Cap. 10

908 95 4
                                    

Pov.Yuki.

Dupa ce am plecat ieri de la scoala,nu i-am raspuns lui Max la mesaje sau telefoane,mințind ca aveam treaba.

Mergeam incet spre scoala,gandindu-ma la ce a zis acea matahala.

Oare Max.......chiar nu era bucuros împreună cu mine?Oare se prefacea,oare eram prea lipicios,prea grijuliu,prea lovely dovely?

Max.....el a fost mereu spontan si nebun,isi găsea de joaca cu orice ii dădeai,pe cand eu eram retras si decat il priveam.

Nu s-a schimbat deloc,desi cand l-am vazut prima data nu mi-am dat seama ca este el decat dupa par.

Este de doua ori mai mare,mai puternic,mai înalt si......putin mai rece si sumbru.Cel putin cu restul se poartă asa.

De cand am venit la scoala am intrebat cat mai mulți colegi despre el si intr-un final am ajuns sa aflu de tot ce se întâmplase.

Dupa ce am plecat eu,Max nu a mai fost acelasi.A inceput sa se umple de muschi,nu ca inainte nu avea,a inceput sa fie tot mai rece si sa se ia la bătaie cu oricine,fie el matahala de 5 metri.

Cat despre jucăriile lui,fiind privit ca Regele scoli,Max era in vizorul tuturor,iar colegi au spus ca după ce am plecat eu,cine reusea sa il atingă rămânea in istorie mult timp.

Evident ca Max nu se oprise decat la bătăi,"jucandu-se"cu diferiți băieți,uni fiind pe interes doar o noapte,altii doua-trei ca jucării de care se plictisea si uni mai "norocosi" care reuseau sa stea si o lună im patul lui.

Evident,nu am crezut ca Max era in stare de asa ceva.Stia mai multe lucruri decat profesorul de sexologie si nu glumesc!

Nu m-as fi gandit ca plecarea mea avea sa il schimbe atat de mult,sa îl faca sa încerce sa ma uite prin orice mijloc posibil iar intr-un final sa recunoască ca ma iubea si ca nu ma putea scoate din mintea lui.

Max....mereu am vrut sa fiu ca el.Sa pot sa apar persoana la care tin cel mai mult,sa pot sa ma plimb in voie,fara sa aud cum sunt fluierat sau strigat "Bunucule".Nu ca Max nu isi ava si el porecle,insa nimeni nu îndrăznea sa il strige altcumva decat Rege.

Ma uit prin mesaje si ma bucur cand il vad pe cel care spunea ca va merge doua ore la sala.Asa poate isi refacea muschi,asa poate se reintorcea la trecutul lui in care era bucuros.

Prins in gândurile si amintirile cu Max,nici nu mi-am dat seama cand am ajuns in clasa si m-am lovit de catedra,căzând in fund sub privirile amuzate ale colegilor.

-I-Imi pare rau c-ca am întârziat.spun repede.

Răsuflă ușurat cand vad ca era domnul de fizica,cel mai blând si înțelegător profesor.

-Nu-i nimic Yuki,insa la ce te gandeai de erai asa pierdut in spatiu?

M-am uitat subtil la Max,imaginea lui de ieri,cea din cabinetul medical sau cea in care avea sânge in coltul guri începând sa mi se invarta prin cap.

-Ă-Ăm....l-la nimic.spun si ma ridic.

Ma pun cuminte in banca si incerc sa ii ocolesc cat mai mult privirea îngrijorată a lui Max.

Cel ingrijorat aici ar trebui sa fiu eu,insa după cum arata se simte mai bine.

Max a mai ajuns la cabinetul medical cu lovituri ca aia......Ma intreb oare de cate ori se bateai Max cu un baiat.....

Dupa cate auzisem,cine incerca sa il doboare pe Rege,sfarsea cu 2 oase rupte,buza sparta,ochiul invinetit si cu mai putini neuroni si par in cap.

Tatăl lui Max il dusese de mic la box si la lupte în cusca,tocmai de aici izvorînd plăcerea sa sadică atunci când auzea cum osul se rupe.

Stiam ca cel mai probabil matahala de ieri era acum ori în spital ori cu mana in ghips.Chiar daca era lovit,Max nu avea sa se lase pana nu era ultimul care loveste si castiga.

-Ce este fizică?

-Fizica este o stiinta a naturi.spun repede.

Max mereu lovea unde doare mai tare,avea mereu dreptul la ultima lovitură si atunci.....

-Ce studiază fizică?

-O grupa distinctă de fenomene ale naturi numite fenomene fizice.spun la fel de repede.

....Atunci Max isi lasa la iveală monstrul pe care il ținea inchis mereu in el.Cel care tanjeste după......

-Fenomenele pe care le-am studiat?

-Mecanice,termice,electrice, optice.spun repede.

....Dupa sunetul osului rupt sau întors,după sangele care curge in voie,după durere.Max nu era un monstru,stia sa se controleze si lovea persoanele care ii aveau rau lui......

-Cat fac unu plus unu?

-Doi.spun repede.

....Sau mie.Mereu ma protejea cand eram mici...

-Prima persoana care iti vine in minte?

-Max.spun repede dar imi acopăr gura.

La naiba,Yuki,fi mai atent!

-Uite Yuki,stiu ca poți fi atent si la ora mea si la ce face pisica din pomul de afara in acelasi timp dar te rog sa te concentrezi la ora.

-Da domnu.spun incet si ma uit in caiet.

Max......este peste tot in capul meu.....

Crazy After Your LoveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum