-Tanıtım-

5.9K 345 318
                                    

"-Baba ben... Ben bunu istemedim ki senden."

Jongdae iç geçirerek konuştu.  O gerçekten aşık olmak istiyordu, birinin bedenine dokunacaksa aşık olduğunu insanın bedenine dokunmak istiyordu.

"-Sonradan bunun için bana teşekkür edeceksin Chen... Sen bir erkeksin değil mi?  İhtiyaçların hiç mi olmayacak? Kaç yaşına geldin... Şimdi gel ve doğum günü hediyeni seç..."

Jongdae derin bir nefes alıp terleyen avuç içlerini pantolonuna sildi.  Babasının gösterdiği kişilerin fotoğraflarına baktı. Babasına karşı çıkıp onunla tekrar kavga etmek istemiyordu.  En son babasıyla kavga ettiğinde iki ay kadar uzun bir sürede odasından bir gün dahi çıkamamıştı üstelik bunun yanında tüm teknolojik aletleri de odanın dışına çıkarmıştı. Üstelik Jongdae on sekizine yeni giren bir çocuk değil yirmi beş yaşında bir adamdı... 

"-Pekala baba..."

Babasına cidden itiraz edip tekrar ceza almaya niyeti yoktu...  Evet babası bunun için bile ceza verebilirdi. 

"-Chen sürtüğünü ben mi seçeceğim?  Gel buraya da seç."

Jongdae babası yüzünden kendi adını bile kullanamıyordu... Annesi kardeşi Chenle'yu doğururken vefat etmişti sonra ise babası Jongdae'nin ismini Chen olarak değiştirtmişti. Çünkü ismi annesinin adını hatırlatıyordu.  Oysaki Jongdae bu yüzden adını bir farklı seviyordu...

Jongdae oradaki fotoğraflara baktı teker teker.  Burada insanlar pazarlanıyordu resmen... Yaşı çok küçük olanları hızlıca geçti.  Yirmilerinde olan kişilerin fotoğraflarına bakmaya başladı.  Hiç biri dikkatini çekmiyordu  bunların... Sayfa değiştirdikçe babası geriliyordu.  Sonuçta Jongdae kendini tatmin edeceği birini bulacaktı sadece gelecekteki eşini falan değil... 

Aradan biraz zaman geçince  gözü birine takıldı... Diğerlerinden daha farklıydı sanki... Çok daha güzel çok daha masum durmuştu gözünde.

"-Ben bunu istiyorum."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Dorei - ChenMin -Where stories live. Discover now