-James cine e Calvert mai exact !

-Cineva puternic care ne poate ajuta , acum gata cu întrebările , să ne grăbim și sa ajungem în tărâmul vampirilor !

Prințesa regelui întunecatWhere stories live. Discover now